Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Ma kevertem muffin berrit majd meg látom milyen lesz :thinking:. Ajándék lónak nyet kukucsku protku :rofl:

1 kedvelés

az az asszonnyé lesz csak dinnye lesz nem sütőtök mert akkor el zavar mit vettem én neki​:sweat_smile::joy:van sima dinnye meg sárga dinnye is​:grin::joy:

Sárga dinnye csak is kizárólag hűtve bele állítva egy üveg Redarmy vodka dizajnosan :rofl:
image

1 kedvelés

La Tabaccheria – LATAKIA Organic 4Pod, is nagyon ott van a toppon! :wink: :+1:
@Janchee, ebből is nekem simán belefér 30ml egy tekeréssel! :facepunch:

1 kedvelés

Akkó gyühetnek ezek is​:grin:

1 kedvelés

Ilyet kevert már valaki? Tapasztalat? Bekevertem és rögtön ki kellett vinnem a műhelybe mert olyan brutál szaga van :smiley: Remélem beérik és szívható lesz…

3 kedvelés

Vigyázz, nehogy buborékokat fújj belőle :rofl:

1 kedvelés

Nemár megint ez a FA-vicc :smiley: :smiley:

Állítólag ez olyan finom, hogy beleszívsz és rögtön megjelenik a szemed előtt egy félmeztelen csaj, aki a tengerparton rohangál…de ez nem biztos. :grin:

Na pont ebben reménykedtem! :smiley: Hazaérek rohanok is érte és tankolom valamibe
De ha félmeztelen férfi fog rohangálni akkor megkereslek! :smiley: :smiley:

Hol lehet kapni ? :flushed:

Kis kiváncsi. :rofl:

Nem az aroma érdekel hanem azok a csajok :grin::grin::grin:

Ezt nem érdemes @Ispy -től kérdezni :rofl:

Én szívtam ezt régebben.Nem rossz,de minimum 1 hónap kell neki,hogy beérjen.Képzelőerő kell hozzá,hogy dohányos legyen,de a legtöbb ilyen.:grin:

1 kedvelés

Na igen. A keverés, vegyészkedés, stb… Macerás egy dolog, Analóg cigivel nincs ilyen nyűg. Hevítő rudakkal sem. Már akinek van pénze megvenni… Hát azért ha meg van amit szeretnénk, akkor könnyű bekeverni vagy fél évre való levest is :slight_smile: Már ha van vagy 15-20 fajta cucc, ami megfelel :rofl:

5 kedvelés

Köszi szépen! Akkor még várok türelmesen 3 hetet

Minnél inkább dohányosos,
Annál inkább hónaposos.

(Most ezt a verset szerény, egyéves tapasztalatom ihlette.)

2 kedvelés

Nálam előkerült a Journey RY4 https://vape42.hu/termek/jd_ry4_10ml_aroma_-_masolat.html július végi keverés. Kicsit félretettem, hogy beérjen. Nagyon finom. De a törökmézest egy kis makkal (M-type) is szeretem. Az Inawerákból csak a mogyorós Gentleman érdemel egy kis dícséretet. Kábé ez a mostani kedvenc listám. Ha nagyon hiányzik egy kis analóg, akkor a @Janchee küldte Blendfeel Latakiával összekokszolom a Dvarwomat. A többit már elszipákoltam. Nikotin kérdésben még nem tudtam dűlőre jutni magammal. Ha a mostani 3 mg/ml - t , még elfelezem, ott megálljak vele, vagy be merjem vállalni a nullásat? Attól is függ, hogy mennyire nehéz lesz hozzájutni? Jó lenne elérni egyszer a teljes leszokást, de az most csak egy álom.

2 kedvelés

Üdv!
Csak egy teoretikus kérdés.
Nyilvánvaló, hogy a nikotintartalom csökkentése a leszokásról szól. Nem egy esetben viszont azt is látom, hogy sokan a sikeres nikotinnullázás után egész egyszerűen megválnak a szettjeiktől, mondván eldobtak mindent.
Ez szintén a célok közé tartozik?!
De hogy érthető legyen a kérdés. Maga a gőzölés, még ha 0ás nikotinnal is, nem jellemző, hogy elkapja az embert, mint egy élvezeti cikk?!
Csak mert esetemben erről szól. Nálam a leszokás után jött egy elég hosszú “mentes” időszak. Aztán úgy másfél évvel ezelőtt azon kaptam magam, hogy többször “kocázok”, mint kellene. Amiről tudjuk, hogy egyenes út a visszaszokásra. Így találtam rá a vapere. Majd hosszabb útkeresés után a vaperinára. :slight_smile:
De még így is alacsony nikotin tartalommal és tervben a 0ás is.
(Journey RY4 nálam nagy favorit)

3 kedvelés