Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Ez már a max méret? Vagy fog még nőni? :grin:

Értem, vagy mégse. Mit is kérdezel? :thinking::joy:

Amikor írtam, hogy nem tetszik, mert töpszli, akkor itt mindenki válltig állította, hogy nem az…ezért kérdeztem, hogy meg fog-e nőni reggelre vagy esetleg vizbe kell áztatni, ilyenek. :joy:

Te most a dramomról beszélsz? :rage::joy:

1 kedvelés

Én igen, miért te miről? :sweat_smile:

Így ránézésre azért nem estem hanyatt, nem tudom kifizetnék-e érte 180 júrót :thinking:

Nem értettem, úgyhogy én semmiről nem beszéltem :joy:
Egyébként még azt kérdeztem, hogy a fotón milyen tank van

Minden vízbe mártott test…azt hagyjuk ,de hidegben tudod te is mekkora​:rofl:

Jaaaaa, jól van, meg lesz ez…szóval mi is? Várjá…igen, ammit mtl rda.

Ez egyébként milyen tank? helyett azt olvastam hirtelen, hogy És egyébként milyen tank?

@Ispy a tankból kell a leves szívni nem magában inni már értem mért beszéltek el egymás mellett :rofl::rofl::rofl:

Ismerem? :grin::thinking:(Amúgy kapjákbe ezért)

Rájöttem ez a lédi baba mire emlékeztet, mint a törökönél lehet kapni ezeket a porcukorba hempergetett mindenféle parfümös édességek, rózsa meg társaik. Na azt rühellem. :grin:

Kóstoltad, vagy csak szagra olyan? Az nyugodtan mehet lefolyóba, ha nem jön be :slightly_smiling_face:

Felütném latakiával, nem kényeskedni :joy:

Cukros rózsa? :nauseated_face: Bár sósan se igen jobb…

Mit nem ütnél fel latakiával? :rofl:

Kóstoltam, bár a dripper szerintem beszart, szóval a dramba csak a vattára toltam rá. Igen, ennek határozottan a lefolyóban a helye! :grin:

A pistacio nem rossz tényleg, el is fogyna, de valahogy nem ezt keresem, kicsit nekem alkoholos beütése is van, inkább visszaküldöm. :sweat_smile:

Most jön a higgins, de előbb kiszedem a vattát, mert lédi gaga össznyálazta. Lehet el is mosom a tankot. Egyébként nekem annyira ez a tank nem gyere be…az alsó levegőt tényleg ilyen nehéz állítani vagy én vagyok a nyomi? :thinking:

2 kedvelés

A kóstolók szépsége :joy: a macska zsákban.
Tényleg olyan, mint a házi ízek…

1 kedvelés

Hát igen, akkor legalább mindennek csoffadt éget gumi íze lesz, sokkal jobb, tényleg. :sweat_smile:

Végre egy íz, ami dacol a dryhittel is :+1:

Nem annyira könnyű, de nem is annyira nehéz :slightly_smiling_face: szóval

Döntsd el te​:joy:
Bocsi, ezek szerint eddig semmi nem jött be abból amit küldtem :person_shrugging:

Semmi baj, sokkal jobb, mint amikor ezeket az élményeket sok tízezerért kapom meg. :grin: