Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Hát annak a barackos méregnek elmehetne, akkor nem kéne kiöntenem. :grin:

Te akartad :rofl::rofl::rofl:

Pedig a sima barack tök jó lenne, de neked el kellett rontani. :rofl:

1 kedvelés

Én már azt se tudom minek készült eredetileg​:rofl::rofl::rofl:

Eddig nem kotyvasztottam, nem igazán hittem benne, hogy jó is kisülhet belőle. Nem nagyon jött be a dohány íz, de azért próbálkoztam egy ilyen RY-4 -el. Nem vált be, de kiönteni nem akartam, nemá, hogy kárba vesszen a nikotin :slight_smile: Ez a jeges kávé nekem nagyon ízetlennek tűnt, gondoltam, hogy felhígítom az ry4-et, hogy elveszi az erős undok ízét. Ráöntöttem. Kicsit volt már csak a tankban. Egy sokkal intenzívebb ízt kaptam, hogy mit, nem tudnám megállapítani, de nagyon beütött :rofl: Sajnos csak addig, amíg tartott a “keveredék” hatása. Egyszerű ízek, de jó élmény volt :slight_smile:

4 kedvelés

Èrdekes ,én is elkezdtem kotyvasztani, most a mogyorós dohány van keverve a kávés dohánnyal, de az arányokat én se jegyeztem meg . Neki fogok ülni ,és 5 milliliteres adagokban csinálok egy igazi katyvaszt és fel jegyzem mit csináltam :thinking:

3 kedvelés

Én se számítottam rá, hogy jó lesz a végeredmény, így utólag meg nem tudnám saccolni, hogy mi hozta az ereményt :frowning: Bánom is :frowning: Azért kicsit kedvet kaptam a kotyvasztáshoz és hogy minden mozdulatot jegyzeteljek :slight_smile:

Van jó pár aromám amivel mellé nyúltam, ezeket is el kell kezdenem vegyitemi . Jó nem mindet mert a gyüiktől ég a gyomrom . Vagyis az 50/50 alappal keverve ,most a 70/30 alaplé jobbnak tűnik, nem olyan tömények az ìzek . Ja én már csak a DL használom.

1 kedvelés

És megérkeztek! Amint kicsit kiengedett az alap ( hűtő ) nyakon is öntöm őket! :slight_smile:

10 kedvelés

Ez a fél áron is Anyuka ? :grin:

Helyes észrevétel!!! :grin: :smiley:

Szia,ma megtekertem a tripodot bele raktam ezt a vaping gentleman club aromat nem rossz,zöld alma enyhe benne,dohány érződik de nem túlságosan a menta meg nem is tudom de fel lelhető benne.ni80 28ga 5 menet 2,5 magon és titanium vatta.:blush::wink:

3 kedvelés

Köszönöm szépen Szabi! :wink:

2 kedvelés

Remélem a közeljövőben megy ismerősöm olaszba, mert nem gyenge a postaköltség náluk! Sajna már az aromaparadicsom nem forgalmazza! Pedig szívesen kipróbálnám ezeket az aromákat! :wink:

2 kedvelés

adok fel neked postán kóstolóba ebből ha gondolod​:blush::wink:én is azon vagyok ki kéne próbálni ettől a gyártótol több féle ízt ugye a tisvapon vannak csak igen a szállítás sok egy kicsit onnan.Hacsak nem össze hozunk majd a későbbiekben is egy közös rendelést​:wink::grin:

2 kedvelés

Köszönöm, de csak szívd el nyugodtan, majd rendelünk később, majd kitalálunk valamit! :wink: :handshake:

2 kedvelés

Sztem később eszi meg a rozsda, mint minket… :joy:

Első keverésem.
Tudom hogy érnie kell, de mivel a dohányboltos vivo-t nagyon nem szeretem így belemásztam :slight_smile: 10% -os keverések, amit már kóstoltam (jelzem türelmetlenül) :slight_smile: Chill Pill Slushy Grapefruit: Nekem kicsit tolakodó émelyítő ízű, mintha tömény lenne így, lehet adok még hozzá majd alap lötyit.
Coffe Mill Barackos gumicukor: Na ez kimondottan finom már így az elején is, pedig a barack miatt féltem tőle de pozitív az eredmény. Kellemes légies könnyed íz, pont nem kevés az íz, ha érik tökéletes lehet.
Egyenlőre ennyi, a többit még nem kóstoltam. :slight_smile:

8 kedvelés

Ezt fútta ide a szél. Az aromák mind Sulub : Mothermilk v3 ez a kedvenc a többit most fogom először kipróbálni. Ananász, tejszín vanilia karamell, tiramisu. Ha ezekkel az ízekkel valakinek van tapasztalata azt szívesen fogadom.

Ezt meg csak úgy a fiókomban találta. 2db aksinak pont jó tároló.

11 kedvelés

Lehet hogy felesleges de lehet hogy jobb az ha a két akkumulátort bele teszed egy egy nejlon zacskóba külön külön és ugy teszed be a tokba.
Lehet hogy nem okoznak kárt egymásban de igy tuti biztonságosabb a zárlat miatt.
Vagy akkumulátort dobozkában rakod a tokba.