A Black Cherry az inkább cseresznye,ami mellett ott a dohány.Ez viszont full dohányos,de mégis ott a barack,finoman a háttérben.
Én se tudtam elképzelni, hogyan jön össze az eper dohánnyal, a válasz sehogy.
Ugye milyen klassz hogy lesz egy üres flaskád?
Pedig de. Én GBC-től szippogok ilyen és tök rendben van. Mondjuk nem túl erős dohány, de az fekete, meg nem is extractum.
Külön köszönet a kuponért . @ButcherHUN és a többieknek is további kitartást a cégnél. Én nyomom a sör gombot
Akkor ez mind jön velem melóba a boszme keverő re
Egi. Mi köszönjük
Nem rendeltem, hanem kaptam, de ennek a napnak a végére, pont jól jött! Feldobta a napom
Köszönöm kedves @Janos_Groszeibl
Nagyon szívesen,egy mosoly bárminél többet ér…
Azért csak óvatosan ezen kijelentéssel drága druszám!
Ui: emelem kalapom!
Szotyi+tökmag kiesett.
“Te vagy a nyerő, jó ízű a mosolyod”, olyan TH-s…
Jani egy úr amúgy
Lehet azoktól lett “egyedülálló” mosolya?!
Az akkor utángyártott szotyola vót… Bar ezzel a 3 foggal le lehet húzni egy Volga kerékcsapágyat is szerintem.
Remélem, nem a PG okozta…
Ne aggódj nem a pg volt az. A vg.
Fog-adjunk, hogy vg? Megnyugodtam, jóval több fogam van, mint a srácnak fent.
Fél év vapelés után pont számot vetettem.
Se fémallergia, se kiütés, se afta, se ínyvérzés…ez talán akkor eddig OK. (Az aromaköltési ráta az a csapnivalóan rossz csak).
Eljött az idő, megkóstolni az Azhad’s féle Kentucky-t. 4 hetesen mar kicsit jobban is ízlik, mint a szintén kiváló (bár nála hat hetet kellett várni) Black Note.
Száraz, karakteresebb az Azhadék receptje. Eg részét enyhén meg fogom Latakiázni
Ajánlós kivonat
https://www.tisvapo.it/prodotto/kentucky-aroma-azhad-elixirs/
végre megérkezett! sajnos még arra se volt időm tegnap óta hogy elmossam de ami késik elmúlik.
Sajnos most ott tartok hogy mod kellene hozzá Ajánlat?
(Ali barátunk nagyon kitett magáért mert kevesebb mint egy hónap alatt megjött. nov4 re Ígérték)
Rossz topik…nyiss neki egy újat.
Kinga biztos örülne ha mindenki akinek jön egy byka új topicot nyitna rá
Ez pontosan így is van, mert ő kérte! Annak biztos nem fog örülni, ha szétoffoljuk ezt a topikot.
De ha nem akarsz külön topikot…