Megy egy kört
Nézd mi megadjuk neki az esélyt, ha 3-ból 3 nem, akkor menthetetlen.
Igen, az már gyanús. Volt egy pillanat, amikor élveztem, de utána ahh mégsem
Jóvammáazóta változtak az idők,meg az ízlésem is
Na, én pont így vagyok ezzel a vaniliással, egy fél tank és, uhhh, elég volt.
Tudom Zolika, nem téged kritizallak, csak a löttyöt
Jól van, majd meglatjuk hozzad, most megyek, izgalmas beszelgetesben vagyok all the day
Az az igazság,hogy a legtöbbnél -tól -ig határ van meghatározva.Az a Navarro pl 10-15%.,de van amelyiknél 10-20%.Én a magasabb értékre keverem,aztán higítom,ha túl tömény.Egyébként azt is megfigyeltem,hogy a franciák,olaszok minden töményebben szívnak.Arra a lepetite-s RY4-re pl.15%-ot javasolnak.Először annyiba kevertem,de iszonyatosan tömény volt.Most 10-esre van hgítva,de még lehetne tovább is.Szóval higítsad nyugodtan,ha neked túl sok.
Bekeverve a Betadine oldat , akarom mondani Azhad Black Cherry – Aroma concentrato!
Hát nem is tudom, gyümölcsös dohány csipetnyi cseresznyével, de hol a dohány?
A kedvencen Halo Longhorn volt.Ez volt az első aromám.Bementem az Aradi-ba,mondtam a srácnak,hogy adjon nekem valami jó dohányosat,meg annyi alapot amennyi kell hozzá.Bekevertem(10%)Egyből megkóstoltam.Na,mondom ez jó szar.Félretettem,aztán egy hónap múlva elővettem,és láss csodát!Marha finom volt!Aztán nemrég rendeltem a löpötyiről.Ott 25% a javaslat.Van több száz komment mellé,hogy bizony kell az a 25%.Be is kevertem.Szívhatatlanúl tömény volt.Visszahigítottam 10-re.És úgy lett jó.
Eleinte nekem is túl sok volt a cseresznye.Ráadásul az a savanyú cseresznye.Kb. egy hónap után kezdett kiegyenlítődni a dohánnyal.Utána már jobb lett sokkal.De azért nem egész napos cucc.
Sajnos várni kell Tamás, ez ilyen cucc, tudom nem erősséged
Nekem ez nagyon szimpi, erről valami konkrétabb vélamény?
Tegnap este elgőzöltem a solub tiramisuból vagy 4-5 milit. Annyira bejött. Sokkot is kaptak az ízlelőim Csak ma estére jött helyre nagyjából
Az a Solub egyébként pont ilyen kimérős.10%-ba van keverve,szerintem pont jó.Főleg az árához képest.A Latakia meg ilyen sötét.Idővel egyre inkább.
Így igaz nem, vagy van még egy lehetőség dobok rá egy kis Latakia Hybrid aromát!
@Janchee tőled kérdezném 0.5ml Latakia+0.5ml Black Cherry+9ml alap=10ml kész leves szerinted jó arány?
Elrontod szerintem a felét füstösítsd
Hát olyan vaniliás, talán dohány.
Rossz nem lesz szerintem.De inkább adj neki időt.
Pedig van benne black cavendish, de hol?
Talán kipárolgott az üvegen keresztül, vagy nem?