Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Rám is vár 5ml dohányos aroma a csomagponton…tesztelésre. 2éve vettem már, de nem emlékszem milyen volt. Remélem nem adok a sz@rnak egy 2. pofont :thinking:
Viszont ha jó lesz akkor üsse kő életemben először normálisan bekeverem…nem csak csöppentek 1et a tankba az alapléhez. :grin:

1 kedvelés

Fehér Ming evör and everything every bodry.
Szóltam :slightly_smiling_face:

Köszönöm @Peva71 a lötyiket és még ajándék tank is jár hozzá? De kedves… :hugs: :joy:

Na majd tesztelem is este a pistácsióval, vagy mivel, aztán szerintem megy is vissza a tank jövő héten.

A higgins illatra finom, szerintem el fog fogyni, a baba…na az büntet, ez most tényleg vattacukor? :thinking: Nem Gabi fogkrém? Na mindegy, bátor leszek és megkostolom. A narancsnak viszont én semmi illítát nem érzem, pedig már az agyamig dugtam fel, de semmi, na mindegy, azért köszike. :sweat_smile:

8 kedvelés

A narancsot azért kaptad, mert 8as. Marekéktől jött, szerintem borzalom :roll_eyes::joy: de neked hátha…
A “csúnya” baba tényleg vattacukor, bár már nem emlékszem a vattacukor ízére :thinking:
A DC pistachio meg nálam felkerült az első helyre! :star_struck:
Próbálgasd nyugodtan a tankot, aztán majd küldöd…

Írjunk használati utasítást neki? :vatta:kell bele meg némi madzag :grin: :hugs:

Vettem egy pár dolgot a https://www.tisvapo.it/-ról így érkezett .Kíváncs vagyok mit mondanak…

1 kedvelés

Nekünk is jött a múltkor egy törött üveg aroma tőlük, úgy látszik nem megy ez nekik akkor, visszakaptuk a pénzt.

Biztos fognak újat küldeni!
Egyébként az utolsó csomagom nekem is elég nyomoronc volt tőlük, de legalább semmi nem sérült

Wut van? :sweat_smile:

Én a 2db aromát akarom…legalább lesz nekik egy kis bünti szállitási díj :grin:

Jó jó, csak mert te a sok nicet szereted, és talán a gyümölcsöst is​:joy::joy::joy:
8-as nic…

Én nem erősködtem (nem az enyém volt :joy: ), nekem azt írták kupon vagy refund. De legyél kemény!

És a többi nullás?

Igen, shortfillek. Nicet annyit adsz hozzá amennyit nem szegyenlsz :joy:
A pisztácia 3as
Szerintem kóstold meg őket, és csak akkor adj hozzá nicet ha tetszenek. Vagy 10 ml be keverj külön

1 kedvelés

Azt hiszem előveszem a nagyágyút. :joy:

Ennek a pisztációnak is van valami fűstős bukéja, nem tudom, akarom én ezt? Ennyi ízélmény lehet ki fog nyírni. :sweat_smile:

1 kedvelés

Nem fog,élvezd a többi himli-humli íz után :rofl:

Szeintem nagyon finom, és ha jól tudom, itt többek szerint is.
Ki ne öntsd az a lényeg. Ha mégse jön be, küldd vissza inkább a tankkal majd :joy:

1 kedvelés

Azért inkább a dripperbe rakom, ne akarom itt a klotyóba vinni a pisztáciádat, amit félve őrizgetsz itt. :grin:

Ahh… Nem. Őrizetgetem, hiszen elküldtem , csak kár lenne kiönteni :slightly_smiling_face:

Ez egyébként milyen tank?