Kóstolj bele @Ispy nyugodtan az uborka,csak nagyon mellék íz kb mint a kaktuszos üdítők
Tpa M-type:Bitter nut(keserű dió féle)és Tabanon(makk-ból vonják ki)keveréke,van akinek bejön pl énvan aki rá se bír nézni,több arcú aroma beérését követően(kb 1 hónap)igen finom füstös tud lenni,tankba töltögetve változatos első körben vatta cukros feelinget is tud produkálni főleg illatra,pici kokszosodás után előjön az igazi markáns M-type-os feelingremélem tudtam segíteni annak aki érdeklődött felőlejah max 3% keverés javalott és nem az a fajta túl édeskés dohányjelegű szajré,inkább markáns semmivel össze nem keverhető ízt hoz!
Nálam évek óta állandó,mostanság a Tpa double a párja.
Tpa m type.
Én fanatikus extreme iz rajongó vagyok.
10%-ban kevertem.
Nagyon jó.
Irish black.
15%-ban keverve.
Állat.
na nekem is van otthon abból az elixirből de én annyi pénzért amennyibe az kerül többet vártam tőle.Nekem nem lett a kedvencem
Megszaglásztam, kellemes illata van, most már lassan a végére érek a kész leveseimnek, igaz 3-at most öntöttem a mosogatóba, utána felhúzom a 100-as nikotinnal a te hegyi levegőidet és jöhet a teszt.
Colossal hogy muzsikál? Képzeld most rendeltem egy kéket, megint. Mondjuk ez a szín még nem volt.
Azt hiszem egy jó ideig el vagyok látva. @Janchee Melyikkel is kezdjem? Mire a végére érek, elfelejtem, mi is volt az első, azt hiszem. Az első sor a képen a te küldeményed.
A hátulsó sor, az érkezett a Vape 42-től, erősen illatozott a csomagjuk. A sok kis sárga fedelű 5 ml-es ampulla valószínűleg nagy sietve lett lezárva. Tényleg őrület az a sok kis 5 millis.
Tegnap délben még csak nézegettem őket, estére már beleszerettem a törökmézbe. 10 % -ban keverve elsőre borzasztó erős, igazuk van, mindenki azt írta 5% -ban vagy az alatt kell keverni. Plusz egy kis nikotin, és máris dohányosabb az íze. Kis RY4 meg még inkább segít rajta. Akkor már le se lehet tenni.
Jorney Discovery RY4 tényleg a legjobb RY4 eddig. 2,5 % -ban is mintha lehetne még hígítani rajta. Frissen is tökéletes, mi lesz akkor pár hét érés után?
TPA Cubano is hozza, amit vártam tőle.
A keserű pirulás ánizsos gin-tonik M-Type, meg tudtam, hogy kósolni elég lesz belőle 5 millis. Arra az is jó lesz, mint a gyümőlcsösök. Néha egy kis mást szívni.
Jólvan, Feri bá is belecsapott a lecsó közepébe.
Elmennek azok a 10ml liquidek hamar!Jó kóstolgatást!Nekem most az English Mixture a kedvencem. Kezd azzal!
Jó ideje a Fev 4.5 hű társa szigorú itthoni felhasználásra,nehéz nap után kiülve pöfékelve, M-type-al töltve folyamat,mindenképpen itthoni,mert csak sötétebb helyen tudom ki/be kapcsolni,egyébként fényben nem látni,engem nem zavar remek kis mod az bizonyos,remek aku kezeléssel
Turkish-t 6%-ban szoktam keverni, és 1 hét éréssel. Később ezt 8%-ra emeltem, és az lett a favorit. Amúgy meg azta réz fán fütyülő réz anygalkáját.
Azzal kezdtem, természetesen miután a tankot kimostam, és újravattáztam, nehogy valami idegen íz bezavarjon: Blendfeel Latakia.
Blendfeel Latakia: Mintha valódi dohányt szívnék, ráadásul nem holmi kapadohányt, hanem a drágábbak közül valót. Még a füstjének az ízét is beletették. Nem is tudom, a legjobb után még mi lehet jobb? Amiket rendeltem, azok is a műdohányok között kiválóak. Ez meg egy valódi kivonat. Az utóíze is igazi bagó íz.
Akkor az lesz a következő. Megelőztelek a válaszod előtt már én kiválasztottam a Blendfeelt, mert még mosogatnom is kellett, hogy legyen tiszta a kóstoló kazánom.
Addig kell hígítgatni, mikorra már nem ragacsos az íze, utána lesz finom. Nikotin kell bele, és érlelés, addig nem érzik rajtuk a dohány, csak türelmetlen vagyok kivárni az érlelési időt, pláne olyankor, ha új valamit kóstolnék. Ma melóba én is csak Turkisheztem, mondván iilyen jó még nem volt. Csak a meló volt ma sok, keveset bírtam miatta szívni. Délután majd bepótolom.
Egyébként kakukktojás a Turkish, mert fűszeres dohány, mégis édes. De pont ezért olyan jó. Váljék egészségedre Kedves Ferenc ez a sok finomság.
Az Latakia már négy hónapos.Nagyon finom.Csak azért nem azt mondtam elsőnek mert az nagyon durván kokszol.Nem akartam,hogy egyből elvegye a kedvedet
Nem baj az, mert az a helyzet, hogy egy másik előtt mindenképp elmosom. Persze előtte el kell azt szívni az utolsó cseppig. Ha meg már egészen szárazra szívom, az mindenképp vattacserés. De akkor a legjobb után semmi sem lesz még jobb ha már avval kezdtem?
Mindenkinek más az ízlése.Majd meglátjuk,hogy neked melyik lesz a legjobb.
Az Englisht kipróbáltam. Elég sötét az is. Belőlem emlékeket csalt elő. Valamikor régen a dollárboltokban lehetett elkölteni a kint élő rokonok által nálunk hagyott valutát. (Schilling, német márka.) Ott vettem egy ehhez hasonló Dunhill pipadohányt. Még az ízére is emlékszem.
Ez is elég füstös ízű.
Igen.Ez is latakia alapú.Pluszban kétféle virginia és egy kis oriental.Nagyon jó kis keverék szerintem!
na én ehez képest le vagyok maradva aromak terén bele kell húzni majd nekem is
Mindennek eljön az ideje
Milyen szép írása van valakinek… Most végül könyveket írsz, vagy pedig sofőrködsz…???