Mondanám én vagyok az R1ide-oda munkatárs bárhol bevethető vagyok
Különben én is ezt vettem legelőször észre
Nem vagyok én orvos hogy ne tudjam kiolvasni az írásomat
@Janchee Ezek hígítva vannak mind? Ma kóstoltam egy TNT - t (Cigarillo Navarro) ezt nyugodtan lehet felezni, sőt talán harmadolni, esetleg negyedelni. Az a Solub jeges kávé is gyanús. Csak beleszagoltam, de nagyon erős az illata. A Latakiák meg jó feketék. Idáig azokat nem ismertem. A kokszolósakat csak melóba vinni gond, itthon akkor vattázok, amikor akarok.
Azért egy szörnyű gyanúm támadt. Ezeket az újracsomagoltakat úgy hígítgatják a viszonteladók, ahogyan akarják. Az eliquidvg az egészen biztosan olyan volt. Végigpanaszkodtam miattuk az életemet, hogy semmi ízt nem érzek. Bezzeg amit küldtök, azok erősek. De a Vape42 csomagban is mind erős volt, de ott direkt olyanokat rendeltem. 5 % felett keverendő nincs is köztük. A Journey meg 1-2,5 % -ig. Most már elhiszem. Az is 2,5 % -ban kicsit soknak tűnik, tehát igaz, amit írtatok, hogy megéri @Janos_Groszeibl. Az alacsony összegű ingyenfuvarért így fizetsz. Az utódjuk se sokkal lehet különb, ráadásul még az sincs, ami ott volt.
Ergo nem tudom, mi itt a tanulság? A webshopot kell megválogatni? Vagy csupa premium liquidet rendelsz? Mert azokba nem pancsolnak bele a viszonteladók.
Szerintem ha van lehetőség a gyártótól venni (Journey)akkor ott kell venni az a tuti
Egyedül azt minálunk is az eredeti üvegében küldik. Lehet, hogy a gyártó nem engedélyezte nekik, hogy szétpancsolják.
Reméljük így is marad…
Igazad van, én már vettem gyártótól is, de ezért vásárolok csak az aromaparadise és a likvidvárosból, ők nem pancsolnak az tuti!
Elhiszem.Én maradok a gyártótól való rendelésnél…
Persze, megértelek, nincs azzal gond, sőt!
Csak nem tudom, hogy ott mivel fizetsz, kunával, vagy Juróval? Az asszony ragaszkodik az utánvéttel való fizetéshez pedig az itt is plussz 400 Ft. Nem lehet meggyőzni, hogy ezek a webshopok nem a Jófogáson hirdető szélhámosok, megbízhatóak.
Ezek szerint már hiszel nekünk
Ugye hogy nem drága 2600 ért 10 ml aroma?
Amíg nem próbáltad hitetlenkedtél
Örülök hogy meg győzött
Hidd el ha valaki akkor én megértelek, ezért nincs klónom semmiből! Képes voltam rendelni a vgod-os srácoktól eredeti modot! Igaz a vámba majdnem belerogytam de megérte, a mai napig megvan!
Ezzel nem nyúltál mellé haver, ez egy nagyon jó íz!
Ez még hiányzott ,tényleg vártam hogy megjöjjön ,de most hagyjatok KEVERNEM KELL
Szép gratulálok!
Passz visa kártya…
@Zolika várom a véleményed, egy az ízvilagunk majdnem. És ilyet akartam majd rendelni