Köszi, köszi, köszii
Tipikus sütis aroma íze van vagy a gyümölcs és a vanília a dominánsabb?
Legközelebbi rendelésnél lehet bele pottyan a kosárba
Hú, Zsani, nem fogok tudni erre határozottan válaszolni
Nekem inkább a desszertes felé húz, de ott a gyümölcs is, nagyon kellemes.
Borzasztó mérges vagyok magamra, hogy elcsesztem a keverést, szóval rendelj bátran, de először kicsit keverj be, hogy rájöjj, hogyan lesz majd a legfinomabb.
Köszönöm szépen
Nagyon szivesen
No rendeltem 1et, kíváncsivá tettél
Mégis jött, első kóstolásra nagy dejavu érzésem támadt, már nagyon-nagyon hasonlót szívtam, de az kész leves volt az eliquid.vg oldalról. Jó anyag, biztos el fog fogyni
Sziasztok,nekem most csak 4db drip tipp jött meg amiket csináltattam megint csak meg vagyok elégedve nagyon ezekkel is.Abból 2 használatban is van holnap meg tekerem a purity mtl rta is.
De cuki az a kis fényes ott középen
köszike,az is a purityn lesz majd arra 2 van 1 a fekete a wenaxra van 1 meg a kicsi hero podra vettem.Igaz 2 wenaxom van a zöld wenaxra már csináltattam a szürke wenaxra kelett csináltatni egyet még ami a fekete lesz.
Látom látom befigyel az Indián!
És még mindig Indian!
Személyi kultusz ide vagy oda:
- “Az oroszok már a spájzban vannak”.
Viszlát maszkoló szallag.
Nefeledjétek Ti sem:
“Ha bekeverted, szívd is el”
Viktor féle “levonót” (lol) látva ,ha hazaérek le is tesztelem közkívánatra a maja cuccot.Habár a dinnyés jobban feszegeti a kiváncsiságomat…mikor kevertem,majdnem leharaptam egy darabot a flakonból olyan finom illata voltSemmi kedvem,de tekerhetek két kazánt mert itt dupla kóstolás lesz.
Don Cristo Pistachio: Hellvape Md ss 1,3ohm, nekem kicsit túl édes inkább vanília nagyon kevés dohánnyal. A pisztáciát nem találom
UPDATE: 2tank leves olyan kokszot hagyott maga után…
A tegnap és a mai nap, nem az én napom, tegnap+ma 7-szer tekertem még a kedvencem, de sehogy nem hozta a fincsi Indiant!
Na most már jó természetesen, ma is Indian!
Ne add fel!
Nekem ma fog elfogyni a Don Cristo Original. Egy hónapja vettem és én is édesnek találtam, lassan fogyott. Most szabiról visszajőve egész héten a kocsiban “érlelődött”. Pont, hogy kifogy, a végére egész bebarnult, kb. mint egy tea citromnélkül.
…És olyan szivaros ízek!!! Sírok, hogy elfogy.
@Viktor_Hajdu kérésére egy kis élménybeszámoló következik :
A napokban érkezett meg a Maori gyártó Maja Luna aromája.A termék Malajziában készített,Franciaországban csomagolt gyümölcsös aroma.
A gyártó 15%-ban ajánlja a keverést.Ezt én vacsora ,csomagbontogatás közben szemre oldottam meg…Tehát 30ml alapléhez nemes egyszerűséggel hozzáborítottam egy bő harmad flakon aromát,jól összeráztam és dobtam is félre szellőzni .A mai estéig,tehát kemény 2 nap állás és hat-nyolc rázás ma betöltöttem
Viktor,ha hűsítős bomba gyümölcsös ízt akarsz akkor azonnal vegyed.Friss még nagyon ez a cucc de minden gyümölcs a helyén van.Nem mondható el ,hogy ez vagy az dominálna.Én első sorban a grapefruit miatt vettem ,ami tényleg ott van benne fanyarul úgy ahogy kell.A citrom vagy lime?? egyensúlyban van ,ezért is nem tudom eldönteni melyik a kettő közül mert savanykás ,de nem nyomja el a grapefruitot.A licsi meg úgy ott van ,az egészet körbeöleli.Ez tényleg olyan mint a gyümölcs is,olyan semilyen nem domináns íz ,amit szerintem nem lehetne túladagolni ,de tudod hogy ott van
Ez a cucc nagyon hűsít,van benne menthol ,de én inkább tudat alatt érzem ,olyan mintha két jégkocka figyelne a tankodban,nagyon el van találva !
Most épp a fiamat altatom,de alig várom hogy lent lehessek és rácuppanjak az új szerzeményemre!Lehet egy üveg Corona is befigyel majd mellé.Nálam a Red Astaire-nek trónfosztása lett.Vegyétek!Bocs ,hogy így megindultam,de na
Köszi a tesztet!!! Már könyvjelzőzve is van a kövi rendeléshez!!!
Angyi vagy sőt ANGYA!