Még nem volt ideje előbújni
É 4.5-be kevertem, és dög tömény
70pg ben az tuti tömény lehet elég 1-2 %
Milyen doboz van az aroma és drip tip alatt?
Igen,az de csak az ingyen szállítas miatt
Vennem kell Nagypapát, már irritálóan sokat látom. Kár hogy nincs termékminta az öregből tényleg olyan jó?
Vegyél nyugodtan, nálam állandó, van még egy negyed flaska ezért vettem, nehogy kifoggyak belőle!
Nekem nem bejövős, szóval fifty-fifty sansz
Lehetne 60-60
Féláron átveszem.
ezt én is akartam kérdezni @Zolika tól mit rejt a doboz az aroma alatt
Talán dwarv???
Igen,mert kellett egy aroma meg egy drip tip
Akkor egy kis értékelés:
Na fiúk, minden nap próbálgattam valamelyiket, s ma úgy gondoltam, ideje értékelni.
Csak, hogy ne kelljen folyton rákeresni, felteszem ide újra a képet.
- Hybrid Latakia - Hybrid Kentucky:
Latakia: “Ciprusi latakia levelek kivonata. Hybrid=még kevésbé kokszol.” Ár: 3642 Ft. Valóban nagyon finom íz, nem olyan füstös, mint a többi. Füstös íz van, a csikktál bűze nélkül, nem olyan erős, mint a Blendfeel, de árban viszont ott van, biztos a szűrés miatt.
Kentucky: “A nagylevelű burley dohánytípus tűzzel szárított változata. Enyhén füstös ízű és illatú, szőke árnyalatú, erős fűszerdohány.” Burleyt a pipában is szerettem, ebben a liquidben is hozza a valódi dohány ízt, hazai shopban nem találtam, kérdés, hogy megéri -e?
2.: TNT aromák: Hidalgo, Cigarillo Navarro, Virginia: Nekem a Hidalgo ízlik a legjobban. Az olyan igazi szivaros íz, viszont a Navarro már nem jött be. Még az olyan mű- dohányoknak is alatta marad, mint a TPA, vagy csak egyszerűen nem az én ízvilágom. A Virginia meg az a nagyon világos, enyhén savas dohányfajta, keverékekben még elszívtam, de önmagában még pipában sem nagyon szerettem. A 2200 Ft -os árukért nem adnak annyi többletet a Journey RY4 -hez képest, hogy nekem megérje.
3.: English Mixture. Már írtam, hogy nekem egyből a Dunhill jutott eszembe róla, az olyan angol-fekete-dohánykeverék. Kissé olyan íz érzik alatta, mint amikor az útépítő munkások terítik a bitument, és azt belélegzem. Bocs, @Janchee de a valódi Dunhillen is ezt érzem, azért jutott egyből az az eszembe. Egyébként a pipaklubban ezt találtam a Latákiáról: “Különleges jellegénél fogva nem ajánlott kezdő pipásoknak; egy gyakorlottabb pipás vagy utálja, vagy az egekig magasztalja, de közömbös senki sem marad iránta.”
Az igazi gondom az volt annak idején a Dunhillel, hogy nem szoktam még le a cigiről, és pont egy ilyen sötéttel kezdtem volna az áttérést a pipára. Ugyanis ez minden átszokásra igaz: Ha valamit le akarsz cserélni, az előzőt végleg és teljesen abba kell hagyni. Az e-cigire átszokókra is teljesen igaz ez a tétel.
4.: Blendfeel Latakia, Blendfeel Mata Fina: Ezek a Blendfeelek az összes között a legízletesebbek, a Latakia egy kicsit csikktálas illatú is, de számomra tovább hígíthatóak, mert nagyon erősek. Talán a 3600 Ft -os húzós ár elviselhetőbb, ha azt mondom, hogy akár 4-5 százalékosra hígítva is tökéletes íz élményt adnak. Hozzák az igazi dohány ízt minden tekintetben.
5.: Kávésak: Al Carlo kávés dohány aroma, finom. Olvassátok el, a Gandalf liquid mit ír róla, ahhoz én sem tudok többet hozzátenni: https://gandalfliquid.hu/al-carlo-macchiato-brew-macchiato-es-dohany-izu-aroma-10-ml
A Solub meg lemaradt. Utólag ide írom: Erős finom kávé illat, de csak kávé. Hogy mitől jeges? Amikor betöltöttem, és szívom, rájövök mentolos.
A francia RY4 -et egyelőre most kihagytam. Nem tudom, az eliquidvg és aromamester márkajelzés nélküki ry-jai honnan származnak, De most nálam a Journey a legmenőbb, ami tényleg 1-2,5 % közt hígítható, ami nagyon gazdaságos. A franciáktól nem valószínű hogy fogok rendelni bármit, de ígérem megkóstolom ezt is előbb vagy utóbb.
Nagyon részletes beszámolóAz,hogy megéri-e azt a felárat,egy kivonatos dohány,azt mindenkinek magának kell eldöntenie.Nekem megéri.Ebből a szempontból,a Tabacchificio 3.0 aromái a leggazdaságosabbak.8 Euronál kezdődnek,viszont 20 milisek.5-től 20%-ig keverhetőek,szóval nem is drága.
A legnagyobb probléma,hogy csak Olaszországból beszerezhető,és kb.15 Euro a szállítás.
A Solubnál én nem jöttem rá,hogy mitől jegesDe egészen jó kis tejeskávé.
Az én tankomban meg lehet, hogy maradt egy kis Heisenberg. Nyomokban, mint a májkrém konzervben a szója meg a mogyoró. De majd megkóstolom új vattával is. De szerintem azért jeges, mert tettek bele mentolt.
A legtöbb jeges az mentol adalékot takar, vagy hatásban rokont.
Köszi a tesztet