Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Nem feltétlenül ide való kérdés, de úgy vettem észre, hogy gyümölcsös aromák variálásánál, ha az ember nem cserél vattát, akkor értelemszerűen áthúznak az ízek egy darabig. Ezzel nekem a világon semmi gondom nincs.
De mi a helyzet ha a dohányos és más jellegű aromákat váltogattok?! Újrahúz / vattáz?
Vagy külön tank a dohányosnak, külön a gyümölcsösnek?!
(a fanatikusok már látom élezik a kést… 1 mod nem mod… 1 tank nem tank… stb…)
:joy::joy::joy:

5 kedvelés

Ilyesmin már én is gondolkodtam, de nekem nem jött be semmi “váltás” Talán a salt rta-m-ban elég gyorsan átpörög az új íz, de volt már, hogy reggel háromszor újra építettem, tekercs, vatta, meg minden. Volt olyan íz kombó, hogy 3 tanknyi után is az előzőt éreztem, az újat kevésbé. Még teljes újraépítésnél is úgy, hogy azért hideg víz alatt gyorsban kimostam a tankot… Hát én finnyás és érzékeny vagyok nagyon. Az én tapasztalatom, hogy nekem alapos mosás, teljes csere minden. De hát kinek mi. :slight_smile:

3 kedvelés

Én, ha nagyon különböző liquidet teszek a tankba, akkor minimum vattát cserélek, de van hogy el is mosom. Desszert után nekem jó a dohány, de gyümölcs után nem.
Előbb utóbb majd lesznek dedikált tankok, de még össze vissza használom őket hiába van jó néhány :joy:

7 kedvelés

Full kezdő kérdés. De gondolom a tankokat itt sem csont szárazra szíjjátok :wink: mikor kezdődik a bontás?! Nekem ez az újratöltésnél is néha kérdőjel.

Bevallom, nem nagyon értem a kérdést :blush::person_shrugging:

Bishop alsó töltésű. Így hogy ne gányoljak vele töltéskor nagyon, ezért igyekszem addig szívni míg a liquid éppen csak tetten érhető a tankban.
Ha nem kap a vatta elég anyagot akkor jön a dry hit gondolom. Így lavírozok… :wink:
Ez íz váltásnál kérdéses igazán.
De nyilván ha tekerés és vatta csere játszik (+ elmosás stb), akkor tárgytalan. :slight_smile:

2 kedvelés

Úgy-úgy. Látod, tudod te ezt…:+1::grin::grin::grin::grin:

Na igen, én is próbálkoztam, hogy szárazra szívni, hogy ne legyen keveredés… Roh…n meg a dry hit :rofl:

Na én igazán finnyás vagyok. A gyümölcsösök nem jönnek be, se a dohányosok. Bár utóbbival vol pár nem túl nagy csalódásom. A desszertesek kokszolnak nagyon, vagy túl édesek, vagy…nagyon nagy a sor. Viszont az Al Carlo Vivid Tea után meg van a top 2 befutó :slight_smile: Limonádé :heart:

3 kedvelés

Úgy veszem észre, h alakul lassan-lassan neked is a kis gyűjteményed… :smiling_face::smiling_face::smiling_face:

2 kedvelés

Mult heten pénteken, mikor jottem haza a nyaralásból, horvát-ban vettem huzalt meg vattát. De attól még szombaton be mentem otthon, a vape boltba és vettem egy kis levest is, mert nem indulhattam el 3 hétig melóba, 70 ml levessel…

… Dohány, karamell, és édes keksz… 100 ml. Így már a hétvégéig kibirom majd még veszek itt nemetben is… Azért h “biztosan elég legyen” a leves…

8 kedvelés

Kezd érdekelni a dohány meg keksz kombó, ha nem erős a dohány íz :slight_smile:

Az igen. :D.
Csak poénból kíváncsi lennék rá, hogy mennyi liquid itt az átlagfogyasztás / nap :smiley:

Valaki szívott már ilyet? Southern Smoke. “Süteményes, kissé krémes desszertdohány.” 12%-os az ajánlás, de óvatosabb voltam mivel a dohányosak nem annyira jönnek be. 10% 3,5 hét érlelés. UD kanthal 28ga huzal, 7-8 menet, 1,47 ohm, 8,5 w. Cloud9 vattával.

Nem érzek semmi erőteljes ízt, de dohányt, nem is tudom, hogy mit érzek. Ez a friss tekerés+vattázástól lehet, vagy ilyen fog maradni? Ami nem baj egyébként. Semmi markánsabb dohány íz, amit nem bírok. Lehet nem is érzem a dohány ízt?

Eddig bejön, valami gyengébb, semmire sem hasonlító íz nekem, ami nem túl édes, nincs broáf még. Tudnám szívni egész nap ha így marad :slight_smile:

3 kedvelés

Kb 10-15 ml/nap. 4 drb mtl kazánom van és egy siegfried rta. Utóbbit single coil-al használom. Így nem megy el túl sok. Csak nem szeretem, ha már fogyó félben van a levesem…

1 kedvelés

Én már olyan szinten ezoterikus hülye vaper vagyok, hogy:
-banán, melon, eper csak Berserkerből
-minden karamellás-pisztáciás-csokis jellegű csak az egyik Expromizer v5-ből
-IW citromtorta csak egy db Dvarw FL-ből
-dohánykivonatok csak Expromizer v4, és a 2 By-ka
-Ammitból csak szintetikus, kísérleti hülye ízek és durvább Solub
Ennyi…nem cserélgetem. Dedikáltak.
:rofl:

6 kedvelés

Én is valami ilyesmit tervezek :blush::+1:

3 kedvelés

Nem vagy egyedül

Gyümisek csak cerberusból
Édes vonulat smok tfv9
Dohány/kevert dohány ello tankból kis rés mtl szipka

2 kedvelés

3 dvarwom van, egy még bontatlan, egy félretéve. Az az 1 db, ami fut, újkora óta csak citromtortát látott.
Fogalma sincs semmi másról :grin: a világról.
Az Expromizer v4 -be 3 féle kivonatos mehet csak.
Szóval ez szerinted se beteg? :grin:

(Van 10 késem, de vajat csak mindig ugyanazzal kenek…ráadásul alkalmatlan rá:rofl:)

3 kedvelés

Érdekes, én is pont ilyen tüneteket produkálok, anélkül, hogy akarnám és elhatároznám :rofl: