Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Kész a fehér drip-tiped a fehér penonodra a by-ka-ra​:grin:vagy rosszul láttam valahol ? :grin::grin::grin::grin:

Ez a solub nugát krém olyan mint a pudvás szoba bicikli belső…ez kemény meg könyeztem ezt a 3ml-egy fél nap volt… :joy:

Jó, a fehér penon volt az uccsó, eskü. :grin:

De nincs semmim, mindent eladtam. :rofl:

Vegyél galambot azt etessed :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

De akkor miért szívtad el? :thinking: :rofl:

Ajándék azt el kell hisz jó szívvel adták…(gondolom) :thinking: :grin:

2 kedvelés

Lenne itt egy-két durva ajándékom. Jó szívvel adom, de elszívod :rofl:

Most megszámoltam 8 mod, 6 tank, nem jó ez így, nem jó…hogy lesz ebből 5? Már megint a matek. :rofl:

-2 tank nem jó…

Mondom én :smiling_face:Chariot az olcsóbb ,és marad még zsé a következő játékra is :grin::grin::grin::grin:

Az ős elenségemnek se adnék solubot. Jó egy kettő elmegy de na azért lássuk nem egy konyhakész kivonat a márka

Háát én vettem egy párszor de igaz van jobb…elfogy…

Ez meg már miez megint, eddig dramoztál itt nekem…

Is :smiling_face:de jó :stuck_out_tongue_winking_eye:vagyis tudod…szubizé…de nem szeretem ezt a szót. Chariot rta,de igyekezz mert elkapkodják ! :smiling_face:

1 kedvelés

Tegnap elött kaptam egy fertelmet de csak azért fogadtam el mert már én is elbaktam egy ilyen keverést. Már a mai nap le nem tehető olyan kukisan meglett javítva :grin:. Az elkúrt recept Diabolik 16% aroma 16nic . Fú elsőre elfordultak tőle a székről :rofl: könyem, nyálam folyt :sob::rofl::sweat_smile:

Ha nem kapsz Chariotott elcserélem az enyém egy byka-ra…

Ja 250ml kaptam belőle és a javítot is ilyen szinű :flushed:. Hol ott az enyém még 2 hónap után is víz tiszta :thinking:

1 kedvelés

Akkor ott valami gebasz van :thinking:
Annak be kellett volna sárgulni legalább

Én még ebből az aromából nem láttam, hogy besárgult 2 kollegámnak is víz tiszta. Olyat már láttam , hogy elveszti a szinét pl ; VV pinkman , valkyr

Parancsolj :smiling_face:

Ott a keverési aránnyal már baj lehet.
Nem a legjobb igazad van,dl ben elmegy.

1 kedvelés