Én sodrós cigiztem, egy csomag dohány + filer+papír kb 2500Ft, 4 napig elég. 10 napra kb 6-7 ezer. Kb 6ml most a fogyasztásom levesből egy nap. Egy 3-4 e ft-os, 60 milis snv-ből 10 napot tudok szívni. Plusz a nikotin meg az alap. Én nem a drága analóg dobozost szívtam, hanem sodrósat és ahogy számolom, még snv-ből is olcsóbban jövök ki Ez igazán egyéni, hogy mivel hasonlítjuk össze
Akkor Ferikém én a Journeyt javaslom abból bekevert levessel elvagy kb 4-5 ezerből egy hónapig.
Annyira lehet hallani a Journey nevét, szeretik… Nekem a dohány íz nem jött be, de pl az al carlo vivid tea az is részben dohányos és az jó nekem is. Van Journey-ből hasonló, vagy olyan ami nem dohányos?
Tessék, van választék!
A kedvencem a Journey-től ez a dohányos cseresznye, íze az az érett, feketeszemű cseresznye. Ki tudja, hanyadszorra rendeltem már…
A minap pont a Sweet Cubano-val szemeztem, szóval egy leírás majd jól jönne
Itthon voltam Egyedül tettem vettem. Egyszer csak megállt egy futár és azt mondta hogy itt hagyná nekem mert nincs kedve tovább cipelni
Kishelyesen bólintottam, és ez lett belőle
Nálam állnának meg csak így
Wazeeee! Tudod mit? Akkó légy boldog vele
Szia hogyan honnan rendeltél kész liquid?nem kevertem még én sem soha igy én is csak készet vennék amihez csak nikotint adnék
Te, légyszi hozzám is küldd már el ezt a jótét-lélek futárt!
Szia Timi,
ő már nem fog válaszolni, mert már nem tag…shortfill-t kell keresned, pl. itt kapható jó pár fajta.
Mondjuk azt nem teljesen értem ezeknél, hogy miért csak 10 ml szabad hely van benne és ezáltal miért 3mg-os hegyilevegőre lehet csak keverni boosterrel Vagy csak dl-eseknek van ilyen opció…
Szóval ha 3mg-nál erősebbre akarod keverni, akkor vagy több boostert kell hozzáadni, de akkor az íz gyengébb lehet, ezt ki kell próbálni, vagy nagyobb nikotin kell, mondjuk 100mg/ml, mert abból keveset kell hozzáadni.
Köszönöm a segítséget azt sem tudom mi az a booster?meg ezzel kell várni is?sose vettem még
Szia.
Először is Üdv közöttünk érezd jól magad
Jó lenne tudni, hogy milyen gépet használsz pod fejes, porlasztós tankos?
Könnyebb lenne segíteni
Huh, akkor először is a kérdés, hogy mennyire vagy képben ezzel az egésszel, liquidek típusai, nikotin típusai, mit mibe mekkorát? Meg ilyenek…
Pffff, ez az imperia, 2-ot kostoltam, egy epres, meg egy erdei szamocasat. Az epreset kinkeservesen elszivtam, de az erdei szamocas olyan volt, mintha valami epres parfümöt nyalogattam volna, bun rossz volt. Soha tobbet ilyet.
Vannak 100mg/ml-es nikotinok is, abbol 10ml mar 10es erősségű. Es vannak ettol is durvabbak, csak bird kifizetni
Persze csak az full illegál, hivatalosan 20mg per 10ml a max, azzal viszont csak 3-asra jön ki.
Egyébként ha antitpd-én veszel 250ml 100-ast, az még mindig sokkal olcsóbb, mint az akciós booster.