Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Egy szett??? Kicsit erősebben beleszívsz,azt már van vagy 4!!!:joy::joy:

Ez nagyon jó minőség! Szeretni fogod! :+1:

1 kedvelés

Pont ilyenem van, 2, egy hifis, egy cigis :grin:

E z attól függ, hogy cigileszokó vagy és túl akarod élni, vagy valami új, más dologba szeretnél csöppenni. Előbbinél nem számít, egy szettel is túl lehet élni a függőséget, elég megtalálni, hogy melyik az. Utóbbinál semmi sem elég :rofl: Ha ez elsőt választod, egy darabig jó lesz, aztán rádöbbensz, hogy átcsúsztál az utóbbi kategóriába :slight_smile: Én is úgy kezdtem ,hogy csak túléljek, de olyan nincs hogy ennyi. Ebben, ami egy mankónak indul, egy teljesen más világba csöppenünk, nagyon nagyon kivétel az aki tényleg csak ugródeszkának használja a vapelést. Kivételes, minden másnak, 99,99 %allékunknak egy új világ amibe belemegyünk és ebben nincs olyan, hogy csak egy szett :slight_smile: Túlélni lehet egy szettel, de nem érdemes :slight_smile:

3 kedvelés

Igen van már csak másra és nagyobb…Plato-val már unalmas csak töri a huzalt…

Na az a szorongás… pfff, de jó hogy túl vagyok ezen :slight_smile: Az kemény :slight_smile:

1 kedvelés

Első “fénykoromban”, 2010 körül, ha bexart az EGO szettem (mindkettő), bizony pár csepp liquidet inkább lenyaltam a tenyeremről, csak nyugodjon a szervezet…
De jobb az, ha van több, stabil cucc.

4 kedvelés

Jobb bizony, ezt én is érzem. Szerintem megtanultam én is mit jelent pánik betegnek lenni :slight_smile:

1 kedvelés

Ahány aroma Anyi tank csak hogy ne legyen unalmas!
Talál az ember elfoglaltságot magának.
Aztán jön a le ba… s mindig a kütyükel szórakozó! :rofl:

1 kedvelés

Ránéztem a vape polc(aim)ra…
Ahány aroma annyi tank… Na az durva lenne :joy::joy::joy:

3 kedvelés

Ahány aromatípus, annyiszor 2-3 tank. És máris van 12 tankunk. :grin: Hadosztály.

nincs annyi aromám… :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Hétvégén én is elővettem nosztalgiázni a kis Vertexet nosztalgiázni,de vissza is került a dobozába :blush:

1 kedvelés

Küldjek egy cipősdobozzal? :joy:

Elszörnyedve néztem szombat délután, mekkora egy halmozó állat vagyok :rofl:

(Bár mostmár szerencsésebben rendelek, kb. az utolsók már mind finom​:+1: és nem keverek be nekifutasból 8x120 millit​:grin:)

jöhet talán akkor… :slightly_smiling_face:

Én néhány hónapos leszokó vagyok. Noha szigoróan véve egy szett elég a túléléshez ha valakinek nagy akarat ereje van. Amaúgy meg leszokás, kontra függőség kezelés tekintetében kevés. Egy nagy versenyfutás a kettő közt. Mindig rá kell kontrázni a függőségre, újabb aromák, újabb készülékek, stb. Lehet egy szettel is túlélni, de lépést tartani a függőség mellet nem elég. Ahhoz nem egy túlélő eszköz kell, egy más világ. Én is ebbe csöppentem bele. Én is azt hittem, hogy egy szett és végül én is halmozó lettem :rofl: De lehet egy szettel is ha az a cél :slight_smile:

Mi baj a vertex-el? rajta van a listámon. Te jó ég, mi nics a listámon?? :thinking:

lehet de nem kényelmes és idegesitő is ha lesz valami…tiszta para voltam…az elején…

4 kedvelés

Olvasni se 1 könyvem van, zenét hallgatni se egy albumom. Még teafilter is 7 fajta van itthon :roll_eyes: :grin:szóval

A változatosság gyönyörködtet.

7 kedvelés

Az a baj nincs annyi tankom​:rofl::rofl::rofl:

Nincs itt pánik :shushing_face::shushing_face::shushing_face:

5 kedvelés