ma megjött a második alaplé is
már csak nikotint kell vennem hozzá
Ez azé má tetemes mennyiség
Virágokat ezzel locsolod?
csak sokat fogyaszt a DL
Háddeakkoris. Egyenesen a gyártótól, vagy honnan lehet marmonkannában rendelni?
ebay-ről szoktam rendelni a nikotint meg egy német fb csoportból de utolsókat vettem meg Bunkerbase 48mg nikotin 250ml kiszerelésben.
igazából itt akkora adókat vezettek vagy fognak bevezetni hogy nem árt tartalékolni a lötyit.
Jó, hát itt meg a kedvenc nic-em épp beszerezhetetlen.
én még nem is hallottam erről a márkáról
Én is ilyen Ultrabioista vagyok és hybrid nicjüket preferálom
Sokat, sokat na de ennyit…???
Szerint, te valahonnan fulest kaptál, h jön a világ vége…
TPD 3 ra készül szerintem meg igen írtak hogy drágul majd minden
Szia! Figyelemreméltó a szavidő! Azért jövő ilyenkor már szaglászd még ha hűtőben tárolod is!
Kevergetni kéne, de még nincs kész a keverőgép, még pár dolog hiányzik hozzá, talán holnap, vagy hétfőn itt lesz.
Holnap együtt fogunk kaktuszozni.
Már csak egyet kell aludni!!! Töltök Mindenkinek!
Üdv!
A keresőbe beütve semmit nem találtam a Steam train “railroad” fizzy cola"-ról.
AP-n nagyon jókat mondtak róla, és szerettem volna egy kólás aromát. Itt érik “már” két napja persze kipróbáltam… Frissen csípett, és szintetikus wc illatosító íze volt (mármint ilyennek képzelem). 2 nap itán nem csíp, de az aroma őő nem szelidült sokat. Nyomokban persze van édes kóla és hűs citrus, de a wc illatosító mindent ural. Ugye ez jobb lesz?
Persze mtl-be szívom, de gondolom nem ez a gond…
Pepsi/Duck vagy Coca/domestos mert mindegyikből van citromos de javulni fog türelem
Uhh. Remélem. Mondjuk arra baromi jó, hogy az egész nap szívott desert ship iszonyat finom lesz utána! (Amúgy is jó, csak estére nem jön már az íz annyira)
Mivel a műszakokban rajtam kívül van legalább egy VAPER 5-7 ízt kergetek eleve nálam van négy