Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Már sokadszor rendeltem, még mindig bocijó (egy éjszakás pihentetés után is), ezzel a márkával sem futottam még lesre. :slight_smile:

10 kedvelés

A thai chai boba on the roxx az nagyon nehezen fogyott el tőlük, de állítólag finom. Csak jól álcázza. :rofl:

A neve hossza alapján liquidkollekció is lehetne :joy: már a “taj csaj” gyanús… (Nemtán valami …milk?)

Nos,egy hetesen rákóstoltam.Nekem viszont nagyon ízlik.Lehet,hogy én vagyok a perverz​:grin:(I :heart: Latakia)
Úgy gondolom,hogy a Mild Seven lehet az alap,de szépen jön mellette a whiskey és egy csipet kávé is érezhető.Szóval nem lett kapufa.Gondolom idővel még jobb lesz.

8 kedvelés

Akkor most egy picit szégyellem magam​:pensive: Nekem nagyon nem jött be. A Mild Seven épp érik, arra kíváncsi leszek. Egyébként is kissé hisztérikus a viszonyom a Journey lötyikkel. A Saljut kb.50%-ig fogyott el(nagyon mű), a Schrodinger lefolyós lett, a spirit el fog kopni, de nem az igazi. A cohiba meg nagy szerelem, az vödörből is jöhet :stuck_out_tongue:

És az élethez kell egy kis perverzió:joy:

2 kedvelés

Tudod mit mondanak.Ízlések,és pofonok… :wink:

3 kedvelés

Na, megvolt a nagy Virginia Red kóstolás.
Hát, azért jobb, és kicsit több íze van, mint a sima “szalmának”. Th-sabb is.
De kinéz 5-10 százalék Latakiás felöntés neki, úgy igen finoman behangoljuk… :grin:

4 kedvelés

Jaja. Ebben a sportban nem a hardver a drága. A sok félrement lötyi… na azért néha rángatózni tud a szemem sarka :sob::sob::joy::joy:

1 kedvelés

Igen…és ez gázabb, mint a konyha.:grin:
Illetve, nyereg alatt puhított hús…
-milyen hús, milyen nyereg, melyik és milyen ló, ki hajszolta, öreg vagy fiatal, nyereg anyaga, vágta ideje, pác, szeme színe, gravitáció, infláció, szavatosság, ízlelőbimbó, vattafakk…

Nem jó ezt olvasni, de legalább már tudom, hogy nem vagyok egyedül…
Pont azon agyaltam, hogy annyi féle aroma van, hogy lehetetlen eljutni még a körvonaláig is annak, hogy mifelé lenne érdemes nyitni, ha ilyen egésznapos lötyögők keresése a cél.
Elképzelés úgy fejben meg lenne, de megtalálni?
Már most kinéz több olyan aroma, ami nagyon mellé lett lőve. És ahogy elnézem lesz ez még így se.
A “műízű” dolgoktól az életkedvem is elmegy. :slight_smile:

5 kedvelés

Ott legalább a lovat meg lehet enni, ha semmi nem sikerül​:grinning:
(vérszomjas állatvédők-sicc! )

3 kedvelés

A nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb valami jó lesz. Na OTT kell abbahagyni a keresgélést!

3 kedvelés

És néha pont az a telitalálat amiről nem is gondolta volna az ember.

2 kedvelés

Én az Antimatter vonalról egy darabig nem szállok le :grin:

1 kedvelés

Hja, mert amúgy se természetünk a monogámia tartósan…csak ha eleget szívtunk :grin:

Amúgy tényleg gáz, mert pl. én is amilyen hülye vagyok, előbb-utóbb meg kell majd kóstolnom valamit… :thinking:

3 kedvelés

Csak addig jobb nem számolni mennyi megy veszendőbe… :wink:
Vagy már csak azért is alapon fogyassza az ember a kapufát is?! Hehe

4 kedvelés

Öreg vagyok én már ahhoz

2 kedvelés

Vannak kollégák, akik képesek elszívni a rosszabb alkotásokat is. Ha bekeverted…

Ez szerintem istenadta egy kézség, vagy áldás :church:

1 kedvelés

Egy cipősdoboznyi aroma áll a szekrényben. Egyszerűen nincs kapacitás minden szart elszívni. Ha nem megy, inkább nem erőltetem.
Volt idő, mikor próbáltam én is menteni, amit lehet, de most már inkább lefolyó. Az ízetlenek javíthatók, de a vackok mennek :point_down:

4 kedvelés

Azt már észrevettem magamon ,hogy az ilyen alap gyümölcsös aromákkal, amiket jobbra is értékel a “tömeg”… azokkal talán akkora bajom nem lesz. De édeskés dolgokat egész nap nehezebben bírnám. Ezeket is néha túlzottan édesnek érzem…

1 kedvelés