Amit a druszám ajánlott neked az is jó, egy próbát megér! Ha gondolod ezt is megnézheted, nekem bejött! https://www.aromaparadise.hu/journey-discovery-m-type-24ml-aroma?keyword=m%20type
Ezért írtam ne dobáljon ki sok pénzmagocskát így elsőre ha nem bejövős neki ha bejön ,jöhet a nagyágyú
Igen, értem, igazad is van, én csak egy másik alternatívát ajánlottam!
Nagy külömbségeg vannak a dohány ízek közt? 1-2 volt, nem jött be. Koktélba viiszont látok benne lehetőséget. Ez viszont direkt dohánynak tűnik. Érdemes próbálni kifejezetten dohány ízként és nem koktélban attól még, hogy volt olyan, ami nagyon nem jött be?
Bekevertem ezeket:
Már megszoktam a ‘Maximum Smoke BOURBON VANILLA’ ízét, ezek szintén nagyon jónak tűnnek nekem illatra Csak ízre is legynek jók Ezekből már kevertem néhány ml-eket, belekóstoltam “teljes” érés nélül, eddig jónak tűnik mindegyik Maradjon is így! Azt hiszem, a gyümölcsösek nekem teljesen tévút
K Flavour Quinto néhány naposan nagyon bejött!
Jó lett néhény nap után nagyon. Baromi kellemes nekem
Hát hallod nekem nagyon bejött Nem tudom hogy jellemezni, az ilyesmihez kevés a szókincsem, vagy hogy körül tudnám írni. Leginkább a “sötét” “keserű” “égett” ízre jellemezném, de mégis édes, brutál kellemes nekem.
Jó tipp a K Flavour, a többi cuccukat is ki fogom próbálni Más gyártónak ugyanilyen Íz? Vagy ez már fölösleges, ha ez tökéletesen megfelel?
Ezért fölösleges kábé az aroma ajánlás…én a quintot és a terzot próbáltam, egyik sem jött be.
Később még finomodik, akkor lesz az igazi. Csak ami frissen bejött, lehet, hogy 2 hetesen már mást mondasz rá. De majd úgyis olvassunk.
Ennél jobb is lehet? Frissen éreztem, hogy van valami kellemetlen mellék íze, vagy nem is tudom, de így 5 naposan már tökéletes nekem Meglátjuk milyen lesz később
Hááát nagyon nem vagyok analóg ember. Kocka, de nem informatikai értelemben. Nálam minden számszerű és pontos. Nálam értelmezhetetlen, hogy pl “rakjunk be egy kanál” valamit. De mekkora kanállal, mennyire púpozva… Egy rántottát is csak úgy tudok csinálni, hogy valahogy megszokta az újjam, hogy mennyi sót rakjak bele. Szóval ezektől az analóg dolgoktól frászt kapok. Na az meg, hogy egy aromából mennyit rakjak, érzéssel a korábbi tapasztalatokra hagyatkozva…
Azért ez én is látom, hogy nagyon kellemes lett ez az íz 5 nap után, mint azonnal megkósolva
Na rendeltem. Hogy miért a vape42? Mert egyedül itt találtam TPA Cubano aromát. Sajna, csak 5 ml kiszerelésben. Viszont rendeltem egy Journey RY4 -et is, amire kíváncsi vagyok, ugyan hányszor töményebb, mint a többiek? Rendeltem turkish tabacco-t mert valaha Kinga dícsérte, meg elég jókat olvastam alatta. Utoljára egy TPA M-type, de csak 5 ml-est, mert van aki imádja, Zoli76 meg hányingert kap tőle. Jövő hét közepén megjön, utána érlelés, lehet, hogy van, amit már anélkül is kóstolok, de kíváncsi vagyok. Latakia és Azhads most is lemaradt, de ha nagyon kokszolósak, akkor talán jobb is mellőzni őket. Nem is annyira a füst hiányzik, hanem azok a jó illatok, amik a pipában voltak, itt meg semmi sem, csak ízekkel kell pótolni az illatokat. Ez azért engem még mindig nagyon bánt. Meg a néhai jó szomszéd szivarja, aminek már 20 méterről imádtam az illatát. Az, hogy én szívjam, nem is annyira hiányzik. De az illatok, azok nagyon hiányzanak, sőt borzasztóan. A feleségemnek minden büdi, én meg semmi illatát nem érzem egyik dohányos aromának sem.
Már megszoktad. Amit épp szívok, annak én sem érzem az illatát. Bár talán az íz fontosabb. A Turkish-t most is csak dicsérni tudom. Isteni finom fűszeres dohány. Remélem ízlik majd. Én már lemondtam róla, a bolt miatt, ez elvi kérdés…
Na lám, én is a bolt miatt rendeltem Turkish -t, mert a vape42-n már regisztrálva voltam, csak kattintgatni kellett a kosárba. Azt azért még mindig nehezményezem, hogy az egyszer véglegesített rendelésem nem lehet visszanézni. Az informatikusuk hibája. Újrarendelni meg még nem akarom, tehát békén hagyom őket, amíg mailben is értesítenek.
Úgy értem, hogy előbb vágom le a kezemet, minthogy rendelek onnan. De nem szeretném, hogy ez bárkit is befolyásoljon a rendelésben. Engem eleve könnyű megbántani. Elég, ha csak hülyének néznek…
Szerk.: Amíg volt az SBcig, addig onnan rendeltem Turkish-t. Az nincs már, attól az álszent bandától meg nem kell!
"eddigi vásarlásaim"címszó alatt találsz olyat hogy termékek
Újrarendelés
Ott meg tudod nézni
Aztán meg írjak nekik e-mailt, hogy nem akartam kétszer rendelni. Ez már megvolt.
Ok rendben
Csak b@@@ssza a csőröm …
Ha a termékekre kattintasz !!!
Nem rendeled meg újra csak megnézed mit rendeltél eddig !
Alatta van az újrarendelés,akkor rendelsz !
Hurrá!
Sikerült.
Ha minden igaz, ezek egyikét sem keverik 10 % -nál erősebbre, ahogy olvasom az értékeléseket. A Solub 10-15 % -ban keverendő löttyeinél ezek szerint erősebbek.
Mondjuk a Solubok a Gandalfnál sokkal olcsóbbak, mint az Aromamesternél. De ott nincsen nic. Na meg a Vape42-őn sem.
Mondtam én, hogy desszert dohány való neked
Azóta próbáltam gőzölni egy kis mentolost, de nem ment így a mostani után, nagyon átkattantam rá A desszert dohány lesz a nekem való az tuti