Nem feltétlenül ide való kérdés, de úgy vettem észre, hogy gyümölcsös aromák variálásánál, ha az ember nem cserél vattát, akkor értelemszerűen áthúznak az ízek egy darabig. Ezzel nekem a világon semmi gondom nincs.
De mi a helyzet ha a dohányos és más jellegű aromákat váltogattok?! Újrahúz / vattáz?
Vagy külön tank a dohányosnak, külön a gyümölcsösnek?!
(a fanatikusok már látom élezik a kést… 1 mod nem mod… 1 tank nem tank… stb…)
![]()
![]()
![]()
Ilyesmin már én is gondolkodtam, de nekem nem jött be semmi “váltás” Talán a salt rta-m-ban elég gyorsan átpörög az új íz, de volt már, hogy reggel háromszor újra építettem, tekercs, vatta, meg minden. Volt olyan íz kombó, hogy 3 tanknyi után is az előzőt éreztem, az újat kevésbé. Még teljes újraépítésnél is úgy, hogy azért hideg víz alatt gyorsban kimostam a tankot… Hát én finnyás és érzékeny vagyok nagyon. Az én tapasztalatom, hogy nekem alapos mosás, teljes csere minden. De hát kinek mi. ![]()
Én, ha nagyon különböző liquidet teszek a tankba, akkor minimum vattát cserélek, de van hogy el is mosom. Desszert után nekem jó a dohány, de gyümölcs után nem.
Előbb utóbb majd lesznek dedikált tankok, de még össze vissza használom őket hiába van jó néhány ![]()
Full kezdő kérdés. De gondolom a tankokat itt sem csont szárazra szíjjátok
mikor kezdődik a bontás?! Nekem ez az újratöltésnél is néha kérdőjel.
Bevallom, nem nagyon értem a kérdést ![]()
![]()
Bishop alsó töltésű. Így hogy ne gányoljak vele töltéskor nagyon, ezért igyekszem addig szívni míg a liquid éppen csak tetten érhető a tankban.
Ha nem kap a vatta elég anyagot akkor jön a dry hit gondolom. Így lavírozok… ![]()
Ez íz váltásnál kérdéses igazán.
De nyilván ha tekerés és vatta csere játszik (+ elmosás stb), akkor tárgytalan. ![]()
Úgy-úgy. Látod, tudod te ezt…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na igen, én is próbálkoztam, hogy szárazra szívni, hogy ne legyen keveredés… Roh…n meg a dry hit ![]()
Na én igazán finnyás vagyok. A gyümölcsösök nem jönnek be, se a dohányosok. Bár utóbbival vol pár nem túl nagy csalódásom. A desszertesek kokszolnak nagyon, vagy túl édesek, vagy…nagyon nagy a sor. Viszont az Al Carlo Vivid Tea után meg van a top 2 befutó
Limonádé ![]()
Úgy veszem észre, h alakul lassan-lassan neked is a kis gyűjteményed… ![]()
![]()
![]()
Mult heten pénteken, mikor jottem haza a nyaralásból, horvát-ban vettem huzalt meg vattát. De attól még szombaton be mentem otthon, a vape boltba és vettem egy kis levest is, mert nem indulhattam el 3 hétig melóba, 70 ml levessel…
… Dohány, karamell, és édes keksz… 100 ml. Így már a hétvégéig kibirom majd még veszek itt nemetben is… Azért h “biztosan elég legyen” a leves…
Kezd érdekelni a dohány meg keksz kombó, ha nem erős a dohány íz ![]()
Az igen. :D.
Csak poénból kíváncsi lennék rá, hogy mennyi liquid itt az átlagfogyasztás / nap ![]()
Valaki szívott már ilyet? Southern Smoke. “Süteményes, kissé krémes desszertdohány.” 12%-os az ajánlás, de óvatosabb voltam mivel a dohányosak nem annyira jönnek be. 10% 3,5 hét érlelés. UD kanthal 28ga huzal, 7-8 menet, 1,47 ohm, 8,5 w. Cloud9 vattával.
Nem érzek semmi erőteljes ízt, de dohányt, nem is tudom, hogy mit érzek. Ez a friss tekerés+vattázástól lehet, vagy ilyen fog maradni? Ami nem baj egyébként. Semmi markánsabb dohány íz, amit nem bírok. Lehet nem is érzem a dohány ízt?
Eddig bejön, valami gyengébb, semmire sem hasonlító íz nekem, ami nem túl édes, nincs broáf még. Tudnám szívni egész nap ha így marad ![]()
Kb 10-15 ml/nap. 4 drb mtl kazánom van és egy siegfried rta. Utóbbit single coil-al használom. Így nem megy el túl sok. Csak nem szeretem, ha már fogyó félben van a levesem…
Én már olyan szinten ezoterikus hülye vaper vagyok, hogy:
-banán, melon, eper csak Berserkerből
-minden karamellás-pisztáciás-csokis jellegű csak az egyik Expromizer v5-ből
-IW citromtorta csak egy db Dvarw FL-ből
-dohánykivonatok csak Expromizer v4, és a 2 By-ka
-Ammitból csak szintetikus, kísérleti hülye ízek és durvább Solub
Ennyi…nem cserélgetem. Dedikáltak.
![]()
Én is valami ilyesmit tervezek ![]()
![]()
Nem vagy egyedül
Gyümisek csak cerberusból
Édes vonulat smok tfv9
Dohány/kevert dohány ello tankból kis rés mtl szipka
3 dvarwom van, egy még bontatlan, egy félretéve. Az az 1 db, ami fut, újkora óta csak citromtortát látott.
Fogalma sincs semmi másról
a világról.
Az Expromizer v4 -be 3 féle kivonatos mehet csak.
Szóval ez szerinted se beteg? ![]()
(Van 10 késem, de vajat csak mindig ugyanazzal kenek…ráadásul alkalmatlan rá
)
Érdekes, én is pont ilyen tüneteket produkálok, anélkül, hogy akarnám és elhatároznám ![]()