Jaja nem offolunk
És megint kaptam. Nagyon köszönöm @Zolika
Azt se tudom melyiket próbáljam először
És szégyenlem magam, de még nem raktam össze a viszont pakkot
De jövő héten ígérem menni fog
Sok jó ember van itt! Nem csak tudást, segítséget, hanem kedvességet és ajándékokat is adnak
Én a Persian Apricotot javaslom
Szivesen Ne aggódjvan pár jó kazánod ,így egymás után próbálhatod
Byka v9-ben The crown volt. Szinte szárazra szívtam és ment bele a persian apricot.
Majd kipróbálom friss vattával is, de azt hiszem kedvenc lesz
Alakul a gyümölcsről való áttérésed igaz kokszol,de finom ugye hogy nem is erőssss
Nagyon jónak tűnik, de ha kifogy, vattát cserélek.
A gyümölcs már nem igazán “játszik” , max desszertesben vagy ahogy ez is dohány mellé.
Kíváncsi vagyok a többire is, eddig amiket küldtél jók voltak
Majd rákóstolok megint arra a tarte abricotra ami azóta is itt áll, mert elsőre nem annyira jött be
Ezekből a Capella,és a Black hole ami nem dohányos,de a többiből is van tartalék
Nekem most abszolut kedvenc
A black hole már lehetne őszi liquid, nekem nagy kedvencem.
Most nézem, hogy az rumos?
Vaníliás rum. Igen…
Akkor vannak kétségeim, de holnap kipróbálom
finom lesz az
Ez milyen mod?
Penon v2
Ma én vagyok a megmondóember
25 bejegyzés egyesült egy létező témába: Vásárlásfüggők topikja
Ki mit kapott, azt kóstol jatékunkban, az előző TVGC Roma, és Khamseen levesek után ma a Shamal-nak jött el az ideje.
Mindhárom íz tényleg szuper, ha mégis kellene győztest hirdetnem, az nálam a Roma.
Köszönöm @Janos_Groszeibl Jani barátomnak, hogy ezt a kóstolókört önzetlenül biztosította nekem köszi Jan. Kevés ilyen rendes fazont ismerek!
(Idén ebből még lehet hogy rendelni is fogok).
Tanulság: a The Vaping Gentleman dohányos ízei, a felsorolt három különösen, kitölthetik a dohányzás után maradt íz-űrt
A képen a végre kiróbált, autentikus színű (ó, arany, bzmeg! ) Berserker3 látható. Ajándék ló a beceneve, és elmondhatom, hogy amilyen jó kis tank lett, annyira rohadtul nem illik semmimre de Csokítónak is keresztelhetném.
Majd sötétben szívom
(Egy szett a Macskajaj c. film remake verziójából )