Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Megy egy kört :rofl::rofl:

Nézd mi megadjuk neki az esélyt, ha 3-ból 3 nem, akkor menthetetlen. :grin:

Igen, az már gyanús. Volt egy pillanat, amikor élveztem, de utána ahh mégsem :sweat_smile:

Jóvammá:rofl:azóta változtak az idők,meg az ízlésem is :rofl::rofl::rofl:

Na, én pont így vagyok ezzel a vaniliással, egy fél tank és, uhhh, elég volt.

Tudom Zolika, nem téged kritizallak, csak a löttyöt :sweat_smile::hugs:

1 kedvelés

Jól van, majd meglatjuk hozzad, most megyek, izgalmas beszelgetesben vagyok all the day​:sweat_smile::wink:

Az az igazság,hogy a legtöbbnél -tól -ig határ van meghatározva.Az a Navarro pl 10-15%.,de van amelyiknél 10-20%.Én a magasabb értékre keverem,aztán higítom,ha túl tömény.Egyébként azt is megfigyeltem,hogy a franciák,olaszok minden töményebben szívnak.Arra a lepetite-s RY4-re pl.15%-ot javasolnak.Először annyiba kevertem,de iszonyatosan tömény volt.Most 10-esre van hgítva,de még lehetne tovább is.Szóval higítsad nyugodtan,ha neked túl sok.

2 kedvelés

Bekeverve a Betadine oldat :sweat_smile:, akarom mondani Azhad Black Cherry – Aroma concentrato! :sunglasses:
Hát nem is tudom, gyümölcsös dohány csipetnyi cseresznyével, de hol a dohány? :thinking:

4 kedvelés

A kedvencen Halo Longhorn volt.Ez volt az első aromám.Bementem az Aradi-ba,mondtam a srácnak,hogy adjon nekem valami jó dohányosat,meg annyi alapot amennyi kell hozzá.Bekevertem(10%)Egyből megkóstoltam.Na,mondom ez jó szar.Félretettem,aztán egy hónap múlva elővettem,és láss csodát!Marha finom volt!Aztán nemrég rendeltem a löpötyiről.Ott 25% a javaslat.Van több száz komment mellé,hogy bizony kell az a 25%.Be is kevertem.Szívhatatlanúl tömény volt.Visszahigítottam 10-re.És úgy lett jó.

4 kedvelés

Eleinte nekem is túl sok volt a cseresznye.Ráadásul az a savanyú cseresznye.Kb. egy hónap után kezdett kiegyenlítődni a dohánnyal.Utána már jobb lett sokkal.De azért nem egész napos cucc.

3 kedvelés

Sajnos várni kell Tamás, ez ilyen cucc, tudom nem erősséged :rofl:

2 kedvelés

Nekem ez nagyon szimpi, erről valami konkrétabb vélamény?

2 kedvelés

Tegnap este elgőzöltem a solub tiramisuból vagy 4-5 milit. Annyira bejött. Sokkot is kaptak az ízlelőim :slight_smile: Csak ma estére jött helyre nagyjából :slight_smile:

2 kedvelés

Az a Solub egyébként pont ilyen kimérős.10%-ba van keverve,szerintem pont jó.Főleg az árához képest.A Latakia meg ilyen sötét.Idővel egyre inkább.

1 kedvelés

Így igaz nem, vagy van még egy lehetőség dobok rá egy kis Latakia Hybrid aromát! :wink:
@Janchee tőled kérdezném 0.5ml Latakia+0.5ml Black Cherry+9ml alap=10ml kész leves szerinted jó arány? :thinking:

1 kedvelés

Elrontod​:sob: szerintem a felét füstösítsd​:rofl:

3 kedvelés

Hát olyan vaniliás, talán dohány. :rofl:

1 kedvelés

Rossz nem lesz szerintem.De inkább adj neki időt.

1 kedvelés

Pedig van benne black cavendish, de hol? :thinking:
Talán kipárolgott az üvegen keresztül, vagy nem? :sweat_smile:

2 kedvelés