Nézzük meg!
- műanyag-kannás bor tölgyfa hordóban
avagy - ry4 aroma bekeverve, Don Cristo pakackban érlelve.
A Vape Sommelier ajánlásával.
Nézzük meg!
A Vape Sommelier ajánlásával.
Ma hozta a futár, tiszta vg-vel öntöttem fel. 5-10 nap érlelést írt, de amint lesz 1 üres tankom már kóstolom is
Uodate!
Tank kifogy, eltakarít, frissen kevert liquid bele és elalélás elvileg 5-10 nap az érési idő. Na mármost kb 4-5 órája kevertem be, kézzel ráztam csak össze. Dwarv mtl klón, vandy vape superfine mtl fused clapton 0,7 ohm coil és vapefly firebolt vattával(újra kell vattáznom, mert kevés lett) már most kedvenc a mangot érzem benne és pont olyan stádiumu érettségi fokon, ahogy imádom
Jelenleg kiütötte az Aisu mangóját a No1 helyről.
na most melyiket is öntötted fel full vg vel akkor a nagy mangot
viccet félre téve én is az ilyen aromákat vg vel tolom csak fel de lehet kokszolni fog a mango mert édeskés kicsit.Nekem más fajta mangó levesem van itthol az is kokszol meg pl a nasty juice mangói is kokszolnak.Na de ilyenek az édes aromák.
Az Aisu mangom nem kokszolt, ezt majd meglátom. Első rendelésem belőle
A transportert
nekem a villamos jún. 9. óta pihen még csak rá néztem de nem kóstoltam.majd csak elszívom azt is egyszer.
Ezek olyanok mint a jó bor, minél tovább érnek annál finomabbak!
Szia Zoli! Lesz amit megfogsz és lesz amit nem! Arra figyelj hogy ha 70/30-as alapot használsz 15-20% kell keverni! Pl a Gorilla V2 és a Chataigne 15%-ba igen jó! Az Ananast nem tudod úgy keverni hogy az Ananász legyen! Többit nem ismerem!
Igen!
Nekem nagyon nem jött be, egy párba belekóstoltam, de elhajtottam ment a háztól!
De lehet neked bejön, tudjuk mindenkinek más jön be!
Szia ! Köszönöm a jótanácsot ,amit megfogadok mert a chataigne volt az amit hallottam már sokszor hogy dícsértek,gondoltam kipróbálom …ha már aroma …veszek párat a sok mellé majd kiderül hogy olcsó húsnak milyen is a leve
Na ezért szeretek én itt lenni
Ha valami sz@@@ akkor nekem meg kell mondani mert majdnem felvásároltam a solub céget
Azért köszönöm puding próba következikmax elkerülöm ezt a gyártót
Ha sikerül jól bekeverned a Chataignet egy nagyon jó sültgesztenyés ízt kapsz!
Most a mandulás ķókuszos vaníliát kevertem elsőnek 50-50/10%ban mert olyan jól hangzott a neve ,állítólag 3-5 nap és kiderül
https://www.solubarome.fr/boutique/gourmands/939-httpswwwsolubaromefrboutiquegourmands939-1787html.html kevés lesz a 10% itt a gyártói ajánlás 50-50/ 15% kóstold és ha nincs a kívánt íz emelj a %-on!
Csak a dohány ízek kedvelői figyeljenek!!! TNT Hidalgo… már kerülgettem egy ideje, mint macska a forró kását. Aztán rendeltem az AP-ről. Az ajánlás 12-16% keverés, majdnem a középutat választva 13%-ra kevertem 7 nap pihi és bitang jó! Aki szereti a fűszeres, nagyon enyhén édeskés dohányt az ne hagyja ki. Aztán nem ér rám haragudni, nekem brutál bejön