Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

A Black Cherry az inkább cseresznye,ami mellett ott a dohány.Ez viszont full dohányos,de mégis ott a barack,finoman a háttérben.

1 kedvelés

Én se tudtam elképzelni, hogyan jön össze az eper dohánnyal, a válasz sehogy. :rofl:

2 kedvelés

Ugye milyen klassz hogy lesz egy üres flaskád? :grin:

Pedig de. Én GBC-től szippogok ilyen és tök rendben van. Mondjuk nem túl erős dohány, de az fekete, meg nem is extractum.

2 kedvelés

Külön köszönet a kuponért :grin:. @ButcherHUN és a többieknek is további kitartást a cégnél. Én nyomom a sör gombot :rofl::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:

Akkor ez mind jön velem melóba a boszme keverő re :rofl::rofl:

11 kedvelés

Egi. Mi köszönjük :blush::beers::beers:

5 kedvelés

Nem rendeltem, hanem kaptam, de ennek a napnak a végére, pont jól jött! Feldobta a napom​:slightly_smiling_face:
Köszönöm kedves @Janos_Groszeibl :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Nagyon szívesen,egy mosoly bárminél többet ér…

5 kedvelés

Azért csak óvatosan ezen kijelentéssel drága druszám! :face_with_hand_over_mouth::grin:

ZSI7xme4a

Ui: emelem kalapom! :blush:

Szotyi+tökmag kiesett. :rofl:

1 kedvelés

“Te vagy a nyerő, jó ízű a mosolyod”, olyan TH-s… :joy:
Jani egy úr amúgy :+1:

1 kedvelés

Lehet azoktól lett “egyedülálló” mosolya?! :thinking::grinning:

1 kedvelés

Az akkor utángyártott szotyola vót… :roll_eyes: Bar ezzel a 3 foggal le lehet húzni egy Volga kerékcsapágyat is szerintem.

Remélem, nem a PG okozta… :joy:

Ne aggódj nem a pg volt az. A vg. :rofl:

Fog-adjunk, hogy vg? :joy:Megnyugodtam, jóval több fogam van, mint a srácnak fent.

Fél év vapelés után pont számot vetettem.
Se fémallergia, se kiütés, se afta, se ínyvérzés…ez talán akkor eddig OK. :+1: (Az aromaköltési ráta az a csapnivalóan rossz csak).

2 kedvelés

Eljött az idő, megkóstolni az Azhad’s féle Kentucky-t. 4 hetesen mar kicsit jobban is ízlik, mint a szintén kiváló (bár nála hat hetet kellett várni) Black Note.
Száraz, karakteresebb az Azhadék receptje. Eg részét enyhén meg fogom Latakiázni :slightly_smiling_face:
Ajánlós kivonat​:+1:

https://www.tisvapo.it/prodotto/kentucky-aroma-azhad-elixirs/

3 kedvelés

végre megérkezett! sajnos még arra se volt időm tegnap óta hogy elmossam :smiley: de ami késik elmúlik.
Sajnos most ott tartok hogy mod kellene hozzá :smiley: Ajánlat?
(Ali barátunk nagyon kitett magáért mert kevesebb mint egy hónap alatt megjött. nov4 re Ígérték)

7 kedvelés

Rossz topik…nyiss neki egy újat. :grin:

2 kedvelés

Kinga biztos örülne ha mindenki akinek jön egy byka új topicot nyitna rá :smiley:

Ez pontosan így is van, mert ő kérte! Annak biztos nem fog örülni, ha szétoffoljuk ezt a topikot. :wink:

De ha nem akarsz külön topikot…