Ha nagyon szarul érzem megam a nullással akkor lehet, hogy egy szint alá sohasem megyek, de azt még ki kellene tapasztalni. Teljesen mindent eladni nem akarok, bár hiába mondják és írják, hogy ez is káros, de azt 100 % biztosan tudom, hogy a gőzölés köptető hatású, a propilénglikol meg fertőtlenít. A covid járványt is megúsztam vele kis vízszerű orrfolyással. Nem tudom, allergiás vagyok -e valamire, de egy ilyen folyton taknyos embernek jól esik egy kis gőzölés, akármi is van. Olyan ez, mint az asztmásoknak is kell az inhalátor.
Nálam nikotin nélkül 0 az élvezeti értéke…egész pontosan th nélkül.
Természetesen igen! Azért akárhogyan is nézzük a vapelés nem egészséges, ezt el kell ismerni, aki mindent elad mert teljesen leszokott, ő ért haza csak igazán! Igazából erre is találták ki, hogy szép fokozatosan le lehessen tenni, teljesen! Az, hogy az utóbbi években, nagy divatot csináltak belőle, ez már egy másik kérdés! (Csak a pénzről szól)! Ez a véleményem, de sokan csak gőzölgetnek 0-al pedig már régen letehetnék, ezt mindenki maga dönti el! Egy biztos, ha sikerül mindent letenni akkor nyert igazán!
De a th nem elérhető pgvel?
Szerintem nem, a tht a nikotin adja…
Mindig tanul az ember. Az azért hiányozna nekem is.
Csak nagyon enyhén erősíti, dob a liquidben lévő nikotinon, nullás PG többletnél is 0 a TH. Legalábbis én nem éreztem. Viszont, ha feljebb húzod a tekerést az elég jó TH növelő.
Ez szerintem egyénfüggő, illetve pont hogy “függőség-függő”. @Somaba70 nak alapvetően teljesen igaza van, de itt vagyok ellenpéldának rögtön én: a cigit csak úgy tudtam letenni, hogy váltottam a gőzre, viszont az elejétől nullás nikotinnal. A cigitől megszabadultam, de a gőzölést nem tudom abbahagyni. Nem vagyok szakértő, de saját magamnak úgy magyarázom, hogy én nem fizikailag vagyok ráfüggve a nikotinra, hanem pszichésen magára a szokásra. De még mindig jobb, mint ha újra venném a vékony pallmallt…
Jobb is, hogy nem.
Nekem ahogy egyre több lett az alkalmi, egyre jobban jutottak eszembe a korábban megszokott büdös ruhák / ruhaujjak és az egész, ami a dohányzással járt. Nem akartam újra…
Abból elég volt. De ez egy másik történet és tény, hogy sosem lesz ugyanaz, mint a dohányzás…
…de inkább ez.
Csak nekem ez be is jön. El is kapott rendesen.
Ennél még egyelőre eszembe se jut, hogy lemondjak róla.
Annyi minden egészség károsító ma már, ez a “káros” szenvedély talán jobban belefér, mintha visszaszoknék…
Tökéletesen igazad van, te nem nikotin függő voltál a cigizésnél sem, hanem a szokás rabja voltál, ez a jobbik eset! Jobb igen, mintha analógot szívnál ismét, viszont nálad nehezen menne a teljes leszokás! De még mindíg a vapelés a jobb megoldás, vitathatatlan!
Ezt úgy nevezik: orális fixáció
Viccesen hangzik, de valóban létező dolog.
Orális fikszácio = Fogszabályozás vagy leragasztják a szád, hogy ne dumák
A chiliből ha 5%- ban keversz majd mesélj róla.
Szia, modról mi a véleményed? Enyém is úton van.
Bevallom ,még nem fogtam be használatra. Tartaléknak vettem,hátha a dovpo dual,letérdelne. De igényes kivitelezésűnek tűnik,kézben tartva.