Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Lassan kezdődhet a keverés…

Ezek az alanyok…+Must Have/!

12 kedvelés

Ma rápróbáltam…
…aztán be is raktam a zsebembe. Azt hiszem beérett.:smiling_face_with_tear:

Az első szippantások…tyűűű!!!:kissing_smiling_eyes::dash::dash::dash:
…aztán egy kis szűk dl…fúúú!!!:kissing_smiling_eyes::dash::dash::dash:
…megszédületességes …húúú!!!:kissing_smiling_eyes::dash::dash::dash:
…és az élményt talán így tudnám átadni:

:100::heart::+1::grin:

7 kedvelés

Most akkor van egy fekete meg egy ezüst is? :slight_smile:
Nagyon szemezek egy feketével.

1 kedvelés

Csak távirati stílusban:
Kicsi, könnyű, tapadós a fogása = nem csúszik, sokat tud a sw-e = lehet vele kísérletezni-játszani. Viszi egy elemmel az mtl-t egész nap. Nem drága és akciós egy ideje:

https://www.lepetitvapoteur.com/en/mod-box-/7632--swag-2-box-vaporesso.html

A munkahelyem legritkábban irodai, úgy alakult, hogy a kijelzője már tiszta karc, de fényes nappal amúgy sem könnyű leolvasni.
Sebaj!

Stílusosan melóba majdem ilyet vettem, de a feleségem lebeszélt. De még nics veszve semmi…

7 kedvelés

Pedig ez is tetszik :slight_smile:

2 kedvelés

Ebben a színben egyszer már kosárban volt,de kivettem.Ha egyszer ingyenposta bajom lesz,majd visszakerül :rofl:

4 kedvelés

Igaz én adtam el neked, nos azóta majdnem megvettem megint, csak azért nem jön, mert nem volt már ezüstben.

Egy kék még van a padláson, csak sajna elég csúnya a kupakján a festés, így nem használom.

Sajnos a festett változatoknak nagyon gyenge a fényezése a kupakon, egyszer odavered, leejted és viszlát festés.

2 kedvelés

Le petit-ről egyébként mennyi idő alatt jön a csomag?

2 kedvelés

Lassan kiderül számomra, hogy ez bizony a tankokra is igaz.
De se baj!!!
Cipőből is van munkavédelmi, meg templomba járós. Praktikum kontra külcsin.
A “terepjárónak” még jól is áll egy kis “sár” vagy nem? :wink:

4 kedvelés

Ja, csakhát én iróasztalnál vagyok, így meg szar érzés ránézni, terepen engem sem érdekelne, de mondjuk oda is inkább valami strapa modot vennék

2 kedvelés

Úgy emlékszem egy hét, de majd @Ispy mester megmondja pontosan.

3 kedvelés

Onnan MÉG nem rendeltem, de szerintem áltag 1 hét az eus rendelések ideje.

3 kedvelés

Ha délután 5-ig veszel valamit azt még aznap csomagolják és posta.Nyomkövető meg már másnap mutatja ,hogy elhagyta az országot .Nekem speciel a francia rendelések a leglassabbak,lepetite-kumulus 6-7 nap.Egész Európából 2-3 nap alatt itt van minden(gondolom csakis légiposta),de a francia rendelések tuti hogy komppal jönnek :weary:

4 kedvelés

Pont ilyen zebrát rendeltem egy trio kíséretében vasárnap a kumulus-ról. A vaperinán található kuponnal meg az első reg-ért kapottal, 26,05 euró volt a kettő… Zebra asszonykámnak a trio meg nekem lesz. Kíváncsi vagyok mikor ér ide.

7 kedvelés

Jó hát ezzel most meg is adtad a kegyelemdöfést és rendeltem belőle. :grinning:
Egyértelműen Te vagy az egésznek az okozója, mert orrba/szájba rakosgattad fel róla a képeket (főleg a Pioneer-esekre gondolok, mert az nekem is van), és dallamtapadásom lett tőle.
Viszont így, hogy egyforma dolgokkal rendelkezünk lesz egy ízig/vérig 16ker. stílus :joy:

5 kedvelés

Sziasztok!
Legutóbbi rendelés bekeverve.
Valaki próbálta már valamelyiket?

7 kedvelés

Az alma az nagyon alma.
A feleségem alkalmi dohányos volt (a dobozomból max napi 1-2 szál), teljesen kisajátította magának. Buktam a levest és az egyik modomat tankkal, ami csak akkor szokott előkerülni, ha tölteni vagy szervízelni kell. :kissing_heart: :dash:
Hiába, a gyümölcsöt mindenki szereti! Nekem is nagyon bejön…és az aroma is. :grin:
Nem rég ez volt az első longfill aromám és azóta már másodszorra vettem. Ja, és a barackjuk is finom. :100: :boom: :+1:

5 kedvelés

Végre bekeverve​:slightly_smiling_face:

Majd átöntöttem másik flakonba összerázás után,mert eddig mindig úgy jártam,hogy ugye naponta kever,majd szellőztet…de ahányszor levarázsolom a cseppentőt,az annyiszor sérül​:cry:Az előző keverésnél volt olyan,amelyik cseppentő már hullámos volt és mindenhonnan jött a liquid,ha fel akartam vele tölteni a flakont.Nem tudom miért szenvedek ennyit a cseppentő kiszedésével.

Amúgy nem értem a gyári flakonokat…meg van adva,hogy hány ml alaplé kell az adott ml-es flakonba az aromára.Nekem mind olyan,hogy 2-3 ml-t nem tudok belefecskendőzni,mert már nem fér bele…így is épphogy a cseppentő visszament a nélkül,hogy kinyomta volna a liquidet…ez másnak,hogy megy?:thinking:
Vagy az összes fecskendőm pontatlan…selejt?

2 kedvelés

@Zsolt_Molnar én a Riot-tól a Pink grenade-t csináltam meg,egy picit csalódtam benne.Nekem nem elég intenzív.Elszívtam,mert nem rossz,kb.5ml van még,de elkövettem azt a hibát,hogy ugyan ezt,előbb kész 10ml-es liquidként megvettem.Az nagyon finom volt,de a longfillnek már sajna semmi köze hozzá…

3 kedvelés

Ahhoz még nem volt szerencsém. Ez az első riot amit rendeltem. Kíváncsian várom milyen lesz. Amúgy milyenre keverted 50-50?

1 kedvelés