Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Szia!
Nagyon jó ìzeket vàlasztottàl.Mi is a gyümölcsös és desszert ìzeket kedveljük.Pàrom DL,én Mtl kazànt hasznàlok.Mi a shake and vape-eket is nagyon szeretjük.

Leguzóbbi rendelésünk ìzei:
Egoist I love muffin - Édes süti piros gyümölcsökkel.
Craftman’s Christmas Cookies- Nem túl édes,vanìliàs kekszes ìzvilàg
Unikorn Milk -Epres shake,a tej íze dominál legjobban.
Bruce Willis almàspitéje.-Nekem most ő a kedvencem,egy koràbbi vàsàrlàs egyébként. Nem tudom letenni,megunhatatlan.Elején érződik az alma,utànna nagyon kellemes pite,süti ìz érethető.Tuti siker aki szereti a desszert ìzeket imàdni fogja.

10 kedvelés

Elérkezett a próba ideje, hát valami bocijó ez a mama által kreált desszert, abszolút jön a rajta feltüntetett ízvilág! :blush:

10 kedvelés

Azt mondják nem üzletelni a maffiával meg is gyorsabb mint az Ali 2 nap mert pont le esett a kamionról :laughing:

2 kedvelés

11 kedvelés

A földön nincs értelmes élet, én is csak beugrottam, de addig is a kedvenc AdG Hybrid Latakia gőzölöm! :grinning: :+1: :facepunch:
PhFu67

8 kedvelés

Amikor minden egyszere jön meg :slight_smile: 2 futár 10 perc alatt :slight_smile:

11 kedvelés

Na ilyen :slight_smile: a másikat majd hólnap . De jó amúgy byka v9 se. Bejön nagyon.

11 kedvelés

Először is köszönöm @Gabor1 nek az üzletet . Másodszor már lehet hogy a kolléga nem kapja meg ha nem fizet ki hónap végéig okán tetszetősek az ízek . Harmadszor kérem nézetek el kupit az asztalon :grin:

6 kedvelés

Végre egy Antimatter nem csak nálam :smiley: Vaníliás rum? Kíváncsi vagyok a véleményedre majd azzal kapcsolatban

Most a mello tankban újra kevert straw Berry alcarlo van mentollal megint és most jó de amint ki fogy valamelyik kazánom tolom is Belle mert az illata meg az íze valami fenomenális

3 kedvelés

Ha ilyen a pipadohány …akkor ez megint jó választásom volt a Journey-től :grin:2% keverés,egy hónap,klassz édeskés öreg kapitányos íz​:grin:

13 kedvelés

Csak nehogy meghúzd azt a flaskát. :grin:

Rámjött hogy ilyenbe keverjek​:grin:igaz,nem olcsó üresen sem :rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

Reggel a goblinokat a kisbolt előtt kérd meg, hogy tegyék el neked a powerpotion üveget. :grin:

Jobb ezt tisztán megvenni mint …inkább fizetek üresen érte :rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Szerintem ha ajándékba jön az a legtutibb :slight_smile: Ihatok palack is marad mi kell még ?

1 kedvelés

Miután a jó öreg Avocado rdta-m megnyerte a megyei senior talajtornát a “legtöbb bukfenc betonon” kategóriában, úgy döntöttem, megkeresem @szasza4791 “A Gőzlérforgácsoló” Szabolcsot, segítsen az utánpótlásról gondoskodni, további “sikerek reményében”. Íme:

Miután minden méretet tisztáztunk, a palástok hamar elkészültek és tripla! csomagolásban postára kerültek és ma újra teljes a tornász csapat:

Még idefér három szó:
Alapos, gyors és segítőkész.

Örülök vagyok!

8 kedvelés

Vég veszélyben a leves készletem. 5ik hete h kinn vagyok melózni. Ami jó volt, az már rég elfogyott. Most azt szívom, amit tavaly márciusban rendeltem… De eléggé csípős íze van… Valakinek valami ötlet…??? Meg céloznám a desszert vonalat is, ha lehetne… :blush::heart_eyes::heart_eyes:

Szellőztesd ki, ha lehet.

2 kedvelés

Hello na végre volt időm és össze pakoltam a munkás modom.
OXVA & VAPX Unibox mod. Expromizer V5 MTL RTA. Először a a sima 2ml palástot választottam. Nem vagyok tőlé elájulva .Aztán fogtam és rá raktam a 4ml hosszabbítót mert vetem hozzá melóban mondom nem kéne mindig tölteni. A hosszabbítás miatt íz vesztés nem törettént vagy is nem nagyon éreztem .A kazán tér nagyon pici meg az egész kazánocska. Mégis egyszerű szerelni. A levegő nekem teljesen nyitottan még pont elégséges. TH az van de nem olyan hű de sok.
Összegzés:
szerelés 10/9
Ízek erős 7es
Nekem amit költöttem rá megérte .Munkás kazánka .
Kezdőknek nagyon ajánlom egyszerű .Felső levegős. Építeni könnyű. Hét pontot adok ennek a kazánnak.
OXVA & VAPX Unibox mod. A mod mindent tud amit csak kelhet . Pc re kötve még amnál is többet :slight_smile: Kellemes tapintású masszív modocska . 10/9 értékelem.

Köszönöm ha elolvastad :slight_smile:

11 kedvelés