Ez már a max méret? Vagy fog még nőni?
Értem, vagy mégse. Mit is kérdezel?
Amikor írtam, hogy nem tetszik, mert töpszli, akkor itt mindenki válltig állította, hogy nem az…ezért kérdeztem, hogy meg fog-e nőni reggelre vagy esetleg vizbe kell áztatni, ilyenek.
Te most a dramomról beszélsz?
Én igen, miért te miről?
Így ránézésre azért nem estem hanyatt, nem tudom kifizetnék-e érte 180 júrót
Nem értettem, úgyhogy én semmiről nem beszéltem
Egyébként még azt kérdeztem, hogy a fotón milyen tank van
Minden vízbe mártott test…azt hagyjuk ,de hidegben tudod te is mekkora
Jaaaaa, jól van, meg lesz ez…szóval mi is? Várjá…igen, ammit mtl rda.
Ez egyébként milyen tank? helyett azt olvastam hirtelen, hogy És egyébként milyen tank?
@Ispy a tankból kell a leves szívni nem magában inni már értem mért beszéltek el egymás mellett
Ismerem? (Amúgy kapjákbe ezért)
Rájöttem ez a lédi baba mire emlékeztet, mint a törökönél lehet kapni ezeket a porcukorba hempergetett mindenféle parfümös édességek, rózsa meg társaik. Na azt rühellem.
Kóstoltad, vagy csak szagra olyan? Az nyugodtan mehet lefolyóba, ha nem jön be
Felütném latakiával, nem kényeskedni
Cukros rózsa? Bár sósan se igen jobb…
Mit nem ütnél fel latakiával?
Kóstoltam, bár a dripper szerintem beszart, szóval a dramba csak a vattára toltam rá. Igen, ennek határozottan a lefolyóban a helye!
A pistacio nem rossz tényleg, el is fogyna, de valahogy nem ezt keresem, kicsit nekem alkoholos beütése is van, inkább visszaküldöm.
Most jön a higgins, de előbb kiszedem a vattát, mert lédi gaga össznyálazta. Lehet el is mosom a tankot. Egyébként nekem annyira ez a tank nem gyere be…az alsó levegőt tényleg ilyen nehéz állítani vagy én vagyok a nyomi?
A kóstolók szépsége a macska zsákban.
Tényleg olyan, mint a házi ízek…
Hát igen, akkor legalább mindennek csoffadt éget gumi íze lesz, sokkal jobb, tényleg.
Végre egy íz, ami dacol a dryhittel is
Nem annyira könnyű, de nem is annyira nehéz szóval
Döntsd el te
Bocsi, ezek szerint eddig semmi nem jött be abból amit küldtem
Semmi baj, sokkal jobb, mint amikor ezeket az élményeket sok tízezerért kapom meg.