Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Azt hittem, valami autóstuning, és jár hozzá a vontatókötél… :grin::+1:

Erre a pioneer-re felettébb kíváncsi leszek. Csapatunk oszlopos tagjának volt egy böffentése róla,hogy valami nagyon jó. Szavahihetőség vizsgálat céljából rendeltem.:joy::joy::joy::joy::joy::joy:

1 kedvelés

Remélem nem rám céloztál :sweat_smile:

Szó nincs róla! :joy::joy::joy::joy:Te csak feldobtad,aztán az internet elmondta ugyanazt mint te,csak bővebben. Úgyhogy , az internet vizsgázik! :wink:

1 kedvelés

Jó jó de ruhaszárító kötél minek ? :grin:

1 kedvelés

Köszönöm szépen kedves Éva! (@Peva71 ) :hugs: :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Csak neeeem ? :smiling_face:Téged is bevonzott Éva :grin::grin::grin::hugs::hugs:

Vonzó csajszi :slightly_smiling_face:

Hát, mivel pár napja csatlakoztam a közösséghez, elég tartalmas volt ezt itt végégolvasni.
Bár többnyire nem is olvasás volt a cél, hanem az aromák utáni tájékozódás.
Egyszerűbbnek hittem a helyi dohányboltban megvenni az aromákat. Eleinte próbáltam 7-8%-os arányban keverni 50-50%-os alapléhez. Sajnos ez mind Vivo aroma volt.
Most nem tudom, hogy a minősége ennyire gyatra ennek a terméknek, vagy rosszul számolom a százalékot, de nem annyira adta az ízt. 15%-nál volt az az íz, amire már szaglászott az autóban mellettem utazó.
Mivel most rendeltem alaplét, gondoltam kipróbálom a többi aromát.
Így kosárba került Revolute eper, citrom, Creation Cat Menthol, E-Liquid France Fruits Rouges.
Ha megérkeznek, ismét elkezdem 7%-al a keverést…

1 kedvelés

Ennyire gyatra…btw sok arománál az alap 10% szokott lenni, persze ez mehet fel és mehet le is.

3 kedvelés

Értem éééén :blush: akarom mondani a mogyorós,tejszinesre gondoltam :grin:

Mindegyik arománál megadja a gyártó hány százalékban javasolt keverni. Arra figyelj majd!

5 kedvelés

Arra TE szoktatsz rá mindenkit :slightly_smiling_face:

Édesszájú vagyok :joy: és kiderül hogy ti is :grin: van benne valami ami megfogott .

3 kedvelés

Édes, de nem túlzóan, egész napos.
A 22-es nem kell valakinek? Tényleg Raffaellos, de nekem túl édes :person_shrugging:

Én elfogadnám ! :grin::joy::joy:

Írj pmet hova küldjem…

2 kedvelés

A dohányboltos Vivo az kész liquid, nem aroma. De itt már nem ér majd csalódás. :blush:

2 kedvelés

Korábban kellett volna rátok találnom!

5 kedvelés

Pont ezt akartam én is írni​:grin:Nem csoda,hogy nem volt íze​:grin:

3 kedvelés