Vagy közé egy szivacs-csíkot, akkor nem ütögetik egymás kis ruháját…
Sosem látom itt az oldalon szembe jönni az Antimatter-t és nincs is sok tapasztalatom velük, ez volt az első amit azóta is imádok, a másik egy narancsos volt aminek annyi köze volt hozzá hogy ráírták
A Cop Cat ahogy írtad @Vaperina_Kinga a legelső posztoddal remélem nálad nem a lefolyóban landolt, én szeretem az édeset, édességeket
Hallod Egy bajom van ezekkel a tankokkal. Amennyi kis liquid még meg tud állni az alján már pont nem elég arra hogy be tudjon folyni a vattához mert az a 3 lyuk picit feljebb van és ezt néha elfelejtve előfordul hogy az égett vattát szívom.
Meg kell szokni. Ha az alján jár a leves rá kell tölteni.
És akkor nincs száraz szipancs.
Nekem sosem volt vele,de nem is hagytam csutkára le ürülni.
Megérkezett a “kezdő vagyok de fogd meg a söröm fejest a mélyvízbe” kezdőszettem első adagja.
Mára várom még a másik áruházból rendelt nikit, vattákat huzalokat. Sajnos a modról amit jóval korábban rendeltem meg még mindig semmi hír pedig már égek a vágytól hogy tekerjek, izzítsak, szentségeljek a bénázásért, tekerjek újra (sokszor) majd pöfékeljek egy jót. Sok-sok óra olvasás és yt vid után döntöttem ezen kazán mellett, remélem hogy meg tudom ugrani…
Nem mókolok mert még túlzásba esek és dl tankot faragok belőle
Ne barkácsold!
Inkább adok egy dl tankot
Neeem már leszokóban vagyok róla
Amúgy jelentem a THC .még egyszer nem folyt meg.
Pont jó a levegőzése is.
Ezúton is köszönöm mégegyszer.
Jó nem lehet mindenki profi
Nem vagyok az.
De szeretek bíbelődni velük.
Sziasztok!
Múlt héten szerdán kevertem be. 2 nap után kóstoltam,de nagyon nem ízlett Olyan nagyon intenzív égetett mogyoró íze volt.
Tegnap újra kivettem a szekrényből és rákóstoltam.
Eszméletlen finom lett. Vanília és a mogyoró dominál,de a háttérben ott lapul a dohány.
Vattagyilkosként emlegetik,de én a 6. tankkal szívom és eddig semmi gond vele e téren.
Bevállaltam pár dolgot, olyat is, ami nem biztos, hogy fog tetszeni Van itthon pl dohányos aromám, amiből azt hittem, hogy soha többet egy szívást sem, de amikor fogyóban a jobb cuccok Meg lehet szokni, simán elgőzölök olyat is, ami nem tetszik
Kicsit olyan fílingem van, mint réges rég, amikor már nem volt pénz cigire és szinte a falevelet is betekertük elszívni
Olyan még nem fordult elő velem,pedig elég sokat dohányoztam
A dohányosaknak kell 1hónap szerintem .
A készletedből én csak mtl-ben gőzölök ilyeneket
A 90-es évek végén fejeztem be a középsulit, pár éve dohányoztam, pénz nem sok volt. Meg voltak a trükkök, hogy mit lehet csórón betekerni elszívni Középsulisként nem nagyon volt zsebpénzem, nagy kincs volt akkor a cigi, jobbára közösen vettünk osztálytársakkal, de volt azért ínséges időszak, amikor bármi jó volt
Fogok próbálkozni dohányos aromával még szerintem. Nem adom fel Egy kettőnél írják véleményben, hogy nem erős az íze, nem tolakodó, meg, hogy tisztára olyan mintha a klasszikus cigifüstöt éreznénk.
Pff, talán két hónapja vagy több ideje nem gyújtottam rá cigire, de a héten megcsapott egy helyen a cigifüst illata. Az az igazi klasszikus régi dohány illat azokból az időkből, amikor még mindenki gyufával gyújtott rá Szinfóniára és társaira. Baromira erős késztetést éreztem, hogy rohanjak a dohányboltba egy jó cigiért
Olyan sok fajta féle dohány ízt lehet kapni, az képtelenség, hogy elkezdjek rajtuk sorra menni… Dohányos ízek kedvelői, ti melyikeket szívjátok? A rosz tapasztalat ellenére kedvet kaptam, hogy gőzöljek egy kis jó dohány ízűt
Tapasztalatom szerint felesleges olyan aromát keresni,ami pontosan visszaadja az analógot.Olyan nem létezik.A kivonatos aromák közelítik meg leginkább,főleg a keverékek,amiben van virginia,oriental,cavendish,.Hiszen az analógban is dohánykeverékek vannak.De az égő papírt azok se adják vissza.(Ezért finomabb)A füstös latakia,kentucky,nekem nem annyira hasonlít,bár szeretem azokat is.Lehet,hogy soha nem szívtam olyan cigit,amiben voltak.Pipát meg sosem próbáltam.A műdohányok meg,amiket szívtam,szerintem teljesen más ízüek,bár van amelyik finom.Szívok olyat is.
Használd egészséggel!