Nekünk van ilyen itthon állítólag… Csakhogy por formájában. Édesítő szer. Cukor helyett. De sztem az nm lenne jó liquid keverékhez…
Nem por formára gondoltam. Van 10ml-es kiszerelés PG-ben oldva,vagy VG-ben… Már nem is tudom melyikben van oldva, de felhasznalhatod édesítésre.
Csak gondoltam, mert én se bírom a gyümölcsöst, nekem a szám marta ki
Nagyon nem jött be nekem sem a gyümölcsös úgy néz ki Neked is és mindenkinek köszönöm a tippeket, megvan legalább, hogy milyen vonalon keresgéljek. Már van kettő favorit, ezt már eredményesnek tartom
Nem is tudom, hogy miért kezdtem gyümölcsössel. Talán azt gondoltam, hogy természetesebb irányba megy vagy valami, nem is tudom. Fene tudja, mindenesetre ahogy belekezdtem és egyből a gyümölcsös aromára gondoltam. Tévesen így utólag
Bevallom, hogy volt bennem egy kis pánik hangulat, amikor nem nagyon akartak jók lenni nekem a gyümölcsösek. Nyilván tudtam, hogy nem csak az létezik, de ez csak így múlt el, hogy már érzem is
Ha van valami konkrét tipped, ezek után biztos kipróbálom
Szerintem nagyon sokan gyumolcsossel kezdenek. Azt azért mondanám vannak kivételek, amelyek tenyleg tudják hozzni az eredeti gyümölcs feelinget Most rakattantam a sütisekre, tudom ajánlani a gyümölcsös keverékkel. Olvasgass vissza, vannak nagyon jó aromák. De nálam még mindig ez a best:
50/50 alaphoz Solub Mother milk V3 (vanilia, tejszín, eper) éa szintén Solub Violettet ( ez olyan erdei gyümölcsös )
7,4% az aroma. 125ml alaphoz ment a 10ml aroma. A gyümölcsöst már használom, de a másiknak, még hagyok bőven időt az az abszolut kedvenc.
Nem mondtam le száz százalékig a csümölcsről, de inkább csak koktélban, valami keverék formájában. Nem tűnik rossznak, be rakom a listámba, hogy kipróbálom
Csak azért ajánlom ezt, hogy ha esetleg kiprobalod, latni fogod, hogy mennyi különbség van gyümölcs és gyümölcs között. Ez igazi körte szerintem nagyon megéri az árát!
Kapok egy kis kostolót?
Persze, viszek
Majd én is leltározok egyet, hátha valamelyikhez megjön a kedved.
Oke, nagyon köszönöm
Biztos kipróbálom akkor. Több hónapnyi cucc van már nekem itt bekeverve azokból, ami tetszik jó, de mégis a következő fizukor kezd olyan listám lenni az ajánlásokból, hogy még több hónapi cuccot tudok bekeverni Hát hogy megy ez másnál?
Hmmm, pont így. Látom kezd elnyelni a nyúl ürege, de jól van ez így.
Akkor megnyugodtam, hogy nem lettem fanatikus, aki itthon gyűjtögeti a cuccokat Csak azt bánom, hogy miért nem korábban…
Ilyen ez a “popszakma”! Nálunk nem állja meg a helyét, hogy jóból is megárt a sok, sőt!
Így megy ez…
2 fajta íz, 2x20 ml bekeverve.
.
.
.
Ezt szorozd meg 37-tel. Vagy 154-gyel.
Mélyebb a nyúl ürege mint gondolnám! hát figyelj, én ártalom csökkentés miatt kezdtem el áttérni az e-cigire. Csak, hogy kibírjam a leszokást, mankóként. Nikotin nélkül mégse tudok meglenni, jó ez mankónak. Viszont amióta belecsöppentem, hmm, kezdek függő lenni, ami a nyúl üregén túl van az egy másik világ és kell nekem is
Megint " hát" , majd leszokok erről Am, egyébként egy darabig ügyfélszolgálatos voltam
Annyi mindent kevertem, hogy nem igaz. Úgy várom az érelési időt mint gyerek a karácsonyt Nézegettem desszert aromákat. Igaz van már pár a listámon, amit fogok rendelni, de azért nézegetek. Van egy csomó, aminél megállok, hogy ez szimpi lehet. Viszont ott van alatta, hogy elfogyott, stb… Sejjtem,. hogy nyilván a jobbak fogynak el. Érdemes ilyenkor valami mást választani, vagy inkább hagyatkozzak a megérzésemre és várjak arra ami szimpinek tűnt? Nem lehet véletlen, hogy pont az a szimpi sorra, amit utána meglátok, hogy elfogyott…