Pontosan. Egyszóval sz@r az egész. Mindenki ezt tapasztalta eddig.
“Meggyött a utànpótlás” , mer must have
És az ss huzal is. Ideje szakítani a kanthallal… Bocs Jóbarát, jó huzal voltàl, de a változatossàg gyönyörködtet.
Az “őszibariról” megkínálsz majd egy rövid értékeléssel? Kíváncsi rá a szervezet. Előre is millió kösszencs!
Természetesen! A napokban bele kerül majd valamelyik tankomba
Na, ezekből berendelek párat, hátha most már találok valami kedvemre valót, mert már kezdek kétségbe esni.
Még csak 1 tankra valót pöfékelltem el belőle, amibe egy pici Pinkman is maradt az alján.
Szerintem vissza adja az ízt egész jól 4-6 %ban is(0.4ml aroma és 9,6ml alap).
Nekem a bolti konzerves őszibarack befőttre hasonlít az íze.
Köszi, köszi, köszi!!!
Nagyon szívesen!
Nekem ízlik, és amit ajánlottak oldalon hozzá keveresi arányt, az teljesen korrekt
Eső közbeni egy kis Egois SNV Tobacco- Buffalo Red!
Nem liquid vagy aroma,de végre már az enyém2 hónap után az Aliról
Így érkezett és még egy kis vámot is (vagy mi a neve) kapott
De,hogy van,annak nagyon örülök
Gratula! Faszagányos kis zseblámpa! Pont ilyen kellene a pincébe… Ha UV lámpa is van benne átveszem szívesen!
Használd sok sok vigyorral az arcodon!
Adja a faxom,ha már ennyit vártam rá
Sziasztok, egyelőre ennyit tudtam beszerezni , hamarosan jön a nagy citrom teszt
Egy kérdés: most először rendeltem olyan nikotinos alapot, amit nekem kell összekeverni. Ugye jól tudom, hogy szellőztetni kell? De meddig? És utána mennyi idő múlva keverhetem az aromával?
Sziasztok A legújjabb keverésem a szilva Jelentem katasztrófa lett 50-50 , 6%,3mg.Többen jelezték hogy problemás az aroma na de majd én Aki szereti a szilvapálinkát annak tökéletes.Teljesen olyan ízre és illatra mint a legjobb házi szilvapálinka…nagyon csalódott vagyok…
@PSzancso sajnálomIgyál rá pálinkát
@Panniflower úgy emlékszem 1 nap az alaplének összeöntés után.Összeráz,sztem szellőztet és másnap aromázhatszDe hátha más is olvassa a kérdésed,ha esetleg nem jól írtam
Beatrix jól írja! 1 nap kell az alapnak a megfelelő viszkozitás miatt. Szellőztetni ahogy a liquidet, itt is a gázok miatt kell.
megmutatod, hogy mi lett katasztrófa? Csak mrt szilvát vadászok és nem akarok újabb nem szilva ízre költeni.
Szia!Holnap reggelig szolgálatban vagyok de ha hazaértem küldök képet.Amúgy a eliquidvg-ről rendeltem…
Én ezzel állítottam elő a förtelmet :
http://eliquidvg.eu/aroma-plum?search=szilva