Én még mindig be vagyok ragadva az M-type-nállehet beleégett a tudatombavagy csak szimplán nem találok nála megfelelőbbet számomraés variánsai pl M-type-os vanilia krémes cucc(saját keverés),ma egy gagyi dinyés levest öntöttem typeos tankba…khmm bizar lett ,de legalább már nem olyan gagyi
Szerencsére nem vagyok olyan típus, veszem a lapot. Mióta itt vagyok a vaperina-n azt vettem észre, hogy pár emberrel nagyon hasonló a humorunk (ami nagyon ritka, mert ilyen elba*ott humorérzéku ember mint én kevés van ). Deepfreeze az egyik kedvencem.
Tudom, csak vicceltem. Azaz csak próbáltam.
Deepfreeze az egyik kedvencem
Én is kedvelem, olyan cuki kislányos keze van.
Megtisztelő, hogy elba*ot a humorom Végre egy pozitív visszajelzés, aszittemmá valami baj van velem Idejárok má mióta és mindenki csak csendben tudomásul veszi, hogy ez egy ilyen, semmi feedback
Végre egyenesbe jön az életem
Igen, kislányos, de majd ha találkozunk akkor esetleg egy pofozkodóverseny?
Ő, izé, most nem érek rá sajnos.
Mondom: majd ha…
Majd ha sem érek rá…
Gyáva kukac
Pedig az én kezeimmel szerintem simogatásnak tűnne
Sziasztok szeretnék köszönetet mondani a közös rendelésért @Ispy és @Zoli76 al rendeltünk igaz nekem csak ennyi jött de elég ez most @Ispy volt a fő fő szóló a rendelésben hisz ő intézett mindent
Szia Szabi! Arról a zöld dobozosról kérnék véleményt ha kóstolod! Köszi
Talán ma du. én is ki tudom hozni.
(A zömét )
Köszi @Ispy @Szabolcs_Barna a közös ülést
Nincs mit, de most már tanulj meg rendelni magadnak végre.
Jóvan, így nem volt postaköcsög
Sziasztok
Ezt a kettőt próbálta már valaki közületek? A margate természetes kivonat min. 7 napot írnak érlelésre, de valami azt súgja annyi kevés lesz.
lesz majd ha be keverem és be is érik,de a dobozozos aromat ahogy ki nyitottam ezek voltak benne az aroman kívűl kis aji egy gumi gyűrű és matrica
Margate-ről majd számolj be, szemeztem vel.
elvileg dohány alma és mezei menta lesz ízre azt írja a gyártó de majd kiderűl kóstolásnálmindenképp írok majd róla beszámolót
A Last Call milyen? Jó?
Tudod, a név kötelez, remélem ezt minőségben is vissza adja!