Azt hittem, valami autóstuning, és jár hozzá a vontatókötél…
Erre a pioneer-re felettébb kíváncsi leszek. Csapatunk oszlopos tagjának volt egy böffentése róla,hogy valami nagyon jó. Szavahihetőség vizsgálat céljából rendeltem.
Remélem nem rám céloztál
Szó nincs róla! Te csak feldobtad,aztán az internet elmondta ugyanazt mint te,csak bővebben. Úgyhogy , az internet vizsgázik!
Jó jó de ruhaszárító kötél minek ?
Köszönöm szépen kedves Éva! (@Peva71 )
Csak neeeem ? Téged is bevonzott Éva
Vonzó csajszi
Hát, mivel pár napja csatlakoztam a közösséghez, elég tartalmas volt ezt itt végégolvasni.
Bár többnyire nem is olvasás volt a cél, hanem az aromák utáni tájékozódás.
Egyszerűbbnek hittem a helyi dohányboltban megvenni az aromákat. Eleinte próbáltam 7-8%-os arányban keverni 50-50%-os alapléhez. Sajnos ez mind Vivo aroma volt.
Most nem tudom, hogy a minősége ennyire gyatra ennek a terméknek, vagy rosszul számolom a százalékot, de nem annyira adta az ízt. 15%-nál volt az az íz, amire már szaglászott az autóban mellettem utazó.
Mivel most rendeltem alaplét, gondoltam kipróbálom a többi aromát.
Így kosárba került Revolute eper, citrom, Creation Cat Menthol, E-Liquid France Fruits Rouges.
Ha megérkeznek, ismét elkezdem 7%-al a keverést…
Ennyire gyatra…btw sok arománál az alap 10% szokott lenni, persze ez mehet fel és mehet le is.
Értem éééén akarom mondani a mogyorós,tejszinesre gondoltam
Mindegyik arománál megadja a gyártó hány százalékban javasolt keverni. Arra figyelj majd!
Arra TE szoktatsz rá mindenkit
Édesszájú vagyok és kiderül hogy ti is van benne valami ami megfogott .
Édes, de nem túlzóan, egész napos.
A 22-es nem kell valakinek? Tényleg Raffaellos, de nekem túl édes
Én elfogadnám !
Írj pmet hova küldjem…
A dohányboltos Vivo az kész liquid, nem aroma. De itt már nem ér majd csalódás.
Korábban kellett volna rátok találnom!
Pont ezt akartam én is írniNem csoda,hogy nem volt íze