Azok a Solubok rém gyengék, Pláne, ha még hígítva csomagolgatják újra. Ha nem kellett volna nikotinos alap, nem is vásároltam volna az Aromamesternél. Nincs választékuk. Az elmúlt hónapban nem fejlődtek semmit. Mert ezek 12 ezer felett ingyen szállítanak. Valahogy a nikotint is máshonnan kellene, vagy leszokni róla.
Írhatok webshopokat de tudod mindet,booster+alaplé igaz drágább de biztos hogy jobb.
Vagy marad a távoli masszázsolaj külföldről.
Folyékony Erythritol-t csak itt láttam, és vettem, de sajnos nincs 100l-be kedvezőbb árban :
https://oxygain.sk/e-liquid-adalekok/926-e-liquid-adalek-erythritol-e-50-10-ml.html
Sziasztok! Nagyon elsüllyedt ez a topik, pedig ma kóstolás volt. Igaz, jó rossz szokásom szerint érlelés nélkül, máris, de azonnal. A Vape 42 csomagja ma délben ideért. Nem küldtek nekem előtte az égadta világon semmi értesítést. Azt mondta a feleségem, a szokásos gyerek hozta. Csengetett, és bejött. Se telefon, se SMS, se mail. Ennyi. Amúgy a csomagban minden rendelésem benne volt, plusz még 2 ajándék rágógumi, de lenyeltem, aszittem cukorka. Amin már nem lepődöm meg, minden 5 millis kis palackjuk saját kiszerelés, akárcsak az eliquidvg-s 10 ml kis műanyag palackok voltak. A Journey RY4 üvegben van, majd kiszámolgatom, hogyan keverjem? Más illatú, mint az eddigiek, de ilyen töményet már csak nagyobb palackban merek keverni, és érlelem. A Kíváncsiság inkább a megosztó M-type iránt és a török dohány iránt volt nagyobb. A Cubano meg ha azt kaptam, amit megszerettem, akkor jó, ha nagyon más, akkor legfeljebb nem rendelek innen többet.
- TPA M -type: Gin tonikkal, esetleg egy kis kinin is, meg ánizs, vagy talán Unicum, de dohány sehol, inkább gyomorkeserű, gyógyszerek, fenyő és ánizs. Utóíze tényleg az éhes disznó makkjára emlékeztet, kis hányingert is mellé lehet asszociálni, bár amíg szívom nem érzek olyat, csak utána @Zoli76 . Nekem a Djarum is jobb volt, az egy kis szegfűszeges szivarka ízű valami. Mondjuk ez ízre erősebb bárminél, lehet valami dohányossal megbolondítva még szívható is lehet (RY4?) ?
- Turkish tobacco: Nekem nem a török dohány jut róla eszembe, hanem a vásári törökméz árusok. Dohány talán valahol távol a háttérben. De ez legalább édes, nem keserű. Ez jutott eszembe, bár nem törökmézes, csupán csak édes volt, ifjú koromban kóstoltam. Ma már csak ezt az üres dobozt találtam, hogy árulják.
A törökmézt is vagy hígítani, vagy dohány ízzel kéne keverni, akkor talán elmegy, mint a Rotterdam.
@Janchee csomagja holnap jön, érdekes, a GLS küldött nekem e-mailt. Na azok meg prémium dohányok, kíváncsi leszek ezek utána pancsok után a valódi dohánykivonatokra, megérik-e az árukat?
Pár db kivonat megéri Azhad’s, Blendfeel pl.
Majd ne lepődj meg Feri!Dobtam még bele ebből-abból!(mindent ami be van keverve)
Ez igen szép gesztus nem dobtam volna ki 200k-t xarra, ha én is így járok
@Mefeca szeretném, ha írnál majd, mi tetszik, mi nem
Most szembesültem vele,hogy mennyi minden van bekeverveNooormááális?
Összeöntve helytakarékosabb
Kellemetlenül tolakodó ízeket lehet vele ellentétes ízekkel tompítani, inkább, mint a lefolyóba kiönteni. Általában szelídebb a végeredmény, amikor én alkotok, sokszor mintha elvesztette volna a karakterét. De többször esik meg, hogy túlszívtam magam egy adott ízből, és átmenetileg ízvakságban szenvedek. M -type is arra volt jó, hogy tapasztaljam: utána mennyivel jobb a Rotterdam, mint előtte.
Hehe, amikor a valóság arcon csap. Páfff!
Igen az tudom miről beszélsz
Na igen.Tudom,hogy van ez is,meg az is,meg amaz is.
Na de egyben látni az összeset!Az kemény
Ma érkezett a rendelésem.
Az aromák közül az irish black a legjobb.
A másik kettő meglepi.
A taifun gt on-hoz rendeltem2 db nano tankot.
2ml-sek. Ebből lessz odab@szós a irish black.
És az ataman v3. Nagy kedvencem.
Kellett még egy.
És még egy taifun gt one. Mert bejött.
Az elixirt, nagyon elkapták, nekem nagy kedvenc! Kíváncsi leszek a véleményedre!
Szimpi a Crown és a Big C (is). Nekem majd Punch lesz…
De mind szimpi 15 vár bekeverésre nekem is…
Én a crownból kaptam kóstolót, és favorit lett. Az elixirnek hasonló az illata
Ugyehogy ugye nekem is bejövős,viszont a vanília custard az nagyon édes nekem.
Pedig leírás alapján az is jónak tűnik
Keverd össze valamivel