Franciák megtáltosodtak. Hétfő esti rendelés már a kezemben
Gratulálok! Gyönyörű mod…
Köszönöm! Nézegetem egy ideje, de silver sehol nem volt
Közepesen ronda
Igen ritka…nekem még egy narancs színű van a listámon…
Na az is jól néz ki. Ha nem lennék enyhén gátlásos tuti olyat venneék
én nem vagyok meg már van Fekete,Titán.Silver,Kék,Stabfa…
Jahát akkor ezt már ne hagyd ki, legyen teljes a sör. Sor.
Kedves @Deepfreeze néha nehéz eldönteni, hogy poénkodsz vagy bunkózol esetleg a helyes kérdés, hogy mit ittál, ja nem… szivtál
Igaz…a dicodes ezt váltja ki az emberekből ez a tapasztalatom.Én poénra veszem.Mert amúgy meg lesza@rom…
Fű pedig… ja nem. Fú pedig annyira igyekszem pozitív emojival helyére tenni a cinikus megjegyzéseimet
Valszeg az van, hogy való életben látszik az ábrázatomon, meg aki ismer egyébként is tudja, hogy ilyen izé vagyok, de jobbára ártalmatlan.
Tehet az alap az - mondom mindenkinek - hogy nem bunkózom, hanem ilyen elviselhetetlen a stílusom. Szóval akinek sok, az jelezze és igyekezni fogok odafigyelni, hogy vele szemben mit engedek meg magamnak.
A konkrét esetre visszatérve a ronda készülékedre adtam egy és egy jelszést és ezután azt képzeltem, hogy egyértelmű a “savanyú a szőlő” véleményem, amit csak kellő cinizmussal tudtam egyensúlyi helyzetbe hozni.
Tovább egyenlő: tetszik a cucc, eléggé, valamint elnézést az összes eddigi és elkövetkezendő bunkóságomért.
Személyesen ártalmatlannak tűntél, ahhoz képest nagy a kontraszt egyébként az sem zavar, ha valakinek nem tetszik, mert nekem első fogásra “szerelem”
Ja persze, mert nekem csak a neten nagy a pofám, mert itt nem tudja senki ki vagyok
Élőben meg próbálok pozitív benyomást kelteni. Eleinte, aztán egy idő után, amikor már úgyis nyilvánvaló, hogy olyan oldalam nincs, akkor elengedem magam.
Szóval valójában élőben tévesztettelek meg. Tisztára zavarban is voltam
Valszeg az volt a baj, hogy Te felnőtt módjára viselkedtél, nekem meg az olyan testidegen, de próbáltam felnőni a feladathoz
Erről jut eszembe. Most vettem rá magam, hogy megkóstoljam a Tőled kapott blendfeel mintát. Egész jó!
Ha jól emlékszem tán a Maltzinga volt.
Én a banánost elmentettem hideg időkre, egyszer-egyszer rájártam és még mindig jó
A Dinner nekem se jött be, amin azért elcsodálkoztam. Viszont aaaa… na most nem jut eszembe a neve annak az erdeisnek. Na annak tök jó íze van, egyszer kaptam valami nagyon gourmet csokit, ami ben aszalt gyümik voltak, na az volt ilyen. Viszont valamiért nagyon kaparja a torkom, bár szerintem lehet, hogy a DL miatt, szóval az még vár egy MTL próbára is.
Üdv! Ez a TPA Cubano nem tetszik. Se színe, se illata, íze is alig… Nem értem. Az eliquidvg - ről egészen más volt. Sajnos azok semmire nem írtak gyártót. Vajon mi lehetett? Vgod Cubano? Mert a TPA ízre egyáltalán nem olyan.
Remélem a képemen látszik, hogy melyik milyen színű?
Most már kipróbálom a Tpa-kat is annyit hallottam róluk
A zasszony is ezt mondta erős hat éve, ja bocsánat ez nem ide!?
Jók a Tpa-aromák szerintem…
Legközelebb inkább csupa Journey Discovery sorozat lesz kipróbálva. TPA -ból csak a törökmézes ízlik, esetleg kevés M -type - al keserítve. De önmagában egyik sem elég dohányos.