Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Mondanám én vagyok az R1ide-oda munkatárs :rofl:bárhol bevethető vagyok​:rofl:

4 kedvelés

Különben én is ezt vettem legelőször észre :sweat_smile::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 kedvelés

Nem vagyok én orvos hogy ne tudjam kiolvasni az írásomat :rofl::rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

@Janchee Ezek hígítva vannak mind? Ma kóstoltam egy TNT - t (Cigarillo Navarro) ezt nyugodtan lehet felezni, sőt talán harmadolni, esetleg negyedelni. Az a Solub jeges kávé is gyanús. Csak beleszagoltam, de nagyon erős az illata. A Latakiák meg jó feketék. Idáig azokat nem ismertem. A kokszolósakat csak melóba vinni gond, itthon akkor vattázok, amikor akarok.
Azért egy szörnyű gyanúm támadt. Ezeket az újracsomagoltakat úgy hígítgatják a viszonteladók, ahogyan akarják. Az eliquidvg az egészen biztosan olyan volt. Végigpanaszkodtam miattuk az életemet, hogy semmi ízt nem érzek. Bezzeg amit küldtök, azok erősek. De a Vape42 csomagban is mind erős volt, de ott direkt olyanokat rendeltem. 5 % felett keverendő nincs is köztük. A Journey meg 1-2,5 % -ig. Most már elhiszem. Az is 2,5 % -ban kicsit soknak tűnik, tehát igaz, amit írtatok, hogy megéri @Janos_Groszeibl. Az alacsony összegű ingyenfuvarért így fizetsz. Az utódjuk se sokkal lehet különb, ráadásul még az sincs, ami ott volt.
Ergo nem tudom, mi itt a tanulság? A webshopot kell megválogatni? Vagy csupa premium liquidet rendelsz? Mert azokba nem pancsolnak bele a viszonteladók.

5 kedvelés

Szerintem ha van lehetőség a gyártótól venni (Journey)akkor ott kell venni az a tuti

7 kedvelés

Egyedül azt minálunk is az eredeti üvegében küldik. Lehet, hogy a gyártó nem engedélyezte nekik, hogy szétpancsolják. :grin:

Reméljük így is marad… :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Igazad van, én már vettem gyártótól is, de ezért vásárolok csak az aromaparadise és a likvidvárosból, ők nem pancsolnak az tuti! :wink:

4 kedvelés

Elhiszem.Én maradok a gyártótól való rendelésnél…

1 kedvelés

Persze, megértelek, nincs azzal gond, sőt! :handshake:

2 kedvelés

Csak nem tudom, hogy ott mivel fizetsz, kunával, vagy Juróval? Az asszony ragaszkodik az utánvéttel való fizetéshez pedig az itt is plussz 400 Ft. Nem lehet meggyőzni, hogy ezek a webshopok nem a Jófogáson hirdető szélhámosok, megbízhatóak.

Ezek szerint már hiszel nekünk :hugs:
Ugye hogy nem drága 2600 ért 10 ml aroma? :stuck_out_tongue_winking_eye:
Amíg nem próbáltad hitetlenkedtél :blush::stuck_out_tongue_winking_eye:
Örülök hogy meg győzött​:blush:

7 kedvelés

Hidd el ha valaki akkor én megértelek, ezért nincs klónom semmiből! Képes voltam rendelni a vgod-os srácoktól eredeti modot! Igaz a vámba majdnem belerogytam de megérte, a mai napig megvan! :wink:

8 kedvelés

Ja…már megszagiztam :grin:már bejövős az illata is :blush:

6 kedvelés

Ezzel nem nyúltál mellé haver, ez egy nagyon jó íz! :wink:

3 kedvelés

Ez még hiányzott ,tényleg vártam hogy megjöjjön ,de most hagyjatok KEVERNEM KELL :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Szép gratulálok!

Passz visa kártya…

2% nem gatyázok :grin:

4 kedvelés

@Zolika várom a véleményed, egy az ízvilagunk majdnem. És ilyet akartam majd rendelni​:blush:

1 kedvelés