Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Köszi :slight_smile:
És ez milyen?
http://eliquidvg.eu/gyumolcsos-izek-szilva?search=Szilva

1 kedvelés

Ha minden igaz, ez a jobbik, én nem mertem bevállalni az előző okozta élmény miatt.

3 kedvelés

3 kedvelés

Ha szilvás aromára vadásztok,ezt ne hagyjátok figyelmen kívűl
https://vape42.hu/termek/sc_jericho_75ml.html
:grin:

6 kedvelés

Elkészült,1 hét telt el…nem rossz,de nem intenzív nekem…még hagyom 1 hétig.Van ahol írták a hűsítést,van ahol nem.Szerettem volna,ha hűs,de nekem 1általán nem az​:cry:Nem tudom másnak milyen?
10%-ban keverve.

9 kedvelés

Már bekeverve, de csak 10 ml, ha fini lesz, akkor még keverek be, ha nem, akkor legalább nem pazaroltam el az alapot. Kíváncsian várom, hogy milyenek lesznek. Az utóbbi időben elég sokat csalódtam :frowning:

Ezeket pedig anyunak rendeltem.

Megjött a kis podja is, szerdán kapja meg.

12 kedvelés

A Pink Grenade nagyon finom a Riot-tól.Én is 20mg-osakat rendeltem először,de nagyon sok lett és nem éreztem jól magam…

1 kedvelés

Hát ettől félek én is, h erős lesz, de nem akartam kezdésnek kevertet adni anyunak. Viszont a kész liquidek általában 10 vagy 20 mg-osak.

3 kedvelés

Köszi Attilám! Ha nem is vadászom rá, de egy jóóóóó kis szilvaízért odaadnám valaki fél veséjét! :grinning:

3 kedvelés

Jó próbálgatást, gőzölgetést, füstölgést (ő bárminek hívhatja a gőzöket) Édesanyádnak!!! :clap: :clap: :clap:Természetesen ha bármiben tudok segíteni innen a távolból és a magam balga, tudatlan módján, szóljatok!

3 kedvelés

1 kedvelés

Igen.Azóta 10-11mg-osat veszek.Remélem nem lesz neki sok a 20.Nekem állandóan a számban volt,ezért sok lett a 20.

2 kedvelés

Én is 18-20-assal kezdtem, h meglegyen a nikotin bevitelem.

2 kedvelés

De lehet neked nem volt egész nap a szádba,mint nekem​:joy:Roppant ráértem,itt ültem a konyhába és egész napokat szívogattam folyamatosan​:wink:

2 kedvelés

Újabb 2 tagja a :lemon: tesztemnek, + egy kis ez-az.
De régóta vártam, hogy egy helyen legyen készleten az evergreen lime-ja és mangója

Nem is tudtam, hogy a vape42 is ad cukorkát :slight_smile:

@anon88785338 Te is észrevetted, hogy egyforma csempénk van a konyhában? :grin:

8 kedvelés

@Panniflower milyen a mango?

2 kedvelés

Nem tudom, most rendeltem először, még be se kevertem. Remélem finom, mert nagyon vártam!

4 kedvelés

@Panniflower nem,még nem is figyeltem​:wink::slightly_smiling_face:
Ezekre nagyon kíváncsi lennék :wink::kissing_heart:

3 kedvelés

Majd leírom a véleményemet!

3 kedvelés

2 kedvelés