Várjá, mingyá…
Hát figyelj… nem igazán érzem a nagy különbséget, bár… nem tudom… határozottan nem tudom
Viszont nekem ez továbbra sem füstös. Édeskés.
De az se 8 watton.
Ez nekem globálisan bevált. Igenis, a kivonatosok alá kell Watt, a slukk rövidebb inkább. Az eredő ugyanaz, de a karakterisztika nem.
Forró kövön is megsül a tükörtojás…
Sok füstössége nem lesz, de 8 hét után kezdett ízleni nagyon. Az se erős füst, de olyan csikkes az epilógus.
Édeskésség: amíg pg-t meg vg-t szívunk, én mindenen érzem, sajnos. De már megszoktam. Nincs rá módszer.
Agresszívabb íz jobban elnyomja.
A Kentucky még éretten is modoros. De testesedik idővel.
Ezért is Latakiáztam meg finoman a felét, hogy legyen ilyen “kiskunrettenetesi” Kentakim is.
Egyébként nekem annak idején az American Blend ugrott be róla, szintén Note. Csak az valahogy markánsabb, vagy inkább áthatóbb az íze. Mondjuk Kentucky az pont nincs benne.
Azt is ki kellene próbálnom…
Frissen elég p_nci ízű, de idővel beszelídül és akkor dohány lesz belőle, füst nélkül. Talán mint amikor édes dohánylevelet szopogat az ember.
Elő is kéne vennem
Nos, a markánsabbak felizgatnak, de szándékosan édeskéseket nem szeretnék a tiszta dohánykivonatokból…
Ebben élen jár az Azhad’s Old Times, és az 1000 például…nem tesznek hozzá a vg édességéhez de a Red Virginia már pl. hozzátett.
A Black Cavendish-t ezért száműztem hűtőbe. Nagyon édes.
Annyira én nem érzem édesnek. Nagyjából mint a Kentucky. Egyébként ha jól emlékszem virginia és burley keveredés.
Allitolag bontatlan…
Van neki másik, nem is egy.
Mint ahogy azt írtam fentebb is
Szia. @Peva71 és @Zolika - nak hála, ismét van V5-öm. Korábban volt V4-em is, az még most is túl szűk lenne, de a V5-re azt kell mondjam egy kissé tág klasszikus MTL. SS-el melegszik, de kanthallal szuper. Szerintem nagyon jó íz visszaadása van. Tekerés, vattázás pofon egyszerű. A léellátása bravúrosan van megoldva, a Byka-hoz hasonlóan. A levegőzése 6 kis lyuk, vagy egy hatalmas lyuk. Szerintem abszolút megéri, ha bírod a viszonylag szűk MTL-eket, azért van ennél szűkebb is, de hozza a klasszikus feelinget. Nekem korábban SS huzallal nagyon nem volt frankó, el is adtam. Aztán most, hogy kaptam egy V5-öt Évától rájöttem, hogy az SS miatt voltak problémáim vele, csak nem gondoltam akkor még. Kanthallal egy álom.
Köszönöm a leírást, kedves Kinga. Azt hiszem h nekem is lesz hamarosan egy v5… Szokás szerint, majd jövök a részletekkel…szép napot…
Zolikám, géniusz vagy. Amióta átraktam a Kentucky-t az V5-be, slágertermékké vált
Pedig nem nagyon más, de mégis.
Köszönöm, hogy átprogramoztad az agyamat
Szívesen, 10.000.
Nem szabad feladni, nálam csalódásnak indult, mindennapos lett a lötty. Ha wattot kér, adni kell kicsit többet azt is néki.
Most már csak egy ming kell és meg is érkeztél.
Never
Na megyek, aszonta poxfost, hogy valami küldeményem érkezett. Tisztított kövek vagy valami ilyesmi
Tégla lesz az barátom!