Lassan kezdődhet a keverés…
Ezek az alanyok…+Must Have/!
Ma rápróbáltam…
…aztán be is raktam a zsebembe. Azt hiszem beérett.
Az első szippantások…tyűűű!!!
…aztán egy kis szűk dl…fúúú!!!
…megszédületességes …húúú!!!
…és az élményt talán így tudnám átadni:
Most akkor van egy fekete meg egy ezüst is?
Nagyon szemezek egy feketével.
Csak távirati stílusban:
Kicsi, könnyű, tapadós a fogása = nem csúszik, sokat tud a sw-e = lehet vele kísérletezni-játszani. Viszi egy elemmel az mtl-t egész nap. Nem drága és akciós egy ideje:
https://www.lepetitvapoteur.com/en/mod-box-/7632--swag-2-box-vaporesso.html
A munkahelyem legritkábban irodai, úgy alakult, hogy a kijelzője már tiszta karc, de fényes nappal amúgy sem könnyű leolvasni.
Sebaj!
Stílusosan melóba majdem ilyet vettem, de a feleségem lebeszélt. De még nics veszve semmi…
Pedig ez is tetszik
Ebben a színben egyszer már kosárban volt,de kivettem.Ha egyszer ingyenposta bajom lesz,majd visszakerül
Igaz én adtam el neked, nos azóta majdnem megvettem megint, csak azért nem jön, mert nem volt már ezüstben.
Egy kék még van a padláson, csak sajna elég csúnya a kupakján a festés, így nem használom.
Sajnos a festett változatoknak nagyon gyenge a fényezése a kupakon, egyszer odavered, leejted és viszlát festés.
Le petit-ről egyébként mennyi idő alatt jön a csomag?
Lassan kiderül számomra, hogy ez bizony a tankokra is igaz.
De se baj!!!
Cipőből is van munkavédelmi, meg templomba járós. Praktikum kontra külcsin.
A “terepjárónak” még jól is áll egy kis “sár” vagy nem?
Ja, csakhát én iróasztalnál vagyok, így meg szar érzés ránézni, terepen engem sem érdekelne, de mondjuk oda is inkább valami strapa modot vennék
Úgy emlékszem egy hét, de majd @Ispy mester megmondja pontosan.
Onnan MÉG nem rendeltem, de szerintem áltag 1 hét az eus rendelések ideje.
Ha délután 5-ig veszel valamit azt még aznap csomagolják és posta.Nyomkövető meg már másnap mutatja ,hogy elhagyta az országot .Nekem speciel a francia rendelések a leglassabbak,lepetite-kumulus 6-7 nap.Egész Európából 2-3 nap alatt itt van minden(gondolom csakis légiposta),de a francia rendelések tuti hogy komppal jönnek
Pont ilyen zebrát rendeltem egy trio kíséretében vasárnap a kumulus-ról. A vaperinán található kuponnal meg az első reg-ért kapottal, 26,05 euró volt a kettő… Zebra asszonykámnak a trio meg nekem lesz. Kíváncsi vagyok mikor ér ide.
Jó hát ezzel most meg is adtad a kegyelemdöfést és rendeltem belőle.
Egyértelműen Te vagy az egésznek az okozója, mert orrba/szájba rakosgattad fel róla a képeket (főleg a Pioneer-esekre gondolok, mert az nekem is van), és dallamtapadásom lett tőle.
Viszont így, hogy egyforma dolgokkal rendelkezünk lesz egy ízig/vérig 16ker. stílus
Az alma az nagyon alma.
A feleségem alkalmi dohányos volt (a dobozomból max napi 1-2 szál), teljesen kisajátította magának. Buktam a levest és az egyik modomat tankkal, ami csak akkor szokott előkerülni, ha tölteni vagy szervízelni kell.
Hiába, a gyümölcsöt mindenki szereti! Nekem is nagyon bejön…és az aroma is.
Nem rég ez volt az első longfill aromám és azóta már másodszorra vettem. Ja, és a barackjuk is finom.
Végre bekeverve
Majd átöntöttem másik flakonba összerázás után,mert eddig mindig úgy jártam,hogy ugye naponta kever,majd szellőztet…de ahányszor levarázsolom a cseppentőt,az annyiszor sérülAz előző keverésnél volt olyan,amelyik cseppentő már hullámos volt és mindenhonnan jött a liquid,ha fel akartam vele tölteni a flakont.Nem tudom miért szenvedek ennyit a cseppentő kiszedésével.
Amúgy nem értem a gyári flakonokat…meg van adva,hogy hány ml alaplé kell az adott ml-es flakonba az aromára.Nekem mind olyan,hogy 2-3 ml-t nem tudok belefecskendőzni,mert már nem fér bele…így is épphogy a cseppentő visszament a nélkül,hogy kinyomta volna a liquidet…ez másnak,hogy megy?
Vagy az összes fecskendőm pontatlan…selejt?
@Zsolt_Molnar én a Riot-tól a Pink grenade-t csináltam meg,egy picit csalódtam benne.Nekem nem elég intenzív.Elszívtam,mert nem rossz,kb.5ml van még,de elkövettem azt a hibát,hogy ugyan ezt,előbb kész 10ml-es liquidként megvettem.Az nagyon finom volt,de a longfillnek már sajna semmi köze hozzá…
Ahhoz még nem volt szerencsém. Ez az első riot amit rendeltem. Kíváncsian várom milyen lesz. Amúgy milyenre keverted 50-50?