Szia!
Nagyon jó ìzeket vàlasztottàl.Mi is a gyümölcsös és desszert ìzeket kedveljük.Pàrom DL,én Mtl kazànt hasznàlok.Mi a shake and vape-eket is nagyon szeretjük.
Leguzóbbi rendelésünk ìzei:
Egoist I love muffin - Édes süti piros gyümölcsökkel.
Craftman’s Christmas Cookies- Nem túl édes,vanìliàs kekszes ìzvilàg
Unikorn Milk -Epres shake,a tej íze dominál legjobban.
Bruce Willis almàspitéje.-Nekem most ő a kedvencem,egy koràbbi vàsàrlàs egyébként. Nem tudom letenni,megunhatatlan.Elején érződik az alma,utànna nagyon kellemes pite,süti ìz érethető.Tuti siker aki szereti a desszert ìzeket imàdni fogja.
Először is köszönöm @Gabor1 nek az üzletet . Másodszor már lehet hogy a kolléga nem kapja meg ha nem fizet ki hónap végéig okán tetszetősek az ízek . Harmadszor kérem nézetek el kupit az asztalon
Most a mello tankban újra kevert straw Berry alcarlo van mentollal megint és most jó de amint ki fogy valamelyik kazánom tolom is Belle mert az illata meg az íze valami fenomenális
Miután a jó öreg Avocado rdta-m megnyerte a megyei senior talajtornát a “legtöbb bukfenc betonon” kategóriában, úgy döntöttem, megkeresem @szasza4791 “A Gőzlérforgácsoló” Szabolcsot, segítsen az utánpótlásról gondoskodni, további “sikerek reményében”. Íme:
Vég veszélyben a leves készletem. 5ik hete h kinn vagyok melózni. Ami jó volt, az már rég elfogyott. Most azt szívom, amit tavaly márciusban rendeltem… De eléggé csípős íze van… Valakinek valami ötlet…??? Meg céloznám a desszert vonalat is, ha lehetne…
Hello na végre volt időm és össze pakoltam a munkás modom.
OXVA & VAPX Unibox mod. Expromizer V5 MTLRTA. Először a a sima 2ml palástot választottam. Nem vagyok tőlé elájulva .Aztán fogtam és rá raktam a 4ml hosszabbítót mert vetem hozzá melóban mondom nem kéne mindig tölteni. A hosszabbítás miatt íz vesztés nem törettént vagy is nem nagyon éreztem .A kazán tér nagyon pici meg az egész kazánocska. Mégis egyszerű szerelni. A levegő nekem teljesen nyitottan még pont elégséges. TH az van de nem olyan hű de sok.
Összegzés:
szerelés 10/9
Ízek erős 7es
Nekem amit költöttem rá megérte .Munkás kazánka .
Kezdőknek nagyon ajánlom egyszerű .Felső levegős. Építeni könnyű. Hét pontot adok ennek a kazánnak.
OXVA & VAPX Unibox mod. A mod mindent tud amit csak kelhet . Pc re kötve még amnál is többet Kellemes tapintású masszív modocska . 10/9 értékelem.