Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Vagy közé egy szivacs-csíkot, akkor nem ütögetik egymás kis ruháját… :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Sosem látom itt az oldalon szembe jönni az Antimatter-t és nincs is sok tapasztalatom velük, ez volt az első amit azóta is imádok, a másik egy narancsos volt aminek annyi köze volt hozzá hogy ráírták :smiley:

A Cop Cat ahogy írtad @Vaperina_Kinga a legelső posztoddal remélem nálad nem a lefolyóban landolt, én szeretem az édeset, édességeket :smiley:

2 kedvelés

Hallod :smiley: Egy bajom van ezekkel a tankokkal. Amennyi kis liquid még meg tud állni az alján már pont nem elég arra hogy be tudjon folyni a vattához mert az a 3 lyuk picit feljebb van és ezt néha elfelejtve előfordul hogy az égett vattát szívom.

FN5fbpqWUAgwvPx

1 kedvelés

Meg kell szokni. Ha az alján jár a leves rá kell tölteni.
És akkor nincs száraz szipancs.:face_exhaling:
Nekem sosem volt vele,de nem is hagytam csutkára le ürülni.

Tessék tűreszelő

Veber karbinal bevált :smiley:

1 kedvelés

Megérkezett a “kezdő vagyok de fogd meg a söröm fejest a mélyvízbe” kezdőszettem első adagja. :slight_smile:
Mára várom még a másik áruházból rendelt nikit, vattákat huzalokat. Sajnos a modról amit jóval korábban rendeltem meg még mindig semmi hír :sob: pedig már égek a vágytól hogy tekerjek, izzítsak, szentségeljek a bénázásért, tekerjek újra (sokszor) majd pöfékeljek egy jót. Sok-sok óra olvasás és yt vid után döntöttem ezen kazán mellett, remélem hogy meg tudom ugrani…

11 kedvelés

Nem mókolok mert még túlzásba esek és dl tankot faragok belőle :smiley:

Ne barkácsold! :rofl:
Inkább adok egy dl tankot​:rofl:

Neeem már leszokóban vagyok róla :smiley:

1 kedvelés

Amúgy jelentem a THC :+1:.még egyszer nem folyt meg.
Pont jó a levegőzése is.
Ezúton is köszönöm mégegyszer.:handshake:

1 kedvelés

Jó nem lehet mindenki profi :smiley:

2 kedvelés

Nem vagyok az.
De szeretek bíbelődni velük.

Sziasztok!
Múlt héten szerdán kevertem be. 2 nap után kóstoltam,de nagyon nem ízlett :smiley: Olyan nagyon intenzív égetett mogyoró íze volt.
Tegnap újra kivettem a szekrényből és rákóstoltam.
Eszméletlen finom lett. Vanília és a mogyoró dominál,de a háttérben ott lapul a dohány. :slight_smile:
Vattagyilkosként emlegetik,de én a 6. tankkal szívom és eddig semmi gond vele e téren.

10 kedvelés

No meg is jött a második adagom. Most már tényleg csak az a fránya mod hiányzik :slight_smile:

9 kedvelés

Bevállaltam pár dolgot, olyat is, ami nem biztos, hogy fog tetszeni :slight_smile: Van itthon pl dohányos aromám, amiből azt hittem, hogy soha többet egy szívást sem, de amikor fogyóban a jobb cuccok :rofl: Meg lehet szokni, simán elgőzölök olyat is, ami nem tetszik :rofl:

Kicsit olyan fílingem van, mint réges rég, amikor már nem volt pénz cigire és szinte a falevelet is betekertük elszívni :rofl: :rofl:

7 kedvelés

Olyan még nem fordult elő velem,pedig elég sokat dohányoztam :rofl::rofl::rofl:
A dohányosaknak kell 1hónap szerintem .
A készletedből én csak mtl-ben gőzölök ilyeneket :grin:

3 kedvelés

A 90-es évek végén fejeztem be a középsulit, pár éve dohányoztam, pénz nem sok volt. Meg voltak a trükkök, hogy mit lehet csórón betekerni elszívni :slight_smile: Középsulisként nem nagyon volt zsebpénzem, nagy kincs volt akkor a cigi, jobbára közösen vettünk osztálytársakkal, de volt azért ínséges időszak, amikor bármi jó volt :slight_smile:

Fogok próbálkozni dohányos aromával még szerintem. Nem adom fel :slight_smile: Egy kettőnél írják véleményben, hogy nem erős az íze, nem tolakodó, meg, hogy tisztára olyan mintha a klasszikus cigifüstöt éreznénk.

Pff, talán két hónapja vagy több ideje nem gyújtottam rá cigire, de a héten megcsapott egy helyen a cigifüst illata. Az az igazi klasszikus régi dohány illat azokból az időkből, amikor még mindenki gyufával gyújtott rá :slight_smile: Szinfóniára és társaira. Baromira erős késztetést éreztem, hogy rohanjak a dohányboltba egy jó cigiért :frowning:

Olyan sok fajta féle dohány ízt lehet kapni, az képtelenség, hogy elkezdjek rajtuk sorra menni… Dohányos ízek kedvelői, ti melyikeket szívjátok? A rosz tapasztalat ellenére kedvet kaptam, hogy gőzöljek egy kis jó dohány ízűt :slight_smile:

2 kedvelés

Tapasztalatom szerint felesleges olyan aromát keresni,ami pontosan visszaadja az analógot.Olyan nem létezik.A kivonatos aromák közelítik meg leginkább,főleg a keverékek,amiben van virginia,oriental,cavendish,.Hiszen az analógban is dohánykeverékek vannak.De az égő papírt azok se adják vissza.(Ezért finomabb​:blush:)A füstös latakia,kentucky,nekem nem annyira hasonlít,bár szeretem azokat is​:grin:.Lehet,hogy soha nem szívtam olyan cigit,amiben voltak.Pipát meg sosem próbáltam.A műdohányok meg,amiket szívtam,szerintem teljesen más ízüek,bár van amelyik finom.Szívok olyat is.

3 kedvelés

és megérkezett! :heart_eyes: :star_struck:

10 kedvelés

Használd egészséggel! :blush:

1 kedvelés