Rám is vár 5ml dohányos aroma a csomagponton…tesztelésre. 2éve vettem már, de nem emlékszem milyen volt. Remélem nem adok a sz@rnak egy 2. pofont
Viszont ha jó lesz akkor üsse kő életemben először normálisan bekeverem…nem csak csöppentek 1et a tankba az alapléhez.
Fehér Ming evör and everything every bodry.
Szóltam
Köszönöm @Peva71 a lötyiket és még ajándék tank is jár hozzá? De kedves…
Na majd tesztelem is este a pistácsióval, vagy mivel, aztán szerintem megy is vissza a tank jövő héten.
A higgins illatra finom, szerintem el fog fogyni, a baba…na az büntet, ez most tényleg vattacukor? Nem Gabi fogkrém? Na mindegy, bátor leszek és megkostolom. A narancsnak viszont én semmi illítát nem érzem, pedig már az agyamig dugtam fel, de semmi, na mindegy, azért köszike.
A narancsot azért kaptad, mert 8as. Marekéktől jött, szerintem borzalom de neked hátha…
A “csúnya” baba tényleg vattacukor, bár már nem emlékszem a vattacukor ízére
A DC pistachio meg nálam felkerült az első helyre!
Próbálgasd nyugodtan a tankot, aztán majd küldöd…
Írjunk használati utasítást neki? :vatta:kell bele meg némi madzag
Vettem egy pár dolgot a https://www.tisvapo.it/-ról így érkezett .Kíváncs vagyok mit mondanak…
Nekünk is jött a múltkor egy törött üveg aroma tőlük, úgy látszik nem megy ez nekik akkor, visszakaptuk a pénzt.
Biztos fognak újat küldeni!
Egyébként az utolsó csomagom nekem is elég nyomoronc volt tőlük, de legalább semmi nem sérült
Wut van?
Én a 2db aromát akarom…legalább lesz nekik egy kis bünti szállitási díj
Jó jó, csak mert te a sok nicet szereted, és talán a gyümölcsöst is
8-as nic…
Én nem erősködtem (nem az enyém volt ), nekem azt írták kupon vagy refund. De legyél kemény!
És a többi nullás?
Igen, shortfillek. Nicet annyit adsz hozzá amennyit nem szegyenlsz
A pisztácia 3as
Szerintem kóstold meg őket, és csak akkor adj hozzá nicet ha tetszenek. Vagy 10 ml be keverj külön
Azt hiszem előveszem a nagyágyút.
Ennek a pisztációnak is van valami fűstős bukéja, nem tudom, akarom én ezt? Ennyi ízélmény lehet ki fog nyírni.
Nem fog,élvezd a többi himli-humli íz után
Szeintem nagyon finom, és ha jól tudom, itt többek szerint is.
Ki ne öntsd az a lényeg. Ha mégse jön be, küldd vissza inkább a tankkal majd
Azért inkább a dripperbe rakom, ne akarom itt a klotyóba vinni a pisztáciádat, amit félve őrizgetsz itt.
Ahh… Nem. Őrizetgetem, hiszen elküldtem , csak kár lenne kiönteni
Ez egyébként milyen tank?