Kész a fehér drip-tiped a fehér penonodra a by-ka-ravagy rosszul láttam valahol ?
Ez a solub nugát krém olyan mint a pudvás szoba bicikli belső…ez kemény meg könyeztem ezt a 3ml-egy fél nap volt…
Jó, a fehér penon volt az uccsó, eskü.
De nincs semmim, mindent eladtam.
Vegyél galambot azt etessed
De akkor miért szívtad el?
Ajándék azt el kell hisz jó szívvel adták…(gondolom)
Lenne itt egy-két durva ajándékom. Jó szívvel adom, de elszívod
Most megszámoltam 8 mod, 6 tank, nem jó ez így, nem jó…hogy lesz ebből 5? Már megint a matek.
-2 tank nem jó…
Mondom én Chariot az olcsóbb ,és marad még zsé a következő játékra is
Az ős elenségemnek se adnék solubot. Jó egy kettő elmegy de na azért lássuk nem egy konyhakész kivonat a márka
Háát én vettem egy párszor de igaz van jobb…elfogy…
Ez meg már miez megint, eddig dramoztál itt nekem…
Is de jó vagyis tudod…szubizé…de nem szeretem ezt a szót. Chariot rta,de igyekezz mert elkapkodják !
Tegnap elött kaptam egy fertelmet de csak azért fogadtam el mert már én is elbaktam egy ilyen keverést. Már a mai nap le nem tehető olyan kukisan meglett javítva . Az elkúrt recept Diabolik 16% aroma 16nic . Fú elsőre elfordultak tőle a székről könyem, nyálam folyt
Ha nem kapsz Chariotott elcserélem az enyém egy byka-ra…
Ja 250ml kaptam belőle és a javítot is ilyen szinű . Hol ott az enyém még 2 hónap után is víz tiszta
Akkor ott valami gebasz van
Annak be kellett volna sárgulni legalább
Én még ebből az aromából nem láttam, hogy besárgult 2 kollegámnak is víz tiszta. Olyat már láttam , hogy elveszti a szinét pl ; VV pinkman , valkyr