Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Ez a keszlet a már a hűtőben lévő 60+ darabhoz erkezett :slight_smile: mar csak alaplevet kell venni hozza es 2-3 evig nem kell vasarolnom :slight_smile: de meg tervezek egy nagyobb rendelest lehet. :wink:

3 kedvelés

Forgalmas nap de hol a nikotin :thinking:
Régi eladva új helyébe

5 kedvelés

Hirtelen ez ugrott be: “Bosszúállók, gyülekező!” :grin:

Captain America Avengers GIF by Marvel Studios

2 kedvelés

Ez is meg jött :grin:

6 kedvelés

Ezt honnan vetted? Bar en mar nagyon nem akarok bele rakni, de ha tudnek ilyen 100mg/ml-t venni akkor lehet elferne a hutoben :slight_smile: 1-2mg-ra keverek mar csak.

Ha jobban ráközelítesz akkor látható, Siófok-i cég azt hiszem, Aromamester.

2 kedvelés

Megvan, koszi. Gondoltam szetnezek es rendelek meg par dolgot, de itt semmi nincs, csak ez a nic. :frowning:

1 kedvelés

Igen az aroma mester ről van mentes alapot veszek úgy keverem :grin:

2 kedvelés

Aromák se rosszak és azt kapod ami rá van írva pl cseresznye az cseresznye nem valami elpancsolt vacak

2 kedvelés

Jaja, nekem is most van uton 2 liter alap 1-1l pg-vg. De meg egy ilyet rendelek akkor, hutoben elcan ez. Te melyiket vetted? A pg vagy a vg alaposat? Tavaly pg alaposat vettem, azzal nem volt gond.

1 kedvelés

PG ben oldott

1 kedvelés

Akkor lehet nekem nem a zero volt

Ezt azért rendeltem,mert maximálisan elégedett vagyok az Expromizer 1.4-emmel.Nos,nem okozott csalódást.Tabak vanille.Semmi sallang,vanilia+dohány,és pont.Egy hetesen kiváló.

10 kedvelés

Esetleg egy link… Ahonnan rendelted…? Ha nem túl nagy kérés… :grin::grin::grin:

1 kedvelés

Parancsoljon Uram:

5 kedvelés

Nagyon szépen köszönöm, Uram…:smiling_face:

2 kedvelés

Lehet ünnepekre meg kellene lepni magam egy ilyennel :thinking::wink::grin:

6 kedvelés

Lehet még ilyet kapni? Amikor a sajátomat vettem elméláztam rajta, hogy ez a színösszeállítás se csúnya, de már akkor sem volt belőle.

Elméletileg igen, engedte végig vinni a fizetésig. Érdekes mert angliából mostanában már nem lehetett rendelni cuccokat.

1 kedvelés

Szia!
Nemrég rendeltem tőlük. Meg is jött, de szerintem ők is Kínából rendelték hozzám. Ha jól rémlik neked volt a cigbest-es rendeléssel gondod.
A honlapon az accod alatt tudod majd követni mikor postáznak, illetve kapsz egy hermes-es tracking számot. A hermes oldalán én nem tudtam követni, de egyéb más tracking szolgáltatónál igen. Sokára kezdték meg a postázást. Az ár tartalmazott minden plusz költséget, így nem volt plusz.
Ha közvetlen jön Angliából a fentiek tárgytalanok.

1 kedvelés