Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Csakis amiatt nem dobtam még ki mert a Supervape biscuit craker volt a legelső aroma amit szívtam, annak is kellett 1 hónap, mai napig kedvenc, de ezt nem tudom most hova tenni. 2 vagy 3 tankban próbáltuk, de sehogy nem adja.

Supervapet még nem kóstoltam ,de ez körte és a jobbikból​:grin:

1 kedvelés

Ne politizálj! :joy::joy::joy::joy: Esetlegesen megoszthatod vele a kiváncsi tömeget. :joy:

Keresgélem a megfelelő ízt.

• egy kis időre elláttam magam.
6 kedvelés

Most már egy jó ideig elleszek valahogy…:smiley:

9 kedvelés

Már megint shoppingolsz :rofl::smiling_face:

Már nem…:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Működik a by-ka? azóta nem volt pisilés?

Annál nekem az jött le elsőre, hogy egy kicsit mazsola ízű. Érdekes, a Cavendish - nél meg egyből az aszalt fügére asszociáltam. No, majd utána olvasok a dohányérlelési technológiáknak. Valószínűleg az felelős az aszalt gyümölcsökére emlékeztető mellékízre, ami egyébként van akinek bejön, van akinek talán nem annyira. Itt azért nincsen az, ami a pipánál: A Virginiát kissé íztelennek érzem, és annyira meghúzom, hogy a nikotin meg felmarja a nyelvem. Aromában nem is olyan rossz a Virginia, aki látott olyat valódi dohányban, az tudja, hogy az olyan szőke, nem barna. Mert a barna, az a Burley. Meg az a sokféle érlelési technológia. Pipás koromban is olyan dohányokba nyúltam bele néha, hogy ihaj! Vagy túl nedves, vagy túl száraz, néha ragadós, néha fű ízű, hol ilyen, hol amolyan aromákkal fűszerezve. Kivonatos aromáknál legalább megvan az az igazi dohány feeling. De amúgy a mű-dohányokból is lehet olyat kevergetni, ami egész valódinak tűnik. Valahogyan úgy tisztán egyik sem nagyon jön be. Az édeseket a kesernyésekkel megfelelő arányban keverve néha igazán jóra sikerülnek.

2 kedvelés

Én abba az Old Style-ban a virginiákat érzem dominánsnak,azért nem is ízlett.A sima virginia meg extrán szűrt.Az azért haloványabb.Mindenesetre legalább már tudom,hogy a sötét dohányok valók nekem.Latakia,Kentucky.

Egyébként itt érdemes elolvasni amiket írnak róla: https://hu.wikipedia.org/wiki/Dohánytípusok_listája
És itt: http://www.pipaclub.hu/cikkek/dohanyok.htm
A pipadohányok is általában keverékek.

1 kedvelés

Befejeztem az Azhad’s Elixirs Aroma vonalat, nagyon nem gyere be, :frowning_face: viszont a The Crown Vapehouse-tól az nagyok fincsi ízre, tekeréskimélő szempontból is! :+1:
Már a harmadik 20ml adag, ami gyorsan fogy! :wink: :face_with_hand_over_mouth:

7 kedvelés

Ezt most bekevertem,mert a gyártó ajánlása szerint 60 nap után lesz az igazi.Így az ízről még nem tudok nyilatkozni,viszont amikor kinyitottam,majdnem dobtam egy hátast,olyan bukéja van​:joy:Ez jó lesz nagyon!:grin:

4 kedvelés

Gondolom ez ilyen dohányos izé :smile:

Ez költői kérdés volt? :joy:

Tulajdonképpen igen :sweat_smile:
Valójában talán azt akartam kérdezni, hogy kivonatos-e. De ez is költői szerintem :smile:

Nem értem miért nem ízlett senkinek :joy: pedig szép a csomagolása :grin:
https://www.vaporism.cz/prichut-flavormonks-tobacco-bastards-fruit-sav-strawberry-tobacco-12ml-P/
Nem,nem rendeltem :joy:

Ha valaki rajong a kókusz-mangó duóért és télen sem riad vissza a hűvösebb ízektől, akkor szerintem ez nagyon bejövős lesz!
14 napja kevertem be és már most elképesztő íze van :slight_smile:

7 kedvelés

Tegnap megjöttek, fogynak szépen, köszönöm még egyszer @Zolika! :hugs: :facepunch:

6 kedvelés

Tudom hegyi levegő:rofl::rofl:
Fogyaszd egészséggel :fist_right::fist_left:
(Fú…hogy bírjátok szívni :flushed:)