Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Alapszabály: túl mélyre sosem nyúlunk, ki tudja mi van ott! :point_up: :joy:

Tök jó, nem kapar és van TH-ja. Legalábbis a Taurenből :smile:

Keveréshez? Megpróbálod elrontani a jó liquidjeidet is? :sweat_smile:

2 kedvelés

Szerintem úgy van vele, ha már a szarokat el kell szívni, akkor mindegy. :grin:

Nem :joy:
Ami rossz, azt próbálom édesíteni vele. De maradjon köztünk, nem véletlenül küldtem el :joy: a maradék se fog gyorsan elfogyni :thinking:
Hátha valakinek ez lesz a csúcs liquid :slightly_smiling_face:
Ja és mikor küldtem róla a fotót, @Ispynek nagyon bejött a nő rajta​:slightly_smiling_face:

Látom már, a vaperina összes mosléka nálam landol és mind @Ispy -től kapom. Nehezen tudok ebbe nem belelátni valamit :rofl:

Csak a szeretet vezérli akinek ilyen barátai vannak annak minek ellenség :rofl::sweat_smile:

Figyelj én 6 hónapja más liquidjeit szívom. :grin:

Aha, csak nyesedék jut nekem :rofl:
A csúcs az a múltkori állítólag barackos volt. Percekig utáltalak :sweat_smile:

Pedig az illata nem volt rossz. :thinking:

1 kedvelés

Ha nem dobtam volna ki, akkor most visszaküldeném neked :smile:

Ki maga? Hagyjon békén! Telefonbetyár!

Igen az illata igazi parfüm​:smiling_face: és az íze is :face_vomiting:. Vagy 4 ilyenbe már bele szaladtam de a közelemben is van egy @Deepfreeze -hez hasonló ember akire rá lehet testálni akarom mondani oda lehet ajándékozni :rofl::joy:

2 kedvelés

Jegyezzem meg: ha itt vasarolok, alkalmazzak forditott pszichologiat, es mondjam azt h utálom a kekszolot :lying_face: :smiley:

Liguidet itt nem nagyon fogsz vásárolni, ajándék lónak meg… Tudod :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Nyet kokucsku protku da

1 kedvelés

Meg néztem van kékszőlő kivonatom kb 30 L tavajról de azt csak belsőleg :rofl:

Sajnos ez nem így működik, mindegy mit mondasz a végén valami förtelem köt ki nálad, amit a világegyetem is kilökött már magából. :grin:

Nekem meg esélyt adsz rá :rofl: ohf

Barátom, ezt magadnak köszönheted! :point_up: :smile:

1 kedvelés

Nem mintha nem fogyna csak na remélem a másik jobb lesz :sweat_smile: . Hú finom hú finom hú finom hirtelen OHF mi ez az égett íz :sweat_smile: értem ezért OHF :rofl: