Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Használd mind kettőt, tegyél alá egy modot és had szóljon!:dash::dash::dash::dash:
Ha lesz egy kis időm beüzemelem és értekezünk róla.

5 kedvelés

Szia :slight_smile:
Melyik fajtát próbáltad belőle?
Mondanál róla véleményt nekem?

Sziasztok.
Chill pill illetve Big Mouth Shake and Vape-rol van valakinek véleménye?

Szia most chill pill,finom gyümölcsös 12%-os keverés 50-50 ben​:blush:

Be linkelnéd nekem?

Szia István :slight_smile:
A Pompei nagyon jó kis aroma! Annak elenére mondom ezt,hogy 97%ban dohányos ízekben mozgok. Több rendelésem is volt már ebből, és mindig hozta azt mait vártam. Én általában 2 hétig pihentetem, utána már simán használható. És a LH sajtát kreációja, a Tobacco red is nagyon ott van, abbol nem is tudom hány alkalommal rendeltem már .) még nem csalódtam benne :slight_smile:

4 kedvelés

Köszi Tomi,

azóta bejegyzés óta már lefolyt pár flakon belőle. :grin: Kicsit be is sokaltam tőle, szóval mostanában nem használtam, de lehet elő fog kerülni megint, mert kávézáshoz pont ideális.

igen, egy kicsit túl sok tud lenni, de alkalmanként jó pöfékelni. nálam sem az a non-stop aroma volt :slight_smile:

Én 10%-ban kevertem, van is még pár ml valahol a kamra mélyén, lehet majd egy 8%-ot kipróbálok, mert elég masszív cucc.

1 kedvelés

én is 10%ban szoktam. Nagyon jók az ízek benne, de tényleg egy kicsit tud sok lenni :slight_smile: és igen, lehet a 8% ideálisabb ennek az íznek.

2 kedvelés

Chill pillre nem tudok rosszat mondani én sem, rendszeresen veszek belőle egyet minimum, van belőle valami áfonyás pite is ha jól emlékszem az is egész jó.
Big mouth egyszer volt többet nem is kell, nagy csalódás volt nekem

Köszönöm :slight_smile:
Egyszer én is rendeltem sima Big Mouth-ot és azzal én is megjártam, de mondom hátha az snv változata jobb.
És chill pillből a sima aromát vagy az snv-t szívod?

Eddig csak snv mert türelmetlen vagyok :smile:

1 kedvelés

Chill Pillből én a Jungle Soul aromát kóstoltam, grapefruitos.
5-7 nap érlelést ír, de nem tudtam várni, 3 nap érlelés után meg kellett kóstolni. :smiling_face_with_tear:
Szerintem nagyon jó, cukormentes grapefruitos Apenta íze van. 70/30 3 nikotin, 8%. :yum:

akár innen is, igaz kellett valami a kosárba még,ez lett de finom nyári cuccos aki szereti a gyümiset :wink:

2 kedvelés

Alapot rendeltél már tőlük? Ha igen milyen? :slight_smile: Tőlük vettem a v4 tankot megbízható oldal és találtam még pár érdekességet, nem akarok 100 helyről rendelni.

1 kedvelés

Ha engem kérdezel,alapot máshonnan szoktam,inkább RTA-t és aromát rendeltem tőlük.
Alapnak a hunvapor-ra pillants rá :wink:

Nagyon köszi :slight_smile: itt is össze tudtam szedni ugyan azt és még olcsóbb is

Great Job Ok GIF

1 kedvelés

Bekapcsoltam a PIP funkciót :wink: mert megakartam mutatni, hogy kb. 60ml körteízű AtmosLab aroma 3%-ban bekeverve és elpárologtatva mennyire nem kokszol és még finom is…

…úgy hogy felbátorodtam és vettem még muskotályos szőlőt, sárgadinnyét és bodzát is. Biztosjólesz :yum:!
(és még egy Gin&Tonic-ot is, mert megérdemlem :grin:)

5 kedvelés

Ha megöregszem,és nem tudok tekerni​:crazy_face:
Lesz porlasztóm is

:grin:

8 kedvelés