Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Simán kibír 2-3 évet hűtőben…puffereli a hűtőteret :grin:

Na látjátok nekem nincs gond van külön hűtőm :rofl:

Alsó rekeszben volt.Oda nem fér be a sör​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Igen, a 3al nincs gond. Azt már tisztába is tettem, útra kész

Nekem is ,de abban csontkukac meg giliszta van​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Aromás kukac :grin:. Amikor még horgásztam a csontikat mostam tálcára rá az etető anyag ráborítottam őket egyetek forogjatok benne :rofl:. Majd a végén hűtő kis tégejbe kevés aromás etetőbe megágyaztam nekik . Másnap már nem volt más vigyáz kész horog :grin:. Ja és ezt használtam pluszba csonti hotel
image

1 kedvelés

Szreintem jó, @Zoli76 is szereti, nem tom mé adja el.

2 kedvelés

Na. Hát 2,5es tekerésbe bele tettem a super sorbot most úgy, hogy semennyit nem szedtem le belőle. Most éppen jó, remélem töltés után is így marad. Egyébként pint nem tudom hogy fogok cserélni benne ha egyszer kéne, mert úgy bele van épülve az egész deck az aljába, hogy nem tudtam szét tekerni. Na de most nem folyik :slightly_smiling_face:

Tekerősegéd :stuck_out_tongue_winking_eye:

Előszőr nagyon nehéz…tekerősegéd a vatta árokba és úgy menni fog…

Mindíg a legegyszerűbb megoldás a tutttttiii​:rofl::rofl::hugs::hugs::hugs::hugs:

Azzal próbáltam, meg a vatta birizgáló egyenes végével is… Lehet csak nem volt most hozzá türelmem, talán legközelebb :slightly_smiling_face:

Ha minden borul akkor csapágy lehúzó vagy csúszó kalapács :grin::yum: .

De hülye vagy… :joy: :joy:

Ilyen cuccaim nincsenek, de majd megoldom :slightly_smiling_face:

Mert van 3, meg a bubisüveges v4-eimet szívesebben hordom.
Ez ilyen klimax.

Annyit tudok róla, hogy klasszik mtl, elég szűk.

1 kedvelés

Hevítés, hűtés meg old minden szorult dolgot. Forró víz , hideg víz . Nem láng vágó , nitrogén jó :sweat_smile::rofl:

1 kedvelés

Ízben nagyon jó, és tényleg elég szűk ahogy @Ispy írta

1 kedvelés

Pont hogy nem szűk. Dupla felső levegősora van. Elég nyitható…át kell tekerni a széles levegőzőre fent.
Úgy már Multi Light.

A v4 a szűk. (Gutten tág)
De nekem jó a szűk.