Ez már a max méret? Vagy fog még nőni? ![]()
Értem, vagy mégse. Mit is kérdezel? ![]()
![]()
Amikor írtam, hogy nem tetszik, mert töpszli, akkor itt mindenki válltig állította, hogy nem az…ezért kérdeztem, hogy meg fog-e nőni reggelre vagy esetleg vizbe kell áztatni, ilyenek. ![]()
Te most a dramomról beszélsz? ![]()
![]()
Én igen, miért te miről? ![]()
Így ránézésre azért nem estem hanyatt, nem tudom kifizetnék-e érte 180 júrót ![]()
Nem értettem, úgyhogy én semmiről nem beszéltem ![]()
Egyébként még azt kérdeztem, hogy a fotón milyen tank van
Minden vízbe mártott test…azt hagyjuk ,de hidegben tudod te is mekkora![]()
Jaaaaa, jól van, meg lesz ez…szóval mi is? Várjá…igen, ammit mtl rda.
Ez egyébként milyen tank? helyett azt olvastam hirtelen, hogy És egyébként milyen tank?
@Ispy a tankból kell a leves szívni nem magában inni már értem mért beszéltek el egymás mellett ![]()
![]()
![]()
Ismerem? ![]()
(Amúgy ■■■■■■■■ ezért)
Rájöttem ez a lédi baba mire emlékeztet, mint a törökönél lehet kapni ezeket a porcukorba hempergetett mindenféle parfümös édességek, rózsa meg társaik. Na azt rühellem. ![]()
Kóstoltad, vagy csak szagra olyan? Az nyugodtan mehet lefolyóba, ha nem jön be ![]()
Felütném latakiával, nem kényeskedni ![]()
Cukros rózsa?
Bár sósan se igen jobb…
Mit nem ütnél fel latakiával? ![]()
Kóstoltam, bár a dripper szerintem beszart, szóval a dramba csak a vattára toltam rá. Igen, ennek határozottan a lefolyóban a helye! ![]()
A pistacio nem rossz tényleg, el is fogyna, de valahogy nem ezt keresem, kicsit nekem alkoholos beütése is van, inkább visszaküldöm. ![]()
Most jön a higgins, de előbb kiszedem a vattát, mert lédi gaga össznyálazta. Lehet el is mosom a tankot. Egyébként nekem annyira ez a tank nem gyere be…az alsó levegőt tényleg ilyen nehéz állítani vagy én vagyok a nyomi? ![]()
A kóstolók szépsége
a macska zsákban.
Tényleg olyan, mint a házi ízek…
Hát igen, akkor legalább mindennek csoffadt éget gumi íze lesz, sokkal jobb, tényleg. ![]()
Végre egy íz, ami dacol a dryhittel is ![]()
Nem annyira könnyű, de nem is annyira nehéz
szóval
Döntsd el te![]()
Bocsi, ezek szerint eddig semmi nem jött be abból amit küldtem ![]()
Semmi baj, sokkal jobb, mint amikor ezeket az élményeket sok tízezerért kapom meg. ![]()