Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Nincs kizárva,csak én nem éreztem.

1 kedvelés

Egy kis heisenberg mindent feldob. :nauseated_face: :rofl:

2 kedvelés

Solub Gorilla v2 :slight_smile: Azt írják, hogy nem a kókusz dominál. Csokit azt nem nagyon érzek, de banán és kókusz felváltva. Holt ezt érzem jobban, holt azt :slight_smile: Menő, változtatja az ízét, 2in1 :slight_smile: Királyság, én érzem a kókuszt. Nincs bajom vele, de nekem nagyon tömény pl csokiban. Viszont ebben. Lágyan, haloványan érzem, még kifújás után is vagy 30 mp-ig. Isteni :heart_eyes: Biztos, hogy fogok menni kókuszos irányba is :slight_smile: Jó tipp, köszi! :heart_eyes:

4 kedvelés

Na ennek igazán örülök :blush:

Na most, hogy eltelt jó néhány nap írnék ezekről egy kis véleményt. A last call-t 13 nap után kóstoltam, de szinte csak a mézet érzem ki belőle dohányt egyáltalán nem. Aromamizer Classic MTL-be kóstoltam superfine mtl fused clapton-nel 1-1mm-es levegőzéssel. Egyébként nem rossz, de nem lesz újravevős, túl édes nekem. 60/40-be keverve.

Margate-tel már más a helyzet. 7 nap után kóstolva túl tömény volt még, 18 nap után viszont megjött aminek kellett. Bishop-ból kóstoltam superfine clapton-nel, de ez a tekerés nem vált be ebbe a tankba, helyette sima 28ga Ni80 huzallal használom. Ízéből én nem tudom kivenni a pirított mandulát, hanem egy enyhén édes dohányt kapok, nem túl tömény, nem túl lágy, egész nap szívható. 60/40-be keverve ez is.
Következő a Gina lesz :grinning:

5 kedvelés

Na, gondoltam pár nap után rákóstolok erre a szuper gyártó álltal készített aromára! (ismerem a gyártót, de ebből az ízből ez az első flaska) Hát valami fantasztikus, egy édeskés bogyós gyümölcsös gin! Ez állandó nyári íz lesz ezután úgy gondolom! Köszönöm aromaparadise és GBC ezt a fantasztikus minőségű aromát! :wink: :smiley:

4 kedvelés

Köszi a véleményt a Margateről, a következő kosárba már megy is bele! (A Ginába nem fogsz csalódni nagyon finom) :+1:

1 kedvelés

Akkor egy kis folytatás. Nem írtam le pontosan a sebtében kóstolt TNT - kről, mi tetszik, mi nem? Nem hagyott békén, ezért újból alaposabban megkóstoltam őket:
Az eredmény az, hogy a Virginia nagyon keserű, a Navarro is. Kiderült ugyanaz a bajom ezekkel is, ami miatt a TPA M -Type is miért olyan megosztó. Mert keserű az íze. Első gondolatom az volt, hogy ha ilyet akarok élvezni, akkor elég, ha a gyógyszereimet nem nyelem le, hanem szopogatom. :crazy_face: Viszont ha csak ez az egyetlen bajom velük, ugyanazt kell tenni, mint a kávéval, aki nem szereti keserűn, tesz bele édesítőt. E célra a nagyon édes törökmézes, vagy esetleg a Rotterdam megfelel. Az English is, ha csak egészen kevés tiszta VG -vel hígítom, máris nem bitumenes, hanem finom. Minden csak hígítás és kevergetés kérdése. A Latakiákról meg továbbra is az a véleményem, nem muszáj őket állandóan használni, akkor már talán ki lehet bírni az árát. Arra jók, ha valakinek már semmi sem ízlik, és nagyon az analóghoz nyúlna, a Latakiák adják ugyanazt az élményt, meg lehet velük menekülni a visszaeséstől, azaz skót whiskit sem iszom minden nap, de ha egyszer ünnep van, akkor megengedhetek magamnak bármit. Kb. így gondolkodom a Latakiákról. Igaz ez @Janchee ?

7 kedvelés

Hát ez furcsa.A két TNT nekem meg pont,hogy édes.A Navarro ráadásul vaníliás is.Én mondjuk inkább a kivonatost tudom folyamatosan szívni,a műdohányoktól sokallok be egy idő után Ebből is látszik,hogy nincs két egyforma ízlés.

12 kedvelés

Tényleg nem vagyunk egyformák.
Márciusban “keserű” aromát keresgettem, annyira nem érzek keserűnek semmit :grin: de persze nem találtam, nincs…

3 kedvelés

Igaz,hogy csak drip tip,de ez is rendelésnek számít. :slightly_smiling_face:
@Zsolt68 köszönöm a drip tip tippet,és a beszerezhetőség pontos helyét is.

11 kedvelés

Viszont most már érzem a hűsítőt a Solub jegeskávéjában.Pontosabban eddig is éreztem,csak nem tudtam,hogy ez az. :grin:

1 kedvelés

Szívesen…Ezek szerint akkor nálad is sikeresen átment a teszten

4 kedvelés

Csak ma kaptam meg,nèhány óra gőzölès után,mondhatom,hogy eddig maximálisan elègedett vagyok vele. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

8 db volt a minimálisan rendelhető mennyisèg.Azonban nekem 4-re van szüksègem.
Ha van rá èrdeklődès,ès kipróbálnátok,akkor a +4-et el tudom küldeni ajándèkba.
De csak a jövő hèt után,addig ugyanis el leszek utazva.

1 kedvelés

Ez így nem igaz, nekem az egyik kedvencem lett a Angolo Della Guancia Latakia Hybrid – Aroma, de ahogy a többiek is mondják, nincs két egyforma ízlés szvsz. :disguised_face:

4 kedvelés

Nekem az irish black a kedvencem.
Blendfeel aroma.
Eddig ez a leg ütősebb latakiás aroma amit használtam.
Fanatikus vagyok ugy hogy van amikor nálam egésznapos.
13-15 %-ban keverem ugy már elég mokány de az ára nem vészes.
Ugy hogy nem sporolok vele.
Igazi dohany kivonat, koxol mint atom de megéri.

8 kedvelés

Ezeket már nagyon régóta kiakarom próbálni, nem az égett gumicsizma ugye?

1 kedvelés

De de.
Égett gumicsizma egy kis égett flexkorongal és betadin. :laughing:

1 kedvelés

Akkor nem játszik :laughing: pedig olyan szimpatikus volt

1 kedvelés