Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Jaja nem offolunk

1 kedvelés

És megint kaptam. Nagyon köszönöm @Zolika :slightly_smiling_face:
Azt se tudom melyiket próbáljam először :thinking:
És szégyenlem magam, de még nem raktam össze a viszont pakkot :pensive:
De jövő héten ígérem menni fog :slightly_smiling_face:
Sok jó ember van itt! Nem csak tudást, segítséget, hanem kedvességet és ajándékokat is adnak :kissing_heart::slightly_smiling_face::joy:

10 kedvelés

Én a Persian Apricotot javaslom :blush:

2 kedvelés

Szivesen :blush:Ne aggódj​:stuck_out_tongue_winking_eye:van pár jó kazánod ,így egymás után próbálhatod :stuck_out_tongue_winking_eye::grin::crazy_face:

5 kedvelés

Byka v9-ben The crown volt. Szinte szárazra szívtam és ment bele a persian apricot.
Majd kipróbálom friss vattával is, de azt hiszem kedvenc lesz​:+1::slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Alakul a gyümölcsről való áttérésed :grin:igaz kokszol,de finom :blush:ugye hogy nem is erőssss​:rofl::rofl:

1 kedvelés

Nagyon jónak tűnik, de ha kifogy, vattát cserélek.
A gyümölcs már nem igazán “játszik” , max desszertesben vagy ahogy ez is dohány mellé.
Kíváncsi vagyok a többire is, eddig amiket küldtél jók voltak :slightly_smiling_face:
Majd rákóstolok megint arra a tarte abricotra ami azóta is itt áll, mert elsőre nem annyira jött be :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Ezekből a Capella,és a Black hole ami nem dohányos,de a többiből is van tartalék :rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

Nekem most abszolut kedvenc​:blush:

3 kedvelés

A black hole már lehetne őszi liquid, nekem nagy kedvencem.

1 kedvelés

Most nézem, hogy az rumos?

Vaníliás rum. Igen…

1 kedvelés

Akkor vannak kétségeim, de holnap kipróbálom :slightly_smiling_face:

finom lesz az :wink:

Supervape biscuit crackers beüzemelve…

Kellemes enyhén kókuszos íze van, igaz ez vaniliás keksz. :rofl: :rofl: :rofl:

5 kedvelés

Ez milyen mod?

2 kedvelés

Penon v2 :blush:
Ma én vagyok a megmondóember :rofl:

3 kedvelés

25 bejegyzés egyesült egy létező témába: Vásárlásfüggők topikja

Bejövős, de nagyon! Mi? (=Tetszik!) :+1: :laughing:

8 kedvelés

Ki mit kapott, azt kóstol jatékunkban, az előző TVGC Roma, és Khamseen levesek után ma a Shamal-nak jött el az ideje.
Mindhárom íz tényleg szuper, ha mégis kellene győztest hirdetnem, az nálam a Roma. :+1::slightly_smiling_face:

Köszönöm @Janos_Groszeibl Jani barátomnak, hogy ezt a kóstolókört önzetlenül biztosította nekem :smiling_face_with_three_hearts::muscle: köszi Jan. Kevés ilyen rendes fazont ismerek!
(Idén ebből még lehet hogy rendelni is fogok).

Tanulság: a The Vaping Gentleman dohányos ízei, a felsorolt három különösen, kitölthetik a dohányzás után maradt íz-űrt :grin:

A képen a végre kiróbált, autentikus színű (ó, arany, bzmeg! :sob::grin:) Berserker3 látható. Ajándék ló a beceneve, és elmondhatom, hogy amilyen jó kis tank lett, annyira rohadtul nem illik semmimre :joy: de Csokítónak is keresztelhetném.

Majd sötétben szívom :see_no_evil::grin:

(Egy szett a Macskajaj c. film remake verziójából :joy:)

10 kedvelés