Igen, köszi, legközelebb fagyasztom kicsit, hátha
A dvarwhoz meg kellett volna nagyobb pin 1.2 helyett?
Nekem is szűk volt
Amire gondolsz az más,az jó
Bármilyen túlnyomásos aeroszolall lehet fagyasztani közelről. Egy a baj utána ebben az esetben mosni kell mert olyan illata és íze marad.
Oké, akkor középtől szűkig állítható, mondjuk így mostanában nem használom, de a vége felé 4-5 lyukkal használtam
Az talán levegősebb mint brunhilde, bár arra már nem nagyon emlékszem
Hát kinek mi a szűk. Arra gondoltam,.hogy ezzel egy levegős mtl, esetleg dtl-t nem fogsz csinálni. Persze azért nem egy pioneer a 0.8-as afcvel.
Nem vitazom, szubjektív.
Mtl-hez képest a v4 szűk, a v5 közepesen tágig simán nyitható.
DL-ezni nem ajanlom egyiket sem.
Aki a sok-sok levegőt szereti, NE vegyen semmilyen Expromizert, ez tény mert ezen emberek a th-t se vágyják, ugyanis üti egymást a 2 dolog.
Kinyitottam mar a nagy oválra is, ha olyanom volt, ott azért már kap levegőt. Azért tették ra
Amúgy 4 lyukazok az Ex-ekkel.
Te kis huncut csak négy lyukazol az Exekel . Bocs
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ide már akkor írhatom orba szájba
Orron néha kifúj
Jah dl…
Próbálkozom vele. Franciáknál van a first lpv nevű podszerű ízé. Kíváncsiságból gondoltam kipróbálom, jó vésztartaléknak akár.
Nagyon jó ízben viszont először anyáztam, mert elég dlre sikerült nekik, amiről sehol nem írtak. Persze már kitapasztaltam, hogy hogy lehet szukebben használni, de időnként jó a dl is, vagy inkább fél dl
Na. Ezt is leirtam
Feladtam.minden DL-t, az én tüdőm meg főbb szerveim tiltakoznak ellene plusz ízélményt se adott.
Kicsit olyan, mint csövön enni.
Igen, az első pár slukk után úgy éreztem én is mintha tele lenne a tüdőm vízzel. De azóta mintha megtanultam volna használni
Én konzervatív módon 2 lyukazom az Exemet
Nekem is mondták, majd megszokod…mondom, ezt a habzsolós stílust? Meg hogy tudok hatmétereset fújni? Közben mint aki cottont nyelt.
És a tüdőm pont úgy érezte pár slukk után, mint aki vizet nyelt. (3 mg-ossal próbálgattam).
Nem erőltetem de ez a saját nyomorom. Aki szereti, kellemes DL-ezést, őszintén.
V4 vagy v5? csak volt diffi?
Nekem csak 5-ösöm van.
Ja, és most beleinzertáltam a Kentucky-t. Persze jól kiszámoltam a tekerést 0.7-0.8 közé, hogy majd olyan lesz a watt, mint amit javasoltál. Persze megtömve már 0.93 lett, szóval csak 13w-ot hajtom, de tényleg jobb az Expo-ból. Persze lehet, ez már ilyen cihoszomatikus dolog
A 2.1 a király…
De azért próbaképpen hajítssd fel 15-20-ra, slukkolj rövidebbet.
Nem mindegy hogy rotyog vagy forr a Kentucky
Csak az édes desszerteket szopigálom 10-15 watton.