Druszám! Mire te megöregszel, ezeket megeszi a rozsda!
Remélem sosem öregszem meg kellett ilyen is ,elfér a többi közt
Sziasztok!
Ma jöttek.
1 hetet ír rájuk… Nem tudom,hogy bírom ki kóstolás nélkül
Valakinek tapasztalata valamelyikkel?
Szia
Big Mouth aroma . Nekem van de az ős régen volt . Egy hét az oké de teljesen 2 hét kb amig kiérzed rendesen miről is van szó .Bár nem az én világom a Big Mouth . De kinek a pap kinek a papné
Első ismerkedésem a Solub termékkel
Tudom várni kell vele de sosem bírom ki hogy ne kóstoljak rá keverés után pár órával Cassis - feketeribizli, már most érződik rajta hogy azt fogja hozni amit vártam ellentétben más ribizlis termékkel aminek szappan íze volt. Chill pill elvileg édes és krémes karamell macchiato de még az illatán sem érzek semmi kávésat, tőlük a gyümölcsös vonallal eddig nem volt bajom és remélem ez sem lesz csalódás
A Machiatotól ne várj sokat. Vagy velem van a baj. Kv-s akarna lenni, de van egy vad mellékíze. Olyan szintetikus tejeskv. Viszont ízlések és pofonok…kokszolós, sötétbarna éretten.
A Chocolate Bar-t vettem még tőlük, na az meg aztán minden csak nem csoki az tényleg valami furcsaság. Mint egy olcsó csokiöntet akciósan…nem sötét és alig kokszol.
Mondjuk első rendelésem volt vape-életemben, és ezután szakítottam a márkával…
Uh ilyen kávésom nekem is van, de még nem próbáltam.
Egyeztessük óráinkat és naptárainkat aztán mehet egy lélekben közös kóstolás. Neked keverve van már?
Ha nincs más akkor sehogy Én is mindig idő előtt kóstolok már de szinte mindig el tudom dönteni akkor hogy kuka vagy marad
Természetesen be van keverve!
Ahogy bontottam a csomagot úgy öntöttem is fel őket sorban!
Nekem sikerült a szemembe is juttatni keveset annyira szaglásztam
Uhh Közelebbről szemügyre vetted?
Szó szerint Nem sok hely volt a flakonban levegőnek én meg bátran nyomkodtam, ment az orromba is
Dehogy, azt sem tudom hol van. Még a maradékokat pusztítom, addig nem keverek be új ízeket.
A szemen keresztüli felszívódás hatékonyságáról még közelítő adatok sincsenek
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Leszámítva a függők csopit…a látás nem áldás
Egyelőre annyit tudtam megállapítani hogy csíp, mindenki saját felelősségére csepegtessen
Szomorú de úgy sejtem nem ez volt vagy lesz az év kávés aromája
Na majd a kávés banán, az lesz a tuti.
A sokkoló banáníz miatti vérnyomásesés ellensúlyozására ebbe az aroma-különlegességünkbe kv-t is adagoltunk.
(Not for wape! only for toilet, bathroom, etc.)