Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Nekünk van ilyen itthon állítólag… Csakhogy por formájában. Édesítő szer. Cukor helyett. De sztem az nm lenne jó liquid keverékhez…

1 kedvelés

Nem por formára gondoltam. Van 10ml-es kiszerelés PG-ben oldva,vagy VG-ben… Már nem is tudom melyikben van oldva, de felhasznalhatod édesítésre. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Csak gondoltam, mert én se bírom a gyümölcsöst, nekem a szám marta ki :sweat_smile:

3 kedvelés

Nagyon nem jött be nekem sem a gyümölcsös úgy néz ki :slight_smile: Neked is és mindenkinek köszönöm a tippeket, megvan legalább, hogy milyen vonalon keresgéljek. Már van kettő favorit, ezt már eredményesnek tartom :slight_smile:

Nem is tudom, hogy miért kezdtem gyümölcsössel. Talán azt gondoltam, hogy természetesebb irányba megy vagy valami, nem is tudom. Fene tudja, mindenesetre ahogy belekezdtem és egyből a gyümölcsös aromára gondoltam. Tévesen így utólag :slight_smile:

Bevallom, hogy volt bennem egy kis pánik hangulat, amikor nem nagyon akartak jók lenni nekem a gyümölcsösek. Nyilván tudtam, hogy nem csak az létezik, de ez csak így múlt el, hogy már érzem is :slight_smile:

Ha van valami konkrét tipped, ezek után biztos kipróbálom :slight_smile:

2 kedvelés

Szerintem nagyon sokan gyumolcsossel kezdenek. Azt azért mondanám vannak kivételek, amelyek tenyleg tudják hozzni az eredeti gyümölcs feelinget​:blush: Most rakattantam a sütisekre, tudom ajánlani a gyümölcsös keverékkel. Olvasgass vissza, vannak nagyon jó aromák. De nálam még mindig ez a best:

4 kedvelés

50/50 alaphoz Solub Mother milk V3 (vanilia, tejszín, eper) éa szintén Solub Violettet ( ez olyan erdei gyümölcsös )

7,4% az aroma. 125ml alaphoz ment a 10ml aroma. A gyümölcsöst már használom, de a másiknak, még hagyok bőven időt az az abszolut kedvenc.

5 kedvelés

Nem mondtam le száz százalékig a csümölcsről, de inkább csak koktélban, valami keverék formájában. :slight_smile: Nem tűnik rossznak, be rakom a listámba, hogy kipróbálom :slight_smile:

1 kedvelés

Csak azért ajánlom ezt, hogy ha esetleg kiprobalod, latni fogod, hogy mennyi különbség van gyümölcs és gyümölcs között. Ez igazi körte :heart_eyes: szerintem nagyon megéri az árát!

5 kedvelés

Kapok egy kis kostolót? :grin:

Persze, viszek​:grinning:

Majd én is leltározok egyet, hátha valamelyikhez megjön a kedved.

Oke, nagyon köszönöm :blush:

1 kedvelés

Biztos kipróbálom akkor. :slight_smile: Több hónapnyi cucc van már nekem itt bekeverve azokból, ami tetszik jó, de mégis a következő fizukor kezd olyan listám lenni az ajánlásokból, hogy még több hónapi cuccot tudok bekeverni :heart_eyes: Hát hogy megy ez másnál? :yum:

2 kedvelés

Hmmm, pont így. :rofl: Látom kezd elnyelni a nyúl ürege, de jól van ez így. :grin:

2 kedvelés

Akkor megnyugodtam, hogy nem lettem fanatikus, aki itthon gyűjtögeti a cuccokat :yum: Csak azt bánom, hogy miért nem korábban… :thinking:

3 kedvelés

Ilyen ez a “popszakma”! Nálunk nem állja meg a helyét, hogy jóból is megárt a sok, sőt! :grin:

4 kedvelés

Így megy ez… :rofl:

4 kedvelés

2 fajta íz, 2x20 ml bekeverve.

.
.
.
Ezt szorozd meg 37-tel. :sweat_smile: Vagy 154-gyel.

Van idő kipróbálni​:blush:

6 kedvelés

Mélyebb a nyúl ürege mint gondolnám! :slight_smile: hát figyelj, én ártalom csökkentés miatt kezdtem el áttérni az e-cigire. Csak, hogy kibírjam a leszokást, mankóként. Nikotin nélkül mégse tudok meglenni, jó ez mankónak. :slight_smile: Viszont amióta belecsöppentem, hmm, kezdek függő lenni, ami a nyúl üregén túl van az egy másik világ és kell nekem is :heart_eyes:

Megint " hát" , majd leszokok erről :slight_smile: Am, egyébként egy darabig ügyfélszolgálatos voltam :rofl:

Annyi mindent kevertem, hogy nem igaz. Úgy várom az érelési időt mint gyerek a karácsonyt :slight_smile: Nézegettem desszert aromákat. Igaz van már pár a listámon, amit fogok rendelni, de azért nézegetek. Van egy csomó, aminél megállok, hogy ez szimpi lehet. Viszont ott van alatta, hogy elfogyott, stb… Sejjtem,. hogy nyilván a jobbak fogynak el. Érdemes ilyenkor valami mást választani, vagy inkább hagyatkozzak a megérzésemre és várjak arra ami szimpinek tűnt? Nem lehet véletlen, hogy pont az a szimpi sorra, amit utána meglátok, hogy elfogyott…