Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Én még mindig be vagyok ragadva az M-type-nál​:slightly_smiling_face:lehet beleégett a tudatomba​:thinking:vagy csak szimplán nem találok nála megfelelőbbet számomra​:slightly_smiling_face:és variánsai pl M-type-os vanilia krémes cucc(saját keverés),ma egy gagyi dinyés levest öntöttem typeos tankba…khmm bizar lett ,de legalább már nem olyan gagyi​:joy::joy:

3 kedvelés

Szerencsére nem vagyok olyan típus, veszem a lapot. :slightly_smiling_face: Mióta itt vagyok a vaperina-n azt vettem észre, hogy pár emberrel nagyon hasonló a humorunk (ami nagyon ritka, mert ilyen elba*ott humorérzéku ember mint én kevés van :grin:). Deepfreeze az egyik kedvencem. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Tudom, csak vicceltem. Azaz csak próbáltam. :grin: :upside_down_face:

Deepfreeze az egyik kedvencem

Én is kedvelem, olyan cuki kislányos keze van. :rofl: :rofl: :rofl:

1 kedvelés

Megtisztelő, hogy elba*ot a humorom :sweat_smile: Végre egy pozitív visszajelzés, aszittemmá valami baj van velem :smiley: Idejárok má mióta és mindenki csak csendben tudomásul veszi, hogy ez egy ilyen, semmi feedback :sweat_smile:
Végre egyenesbe jön az életem :rofl:

5 kedvelés

Igen, kislányos, de majd ha találkozunk akkor esetleg egy pofozkodóverseny? :rofl:

3 kedvelés

Ő, izé, most nem érek rá sajnos. :sweat_smile:

4 kedvelés

Mondom: majd ha… :rofl:

3 kedvelés

Majd ha sem érek rá…

:rofl:

4 kedvelés

Gyáva kukac :rofl:
Pedig az én kezeimmel szerintem simogatásnak tűnne :smiley:

3 kedvelés

Sziasztok szeretnék köszönetet mondani a közös rendelésért @Ispy és @Zoli76 al rendeltünk igaz nekem csak ennyi jött de elég ez most​:blush::grin::+1: @Ispy volt a fő fő szóló a rendelésben hisz ő intézett mindent

7 kedvelés

Szia Szabi! Arról a zöld dobozosról kérnék véleményt ha kóstolod! Köszi :wink:

3 kedvelés

Talán ma du. én is ki tudom hozni.
(A zömét :grin:)

Köszi @Ispy @Szabolcs_Barna a közös ülést :+1:

3 kedvelés

Nincs mit, de most már tanulj meg rendelni magadnak végre. :rofl:

1 kedvelés

Jóvan, így nem volt postaköcsög :+1::grin:

3 kedvelés

Sziasztok :slight_smile:
Ezt a kettőt próbálta már valaki közületek? A margate természetes kivonat min. 7 napot írnak érlelésre, de valami azt súgja annyi kevés lesz.

9 kedvelés

lesz majd ha be keverem és be is érik,de a dobozozos aromat ahogy ki nyitottam ezek voltak benne az aroman kívűl kis aji egy gumi gyűrű és matrica​:blush::grin:

5 kedvelés

Margate-ről majd számolj be, szemeztem vel.

3 kedvelés

elvileg dohány alma és mezei menta lesz ízre azt írja a gyártó de majd kiderűl kóstolásnál​:blush::grin:mindenképp írok majd róla beszámolót​:wink:

4 kedvelés

A Last Call milyen? Jó?

1 kedvelés

Tudod, a név kötelez, remélem ezt minőségben is vissza adja! :wink:

3 kedvelés