Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Rápróbálok a double ry4 re és az asianra.
3-4-6-10 %-ot is olvasok…mi az igaz a dohányosoknál?

2 kedvelés

Az Asianra azt mondom, hogy van benne fantázia :+1: teszteltem Janiét. Én most mondjuk a simát kezdtem el 2 hete szívogatni.
Probléma: 20 bekeveretlen aroma MINIMUM még hentereg. :grin:

1 kedvelés

@Ispy itt jegyezném meg, hogy amit kevertél nekem, azok jók, de nem szarnyalok tőlük. Sima piskota a citrom halványan. A csokis keksz, meg tudod kakaó. Vennem kéne már valamit :rofl::rofl:
Jah és jelentem a rack jól szuperal, köszi a segítséget :grin:

1 kedvelés

Én 5%-ba keverem az összest.

3 kedvelés

@Zolika, lehet neked 3%-ba lesz jó, elég erős ízüek

1 kedvelés

Azt szeretem ha valaminek van íze :rofl::rofl::rofl:de az még a jövő zenéje​:blush:vagyis már csak jövő hét,és kutyulnom kell azt hiszem​:crazy_face:

1 kedvelés

Keversz ilyet is meg olyat is :rofl::rofl:

Köszönöm ,úgy fogom kipróbalni​:blush:

1 kedvelés

Fogynak a cuccosaim :rofl:
Ami ízlik,az huppsz…hamar elillan​:rofl:
Vagy többet kell kevernem belőle,csak félek hogy elmegy az íz amit szeretek​:blush:

2 kedvelés

Hát szerintem nem egy el az íze, fél év tuti jó. Vannak majdnem egy éves keveréseim és jó :sweat_smile:

2 kedvelés

Ami addig kibírja nálam az már nem fog elfogyni :rofl:az a kollégának ajándék​:rofl:
Ma 60 ml sárgadinnye volt az aji,60 napos keverés​:crazy_face:nem ízlett,neki meg mámor :rofl::rofl::rofl:

Én is így vagyok ezzel​:rofl::rofl::rofl: csak már mindenem odaadtam​:grin::rofl:

Akad még pár aromám itthon keveretlenül​:rofl::rofl::rofl::rofl:
Jobb ha van itthon mihez nyúlni,nehogy kifogyjon mint falun a cukor meg a liszt​:rofl:
Abból elég 1-1 kg egy egész évre nekem :crazy_face:

Van nekem is még, csak valami újra vágyom :sweat_smile: na ne mondd a cukrot, nem lehet kapni, hogyan lesz így süti? :grin::roll_eyes:

Vg? :muscle::church: Ok, félig sírok, nem tudom mi lesz még itt

1 kedvelés

Most hogy mondod, az van itthon​:rofl::rofl::rofl:

Nices barackos

Hát akkor már adjunk a jónak, mehet még bele cbd is​:stuck_out_tongue_winking_eye::rofl::rofl::rofl:

Elfbáros kocka :joy: olyan nincs, hogy valami nem sütemény

Van ott cukor dögivel​:rofl::rofl::rofl: