Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Pontosan. Egyszóval sz@r az egész. Mindenki ezt tapasztalta eddig.

1 kedvelés

“Meggyött a utànpótlás” , mer must have​:wink:
És az ss huzal is. Ideje szakítani a kanthallal… :wink: Bocs Jóbarát, jó huzal voltàl, de a változatossàg gyönyörködtet.

13 kedvelés

Az “őszibariról” megkínálsz majd egy rövid értékeléssel? Kíváncsi rá a szervezet. Előre is millió kösszencs! :pray:

6 kedvelés

Természetesen! A napokban bele kerül majd valamelyik tankomba :grin:

6 kedvelés

Na, ezekből berendelek párat, hátha most már találok valami kedvemre valót, mert már kezdek kétségbe esni. :sweat_smile:

3 kedvelés

Még csak 1 tankra valót pöfékelltem el belőle, amibe egy pici Pinkman is maradt az alján.

Szerintem vissza adja az ízt egész jól 4-6 %ban is(0.4ml aroma és 9,6ml alap).

Nekem a bolti konzerves őszibarack befőttre hasonlít az íze. :grinning_face_with_smiling_eyes:

4 kedvelés

Köszi, köszi, köszi!!! :kissing_heart:

3 kedvelés

Nagyon szívesen! :kissing_heart::hugs:

Nekem ízlik, és amit ajánlottak oldalon hozzá keveresi arányt, az teljesen korrekt :slight_smile:

3 kedvelés

Eső közbeni egy kis Egois SNV Tobacco- Buffalo Red! :sweat_drops:

Egoist SNV

3 kedvelés

Nem liquid vagy aroma,de végre már az enyém​:bangbang:2 hónap után az Aliról​:rage:

Így érkezett és még egy kis vámot is (vagy mi a neve) kapott​:rage:

De,hogy van,annak nagyon örülök :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Gratula! :handshake: Faszagányos kis zseblámpa! :rofl: Pont ilyen kellene a pincébe… Ha UV lámpa is van benne átveszem szívesen! :heart_eyes: :upside_down_face: :wink:
Használd sok sok vigyorral az arcodon! :wink: :rofl:

6 kedvelés

Adja a faxom,ha már ennyit vártam rá:joy::joy::joy:

10 kedvelés

Sziasztok, egyelőre ennyit tudtam beszerezni :frowning: , hamarosan jön a nagy citrom teszt :slight_smile:

Egy kérdés: most először rendeltem olyan nikotinos alapot, amit nekem kell összekeverni. Ugye jól tudom, hogy szellőztetni kell? De meddig? És utána mennyi idő múlva keverhetem az aromával?

8 kedvelés

Sziasztok :slight_smile: A legújjabb keverésem a szilva :slight_smile: Jelentem katasztrófa lett :smiley: 50-50 , 6%,3mg.Többen jelezték hogy problemás az aroma na de majd én :smiley: Aki szereti a szilvapálinkát annak tökéletes.Teljesen olyan ízre és illatra mint a legjobb házi szilvapálinka…nagyon csalódott vagyok…

1 kedvelés

@PSzancso sajnálom​:cry:Igyál rá pálinkát​:wink:

4 kedvelés

@Panniflower úgy emlékszem 1 nap az alaplének összeöntés után.Összeráz,sztem szellőztet és másnap aromázhatsz​:slightly_smiling_face:De hátha más is olvassa a kérdésed,ha esetleg nem jól írtam​:slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Beatrix jól írja! :heart::kissing_heart: 1 nap kell az alapnak a megfelelő viszkozitás miatt. Szellőztetni ahogy a liquidet, itt is a gázok miatt kell.

4 kedvelés

megmutatod, hogy mi lett katasztrófa? Csak mrt szilvát vadászok és nem akarok újabb nem szilva ízre költeni.

2 kedvelés

Szia!Holnap reggelig szolgálatban vagyok de ha hazaértem küldök képet.Amúgy a eliquidvg-ről rendeltem…

3 kedvelés

Én ezzel állítottam elő a förtelmet :grinning::
http://eliquidvg.eu/aroma-plum?search=szilva

3 kedvelés