Ez a keszlet a már a hűtőben lévő 60+ darabhoz erkezett mar csak alaplevet kell venni hozza es 2-3 evig nem kell vasarolnom de meg tervezek egy nagyobb rendelest lehet.
Hirtelen ez ugrott be: “Bosszúállók, gyülekező!”
Ezt honnan vetted? Bar en mar nagyon nem akarok bele rakni, de ha tudnek ilyen 100mg/ml-t venni akkor lehet elferne a hutoben 1-2mg-ra keverek mar csak.
Ha jobban ráközelítesz akkor látható, Siófok-i cég azt hiszem, Aromamester.
Megvan, koszi. Gondoltam szetnezek es rendelek meg par dolgot, de itt semmi nincs, csak ez a nic.
Igen az aroma mester ről van mentes alapot veszek úgy keverem
Aromák se rosszak és azt kapod ami rá van írva pl cseresznye az cseresznye nem valami elpancsolt vacak
Jaja, nekem is most van uton 2 liter alap 1-1l pg-vg. De meg egy ilyet rendelek akkor, hutoben elcan ez. Te melyiket vetted? A pg vagy a vg alaposat? Tavaly pg alaposat vettem, azzal nem volt gond.
PG ben oldott
Akkor lehet nekem nem a zero volt
Ezt azért rendeltem,mert maximálisan elégedett vagyok az Expromizer 1.4-emmel.Nos,nem okozott csalódást.Tabak vanille.Semmi sallang,vanilia+dohány,és pont.Egy hetesen kiváló.
Esetleg egy link… Ahonnan rendelted…? Ha nem túl nagy kérés…
Parancsoljon Uram:
Nagyon szépen köszönöm, Uram…
Lehet még ilyet kapni? Amikor a sajátomat vettem elméláztam rajta, hogy ez a színösszeállítás se csúnya, de már akkor sem volt belőle.
Elméletileg igen, engedte végig vinni a fizetésig. Érdekes mert angliából mostanában már nem lehetett rendelni cuccokat.
Szia!
Nemrég rendeltem tőlük. Meg is jött, de szerintem ők is Kínából rendelték hozzám. Ha jól rémlik neked volt a cigbest-es rendeléssel gondod.
A honlapon az accod alatt tudod majd követni mikor postáznak, illetve kapsz egy hermes-es tracking számot. A hermes oldalán én nem tudtam követni, de egyéb más tracking szolgáltatónál igen. Sokára kezdték meg a postázást. Az ár tartalmazott minden plusz költséget, így nem volt plusz.
Ha közvetlen jön Angliából a fentiek tárgytalanok.