@Zsolt_Molnar igen…50/50 lett a végeredmény
Erre én is kíváncsi lennék
Elég sok fajta/selejtes fecsivel sikerült akkor találkoznom
@Mcvape
Hátha vki megírja,hogy mit rontunk el
Nekem ma ezeket hozta a postás.
Arra jók lesznek,hogy kitapasztaljam a számomra megfelelő erősséget,illetve, ízek szempontjából némi iránymutatásra is.
Ezt a 2 márkát én is rendeltem.Sajnos egyiket sem tudom elszívni.Nekem nem jöttek be.Rendeltem kb.13-at.Majd írj,hogy neked tetszekek-e?!
Kedves Beatrix!
Először is,Isten éltessen szülinapod alkalmából!
Nos,pár hete még nem volt túl jó véleményem a Nosmoke liquidekről,mostanra azonban valami megváltozott.Vagy javult az ízlelésem,vagy csak simán beértek,(amit nem igazán hiszek),vagy fogalmam sincs róla mi történhetett.
Tény,hogy van köztük számomra elégé “szívhatatlan”,például az áfonyás vagy éppen a dohány-menthol kombó,azok valami iszonyat szörnyűek,de a RY4,vagy az almás szerintem simán vállalható.
Az új jövevényekre nagyon kíváncsi vagyok,majd idővel beszámolok róla,mennyire tetszettek.
Ami pedig a békásokat ,azaz a zazo-kat illeti,már annyi helyen belefutottam,hogy úgy éreztem, itt az ideje azokkal is tenni egy próbát.Valami oka csak lehet,hogy ennyire tolják az ember arcába.
Nagyon szépen köszönöm
Bízom benne,hogy neked ízleni fognak
Jaja ,sok boldogat!Egy nappal előttem jársz !
Annyira ügyesek vagytok. Hiába olvaslak titeket már régóta, nem merek belevágni a keverésekbe
Szia @Kontorne_Brigitta
Üdv a Vaperinán. Érezd jól magad!
Annyira nem nagy őrdöngősség. És itt bárki szívesen segít, bármiben.
Tankcsapda: Szívd!
(Írta Lukács László verse, részlet.)
“Beindítok egy rakétát.
Hagyjuk el ezt a planétát.”
Indúl az ür program. Októberig kiŰRítem…
Republic: Repül a bálna
(Írta, Bódi László verse, részlet.)
“Ez a parancs
Érik a narancs”
…és a paradicsom is.
Köszönöm szépen
Miben járok előtted?Neked is szülinapod van?
Már igen
Isten éltessen Mindkettőtöket!
…és most a Többiekhez is:
- Tegye fel a kezét, aki egy napon született!
Imperia nálam is felsült málna és körte ízzel.Egyszerűen nem jó aroma.