Még nem túl édes őszi ízek egy nap után. A vattázás és a desszertek szerelmeseinek:
Journey Shake Sunny Day. Gyorsan elfogy…
Még nem túl édes őszi ízek egy nap után. A vattázás és a desszertek szerelmeseinek:
Ma csináltam egy citrommal megbolondított Cantaloupe Melon ízt. Nem hittem el, milyen jó lett izgalmasabbá tette.
14 bejegyzést új témára osztott fel: Hogyan készül? - Elmélkedős
Szép kis csomag! Fogyaszd egészséggel!
Ezek közül csak a Ripe Vapes amit még nem próbáltam,de remélem az se lesz csalódás!
Szerintem nem, bár mindenki ízlése más, de még nem hallottam senkitől, hogy a vct rossz lenne! Remélem nem teleszel az első!
Meglepődnék,ha nem válna be.Úgy döntöttem,hogy már van elég bevált aromám,ezért rendelésenként egy újat próbálok ki.
Őszinte legyek én is meglepődnék, nekem az egyik kedvenc gyártóm, és a környezetemben is többen kedvelik! Nálam a téli hónapokban kötelező! Még várom @Zolika barátom véleményét a fahéjjasról, azt még nem próbáltam!
Azt gondolom,hogy elég alaposan megrágom,hogy mit rendeljek Másfél éves pályafutásom alatt egy aromába futottam bele,ami nekem elszívhatatlan volt,az a Halo Torque.Volt sok,amit nem rendelek többé,de azokat is el lehetett gőzölni.
el lehet itt mindent is szívni nagy nyögvenyelősen ugye ha nem ízlik valami leves
A Torque hol hibádzik? Csak a Tribecát próbáltam tőlük. Nézegetve ez sima dohány.
Meghatározhatatlan ízű valami.Pedig a Longhorn,és a Tribeca is bejön nekem.
Leginkább a Vegetához hasonlítanám.
Akkor a szalonnás leveshez pont passzolna.
Többször láttam megemlíted kérsz kóstolót? Egy jó kis sültszalonnás gőz reggelire
Sziasztok!
Chill Pill Strong Beat Watermelon Blue Aroma vélemények?
Megrendeltem, 3 napja bekevertem 11%-ban 70/30 alapba, illatra nagyon jó volt, és mivel gyümis íz, plusz másik chillpillt is kóstoltam már “frissen”, gondoltam erre is rákóstolok. De olyan csalódás ért, mint még soha. Kegyetlen furcsa íze van, a dinnye ízt meg sem közelíti. Tudom hogy többet kell vele várni, most még legalább 1 hétig hozzá sem nyúlok, de kíváncsi lennék, hogy vannak-e esetleg tapasztalatok ezzel az ízzel kapcsolatban.
Azért ezt a mennyiséget mindennek nevezni…
Kb 8 milis fogyasztásom van naponta, a képen kb 300 mili van az kb 35 napi adag. Most kicsit szűkíteni akarom a kört. Volt olyan időszakom amikor 17 fajta állt itt halomra.
Meg kicsit vissza is kell vennem, ebben a hónapban kb 120k ment el vapes izékre
Peace