Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Mikor voltál a hűtőmben? :joy:

1 kedvelés

ennyim azért van… :face_with_hand_over_mouth:

A pánik akkor van, ha nézed a lejárati időket, és jön a gondolat, hogy úristen, ennyit hogy szívok el addig?! :joy::joy:

Semmi lefitymálás, természetesen… :rofl:

1 kedvelés

semmi hisz ismertek…nem azért mondom…ez tény.

Tudod,igyekszem addig mindíg elpupákolni ,de mindíg jön valami amit nem kóstoltam még ,ezek csak a “vész esetére” vannak :rofl::rofl::rofl:

Na igen, nekem is :slight_smile: Cigizőként egy lépést sem cigi nélkül. Utána e cigivel ennél rögeszmésebben :slight_smile: Brutál. Nagyon para volt először, de most elmegyek itthonról, magamhoz veszem a cuccot és hozzá sem nyúlok, amíg hazaérek. Nyilván kell a szervezetemnek, de az a parás függőség hála égnek elmúlt :slight_smile:

Húzd ki a listáról,jó,jó de van jobb :stuck_out_tongue_winking_eye:

Pont ebben a fázisban vagyok… :grin:
Ki szívja el a Villamost, az Old Captaint, a St. Clouds-ot, stb…:roll_eyes:

jelen… :joy: :slightly_smiling_face:

Itt is :crazy_face:a hátsó kettő az jó:stuck_out_tongue_winking_eye:

Ok, majd összekapom mim van, ami (nekem) nem finom. :+1:

1 kedvelés

Dettó. Ehhez képest jönnek az újak :person_shrugging::blush:

1 kedvelés

Most megnyugodtam picit :rofl:

1 kedvelés

Most kevertem be 4 beváltat, meg 6 deszertet, amiből eddig 3 tuti jó.

Ez nálam már a “tudatos vásárló” fokozat​:+1::grin:

nem komolyan mondtam…be vagyok tárazva és még jön is mint álltalában…de Köszi! :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Mondjuk ezt nem tudom, mire alapozod, és hogy merészeled :joy::joy::joy:

Már-már azt hittem csak nekem fogyott el a gyógyszerem :rofl::rofl::rofl::rofl:de látom ti sem szeditek :crazy_face::crazy_face::crazy_face:

Kevertem be barackos jeges teát, abszolút favorit nekem, de szörnyen rosz lett. Szerintem kevés lett az aroma. Túl gyenge, poshadt érzés, hányinger jön rám tőle… Na ebből kell keverni valami jót, kidobni nem akarom :slight_smile:

De neked bármikor. Ha (sose adja úgy a sors) bármiben megoldhatatlan hiányod lenne ecigi fronton, akkor nincs kérdés :+1: de örüljünk, hogy egyelőre minden sínen.

1 kedvelés