Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Várjá, mingyá…
Hát figyelj… nem igazán érzem a nagy különbséget, bár… nem tudom… határozottan nem tudom :smile:
Viszont nekem ez továbbra sem füstös. Édeskés.

De az se 8 watton. :grin:

Ez nekem globálisan bevált. Igenis, a kivonatosok alá kell Watt, a slukk rövidebb inkább. Az eredő ugyanaz, de a karakterisztika nem.

Forró kövön is megsül a tükörtojás…

Dl Only :metal: elég szűk nem túl levegős de inkább DRL

3 kedvelés

Sok füstössége nem lesz, de 8 hét után kezdett ízleni nagyon. Az se erős füst, de olyan csikkes az epilógus.
Édeskésség: amíg pg-t meg vg-t szívunk, én mindenen érzem, sajnos. :roll_eyes: De már megszoktam. Nincs rá módszer.
Agresszívabb íz jobban elnyomja.
A Kentucky még éretten is modoros. De testesedik idővel.

Ezért is Latakiáztam meg finoman a felét, hogy legyen ilyen “kiskunrettenetesi” Kentakim is.

2 kedvelés

Egyébként nekem annak idején az American Blend ugrott be róla, szintén Note. Csak az valahogy markánsabb, vagy inkább áthatóbb az íze. Mondjuk Kentucky az pont nincs benne.

2 kedvelés

Azt is ki kellene próbálnom… :roll_eyes::grin:

2 kedvelés

Frissen elég p_nci ízű, de idővel beszelídül és akkor dohány lesz belőle, füst nélkül. Talán mint amikor édes dohánylevelet szopogat az ember.
Elő is kéne vennem :smile:

Nos, a markánsabbak felizgatnak, de szándékosan édeskéseket nem szeretnék a tiszta dohánykivonatokból…:slightly_smiling_face:
Ebben élen jár az Azhad’s Old Times, és az 1000 például…nem tesznek hozzá a vg édességéhez :+1: de a Red Virginia már pl. hozzátett.
A Black Cavendish-t ezért száműztem hűtőbe. Nagyon édes.

2 kedvelés

Annyira én nem érzem édesnek. Nagyjából mint a Kentucky. Egyébként ha jól emlékszem virginia és burley keveredés.

Allitolag bontatlan…

2 kedvelés

Van neki másik, nem is egy.

1 kedvelés

Mint ahogy azt írtam fentebb is :+1::slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Szia. @Peva71 és @Zolika - nak hála, ismét van V5-öm. :hugs: Korábban volt V4-em is, az még most is túl szűk lenne, de a V5-re azt kell mondjam egy kissé tág klasszikus MTL. SS-el melegszik, de kanthallal szuper. :blush: Szerintem nagyon jó íz visszaadása van. Tekerés, vattázás pofon egyszerű. A léellátása bravúrosan van megoldva, a Byka-hoz hasonlóan. A levegőzése 6 kis lyuk, vagy egy hatalmas lyuk. :sweat_smile: Szerintem abszolút megéri, ha bírod a viszonylag szűk MTL-eket, azért van ennél szűkebb is, de hozza a klasszikus feelinget. Nekem korábban SS huzallal nagyon nem volt frankó, el is adtam. Aztán most, hogy kaptam egy V5-öt Évától rájöttem, hogy az SS miatt voltak problémáim vele, csak nem gondoltam akkor még. Kanthallal egy álom. :blush:

9 kedvelés

Köszönöm a leírást, kedves Kinga. Azt hiszem h nekem is lesz hamarosan egy v5… Szokás szerint, majd jövök a részletekkel…szép napot…:smiley:

2 kedvelés

Zolikám, géniusz vagy. Amióta átraktam a Kentucky-t az V5-be, slágertermékké vált :smile:
Pedig nem nagyon más, de mégis.
Köszönöm, hogy átprogramoztad az agyamat :sweat_smile:

2 kedvelés

Szívesen, 10.000. :+1:
Nem szabad feladni, nálam csalódásnak indult, mindennapos lett a lötty. Ha wattot kér, adni kell kicsit többet azt is néki.

Most már csak egy ming kell és meg is érkeztél. :grin:

Never :sweat_smile: :sweat_smile:

Na megyek, aszonta poxfost, hogy valami küldeményem érkezett. Tisztított kövek vagy valami ilyesmi :sweat_smile:

Tégla lesz az barátom! :joy: