Úgy értem a Diabolik aromával nem láttam.
Uuu a pinkmantavaly áprilisban mikor elkezdtem vapelni ,kevertem egy adagot.Megnézem ,hogy ottvan-e még a hűtő aljában
Azt csak bonusz tettem kóstolni, lehet hogy neked tömény is. Ami nem ízlik, azt nem kell dehogyis
Lehet hogy durva sok volt a 16% azért . A diabolik nekem 50-50be 5% és kihoz minden ízt ami benne van. Felette már durvább mentol íz van csak és utána hiába töltesz bármit a tankban kb 3x6 ml kell mire kijön az íz belőle .
Hogy van nagyanyám kínai balzsamja vagy vietnámi na az kb 10% felett
Nekem a nic-sok marhára majd meglátom lehet tovább kell adnom…sajna…elöbb viszont végig kostólom…
Jó vicc volt köszi.
Nem, nem lesz chariot, nem tetszik, azért olcsó…
Ő volt már valaki olyan merész és vad , hogy kipróbálta gőz/illat kabinban a levest az aroma helyett ? Spec aromákat szoktam vinni maggal de rá kérdezek hátha
Só kamrában akartam ki próbálni de addig pöcsöltem amig le jött a főnök fia neki nem akartam RY4-et nyomni…
Hali. Kinek van itt közületek expromizer v5 tankja? Esetleg tudna adni valaki egy par ötletet, tanácsot, hogy milyen? Nagyon gondolkodom a @Zoli76 eladó expromizer tankján…
De szép színek…
Szépek de nem nagyon fogynak
Azok,a hűtőben élték le az életüket
Hát nem a jó borra jelemző hogy sokáig áll
Azt hiszem Kingának is van
Én a helyedben várnék még egy évet
Háhááá…és a két kicsiből eleve 30ml volt keverve
Még két év és egy szomalié fogja felszolgálni kekecedéssel egybe kötve . A mester érlelte hogy kiforja az ízeit érezehtő benne egy kis oldott flakon, leheletnyi állot hűtő levegő, harmatos hajnali hűtő nyitogatás
Csoda,hogy az asszony eddig várt ,mert én már elfelejtettem a gyümölcsös utazásomat