Annyi jót hallok a Journey cuccokról, úgy döntöttem jöjjön néhány. Eddig dohányos lötyiket nem használtam, de most nekikezdek egy kis desszert dohányossal. Meg még került a kosárba némi sütis is. Bekevertem, de még meg sem szaglásztam őket, hanem megpróbálok legalább egy hónapot kivárni. Nem tudom hogy fogom kibírni…
Jó kis aromák az biztos, a bal kettőnek nagyon jót tesz az idő, nálam mind a kettő 30 napot pihen, nincs kegyelem!
De sokan longfill -eztek, az nem nagyon drága? Ugyanannyi pénzért rendes aromából fél litert bekeverek, amíg ezt felöntitek 30, vagy 60 ml? 30 ml az nálam két nap.
Nem minden alkalommal,de kerül a kosárba az is ritkán ,kell a pénz lóvéra
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Honnan érdemes rendelni nikotinos alaplevet és aromákat?
Ahonnan viszonylag rövid idő alatt és garantáltan megérkezik. Ja, és mindkettőt egyhelyen rendelhetem
Márkákkal nem vagyok tisztában. Nemrég kezdtem
Feri! Nekem az a véleményem, hogy nem drága, mert tudod én mindig a cigihez viszonyítok! Nekem kettő doboz elment évekig, most is elmenne tuti, és az mai áron 4000FT! Szerinted ezek után egy felsőkategóriás gyártó aromára sajnálom akár a 6000-is? És ugye az nem két napra elég! De ez csak az én véleményem! Peace
Szia! Itt megtalálsz mindent ami kell neked! Ez egy opció, én sokszor rendelek tőlük, ha délelőtt megrendeled másnap a kezedben van!
És adom a másikat ahonnan rendelek, de itt ne keress nikotint mert nem árulnak!
Ez a 4 Journey így bekutyulva 4x120ml. Kezdőként nekem ez szerintem ebben az évben bőven kitart, sőt. Nem tagadom, a megrendelésnél hamar elsült a megrendelés gomb, minthogy mélyebben elgondolkodtam volna a gazdasági vonatkozásokon.
10 ml Journey sem drága szerintem ha bejött neked az ízvilág,és olcsóbb mint a 42es 5 ml-s aromák.
Khm Khm valahol itt olvastam a VAPER halála a fillér bakás. Amúgy a minőséget meg kell fizetni és alacsony 1k-2k ás kategóriában nem biztos hogy lessz olyan finom íz mint feljebb kedves @Mefeca . Spec ha valami jó akkor nagyban 0.5l üvegben keverem amit meg snv ben kap az ember azt abban .
Az más. Abból fél liter 2,5 % -ost kevertem. 1 % -ba meg egy egész liter lenne.
miért más? ha tetszik az íze akkor azokkal próbálkoznék több,más ízzel.
Közép ár fekvésű A&L Diabolik és Kawaii 50/50 es alapba 5% is a keverés és 30ml az aroma 3900től 4800ig van árazva
Én már olyat semmikép sem vennék. 2 csomag pipadohány 1 hétre 3200 Ft. Erről szoktam át. Engem ne oktassatok már a 4000 Ft -os cigivel! Amikor én azt szívtam, még 7,60 Ft volt a füstszűrős Symphomia. Sophianae meg 10 körül. A rendszerváltozás után pár éve áttértem pipára.
De most 2022 van
Ok rendben.
Mert az 1 liter, az nem 30 ml.
Ki oktatott téged???
Az az igazság,hogy a longfillek finomabbak,mint ugyan az az aroma,koncentrátumban.Annál az AlCarlo Macchiato-nál pl.,amit küldtem neked,az SnV sokkal jobb,mint a 10 ml-s aroma.
A középső kettőt nem ismerem, de a két szélsőből már többször rendeltem.
Ahogy az Európa Kiadó énekli:
- “Elmondom az imát és bedobom a vitaminokat,
az igazi élet nagy kaland, a sok jóból jó sokat!”
Napi 5 ml max a fogyasztásom, azaz egy 120ml-s longfillt ha felszorzok egy hónapra, akkor kb 4-7k havonta. A fiam meg a lányom ma este pizzát rendelt vacsorára, 6.4k…szóval isten hozott 2022-ben. Egyébként meg erősebbre kell keverni és akkor nem pöfékel el az ember napi 15-20ml…