Köszi
És ez milyen?
http://eliquidvg.eu/gyumolcsos-izek-szilva?search=Szilva
Ha minden igaz, ez a jobbik, én nem mertem bevállalni az előző okozta élmény miatt.
Köszi
Ha szilvás aromára vadásztok,ezt ne hagyjátok figyelmen kívűl
https://vape42.hu/termek/sc_jericho_75ml.html
Elkészült,1 hét telt el…nem rossz,de nem intenzív nekem…még hagyom 1 hétig.Van ahol írták a hűsítést,van ahol nem.Szerettem volna,ha hűs,de nekem 1általán nem azNem tudom másnak milyen?
10%-ban keverve.
Már bekeverve, de csak 10 ml, ha fini lesz, akkor még keverek be, ha nem, akkor legalább nem pazaroltam el az alapot. Kíváncsian várom, hogy milyenek lesznek. Az utóbbi időben elég sokat csalódtam
Ezeket pedig anyunak rendeltem.
Megjött a kis podja is, szerdán kapja meg.
A Pink Grenade nagyon finom a Riot-tól.Én is 20mg-osakat rendeltem először,de nagyon sok lett és nem éreztem jól magam…
Hát ettől félek én is, h erős lesz, de nem akartam kezdésnek kevertet adni anyunak. Viszont a kész liquidek általában 10 vagy 20 mg-osak.
Köszi Attilám! Ha nem is vadászom rá, de egy jóóóóó kis szilvaízért odaadnám valaki fél veséjét!
Jó próbálgatást, gőzölgetést, füstölgést (ő bárminek hívhatja a gőzöket) Édesanyádnak!!! Természetesen ha bármiben tudok segíteni innen a távolból és a magam balga, tudatlan módján, szóljatok!
Köszi
Igen.Azóta 10-11mg-osat veszek.Remélem nem lesz neki sok a 20.Nekem állandóan a számban volt,ezért sok lett a 20.
Én is 18-20-assal kezdtem, h meglegyen a nikotin bevitelem.
De lehet neked nem volt egész nap a szádba,mint nekemRoppant ráértem,itt ültem a konyhába és egész napokat szívogattam folyamatosan
Újabb 2 tagja a tesztemnek, + egy kis ez-az.
De régóta vártam, hogy egy helyen legyen készleten az evergreen lime-ja és mangója
Nem is tudtam, hogy a vape42 is ad cukorkát
@anon88785338 Te is észrevetted, hogy egyforma csempénk van a konyhában?
@Panniflower milyen a mango?
Nem tudom, most rendeltem először, még be se kevertem. Remélem finom, mert nagyon vártam!
@Panniflower nem,még nem is figyeltem
Ezekre nagyon kíváncsi lennék
Majd leírom a véleményemet!
Köszi