Hát annak a barackos méregnek elmehetne, akkor nem kéne kiöntenem.
Te akartad
Pedig a sima barack tök jó lenne, de neked el kellett rontani.
Én már azt se tudom minek készült eredetileg
Eddig nem kotyvasztottam, nem igazán hittem benne, hogy jó is kisülhet belőle. Nem nagyon jött be a dohány íz, de azért próbálkoztam egy ilyen RY-4 -el. Nem vált be, de kiönteni nem akartam, nemá, hogy kárba vesszen a nikotin Ez a jeges kávé nekem nagyon ízetlennek tűnt, gondoltam, hogy felhígítom az ry4-et, hogy elveszi az erős undok ízét. Ráöntöttem. Kicsit volt már csak a tankban. Egy sokkal intenzívebb ízt kaptam, hogy mit, nem tudnám megállapítani, de nagyon beütött Sajnos csak addig, amíg tartott a “keveredék” hatása. Egyszerű ízek, de jó élmény volt
Èrdekes ,én is elkezdtem kotyvasztani, most a mogyorós dohány van keverve a kávés dohánnyal, de az arányokat én se jegyeztem meg . Neki fogok ülni ,és 5 milliliteres adagokban csinálok egy igazi katyvaszt és fel jegyzem mit csináltam
Én se számítottam rá, hogy jó lesz a végeredmény, így utólag meg nem tudnám saccolni, hogy mi hozta az ereményt Bánom is Azért kicsit kedvet kaptam a kotyvasztáshoz és hogy minden mozdulatot jegyzeteljek
Van jó pár aromám amivel mellé nyúltam, ezeket is el kell kezdenem vegyitemi . Jó nem mindet mert a gyüiktől ég a gyomrom . Vagyis az 50/50 alappal keverve ,most a 70/30 alaplé jobbnak tűnik, nem olyan tömények az ìzek . Ja én már csak a DL használom.
Ez a fél áron is Anyuka ?
Helyes észrevétel!!!
Szia,ma megtekertem a tripodot bele raktam ezt a vaping gentleman club aromat nem rossz,zöld alma enyhe benne,dohány érződik de nem túlságosan a menta meg nem is tudom de fel lelhető benne.ni80 28ga 5 menet 2,5 magon és titanium vatta.
Köszönöm szépen Szabi!
Remélem a közeljövőben megy ismerősöm olaszba, mert nem gyenge a postaköltség náluk! Sajna már az aromaparadicsom nem forgalmazza! Pedig szívesen kipróbálnám ezeket az aromákat!
adok fel neked postán kóstolóba ebből ha gondolodén is azon vagyok ki kéne próbálni ettől a gyártótol több féle ízt ugye a tisvapon vannak csak igen a szállítás sok egy kicsit onnan.Hacsak nem össze hozunk majd a későbbiekben is egy közös rendelést
Köszönöm, de csak szívd el nyugodtan, majd rendelünk később, majd kitalálunk valamit!
Sztem később eszi meg a rozsda, mint minket…
Első keverésem.
Tudom hogy érnie kell, de mivel a dohányboltos vivo-t nagyon nem szeretem így belemásztam 10% -os keverések, amit már kóstoltam (jelzem türelmetlenül) Chill Pill Slushy Grapefruit: Nekem kicsit tolakodó émelyítő ízű, mintha tömény lenne így, lehet adok még hozzá majd alap lötyit.
Coffe Mill Barackos gumicukor: Na ez kimondottan finom már így az elején is, pedig a barack miatt féltem tőle de pozitív az eredmény. Kellemes légies könnyed íz, pont nem kevés az íz, ha érik tökéletes lehet.
Egyenlőre ennyi, a többit még nem kóstoltam.
Ezt fútta ide a szél. Az aromák mind Sulub : Mothermilk v3 ez a kedvenc a többit most fogom először kipróbálni. Ananász, tejszín vanilia karamell, tiramisu. Ha ezekkel az ízekkel valakinek van tapasztalata azt szívesen fogadom.
Ezt meg csak úgy a fiókomban találta. 2db aksinak pont jó tároló.
Lehet hogy felesleges de lehet hogy jobb az ha a két akkumulátort bele teszed egy egy nejlon zacskóba külön külön és ugy teszed be a tokba.
Lehet hogy nem okoznak kárt egymásban de igy tuti biztonságosabb a zárlat miatt.
Vagy akkumulátort dobozkában rakod a tokba.