Kezdjek el gyógyszereket is rendelgetni?
Köszönöm uram!
Mekkora duma még azt mondja TUDATOS!
Azzal vártam három hetet én is ,de ugyanez csatornázási művek itta meg
Erősíteni könnyebb…
Volt (van) 70 ml bekevert Discovery OLD Captain -om. Bekevertem 6 százalékosra.
Na basszus, erős lett.
Szombaton felöntöttem 125 millire.
Már csak kicsit erősebb mint kéne.
De végre bevallottam magamnak, hogy tulajdonképpen amúgy sem ízlik
Viszont …BF Strawberry fresh…az elején poshadt eper illata volt na mooooost 2 hét után rendesen a zöldségestől nincs olyan finom eper !
szörnyű dolgokat szívsz…
Ösztönlény fázisomban lett a cipősdoboznyi aromácska és az első liter alaplé csuklóból elpancsolása
Kis bohókás srác vagyok
Kipróbálok mindent
Pedig először ződ, a végén poshad ez valami riszájkling érlelés volt
Akkor lehet előveszem én is a legalább 4 hónapja félretett epres “csodát”, hátha nem hányás ízű drazsé feeling lesz
nehéz ügy a jó íz nekem kb.5 évem ment rá…csak szólok…
Szóval megvártad míg lábat növeszt és magától indul el a lefolyohoz!
Annyiból örülök, van 4 stabil dohányízem, gyümölcs-kedvencek, és tudom a desszertvonalamat is mostmár. De én gyorsított eljárásban akartam szerintem megváltani a világot szóval a tanulópénzt is odatettem rendesen.
Mondjuk ez 6 hónap hozadéka nagyjából…
Idő kellene meg kedv összeírni, mik henteregnek feleslegesen nálam
igen ez ilyen…én is még veszem az újat…4-stabil az már kíváló eredmény…
Az M-type még onnan is visszagőzölt egy olyat, hogy elment az aznapi vapelibidóm…
Beszéljünk másról.
Elég töretlen. Persze mind dohánykivonat. Nem jött be semmi “szintetikus” meg “ízű” cucc csak rövid távon.
ízbe nem lehet tanácsot adni…modba igen Rta-ba talán…vattába huzalba talán
Tartozunk annyival az igazságnak, hogy nekirántottam én 120 ml bekeverésének, 6!!! százalékon.
(De nekem alapvetően nem ízlik, viszont elfogadom, ha masnak igen, és nem érez egy kamionnyi rohadtzelleres üzemikonyhás mosogatórongy ízt. Itt velem is baj van a sztoriban…).