Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Úgy értem a Diabolik aromával nem láttam.

Uuu a pinkman​:rofl:tavaly áprilisban mikor elkezdtem vapelni ,kevertem egy adagot.Megnézem ,hogy ottvan-e még a hűtő aljában :rofl::rofl:

Azt csak bonusz tettem kóstolni, lehet hogy neked tömény is. Ami nem ízlik, azt nem kell :wink:dehogyis

Lehet hogy durva sok volt a 16% azért . A diabolik nekem 50-50be 5% és kihoz minden ízt ami benne van. Felette már durvább mentol íz van csak és utána hiába töltesz bármit a tankban kb 3x6 ml kell mire kijön az íz belőle . :face_with_symbols_over_mouth:

Hogy van nagyanyám kínai balzsamja vagy vietnámi na az kb 10% felett :rofl::sweat_smile:

Nekem a nic-sok marhára majd meglátom lehet tovább kell adnom…sajna…elöbb viszont végig kostólom…

Jó vicc volt köszi. :+1:t4: :joy:

Nem, nem lesz chariot, nem tetszik, azért olcsó…

1 kedvelés

Ő volt már valaki olyan merész és vad :smiling_imp:, hogy kipróbálta gőz/illat kabinban a levest az aroma helyett ? :thinking: Spec aromákat szoktam vinni maggal de rá kérdezek hátha :grin:

Só kamrában akartam ki próbálni de addig pöcsöltem amig le jött a főnök fia neki nem akartam RY4-et nyomni… :grin:

Hali. Kinek van itt közületek expromizer v5 tankja? Esetleg tudna adni valaki egy par ötletet, tanácsot, hogy milyen? Nagyon gondolkodom a @Zoli76 eladó expromizer tankján…

2 kedvelés

És tessék :rofl:Ezek meg 18-ban voltak keverve,lehet megtekerem a Hildát​:rofl::rofl:

4 kedvelés

De szép színek…

Szépek de nem nagyon fogynak :joy:

Azok,a hűtőben élték le az életüket

Hát nem a jó borra jelemző hogy sokáig áll :rofl:

1 kedvelés

Azt hiszem Kingának is van :blush:

2 kedvelés

Én a helyedben várnék még egy évet​:joy:

Háhááá…és a két kicsiből eleve 30ml volt keverve​:sweat_smile:

2 kedvelés

Még két év és egy szomalié fogja felszolgálni kekecedéssel egybe kötve . A mester érlelte hogy kiforja az ízeit érezehtő benne egy kis oldott flakon, leheletnyi állot hűtő levegő, harmatos hajnali hűtő nyitogatás :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Csoda,hogy az asszony eddig várt ,mert én már elfelejtettem a gyümölcsös utazásomat​:sweat_smile:

1 kedvelés