Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Jónak tűnik, már várom, minimum 72 órát ír :slight_smile:

2 kedvelés

Egyébként ezekkel az ízekkel rájöttem egy nagyon nagy hibámra, hiányosságomra, vagy mondjam bárhogy is. Nagyon megrögzött, begyöpesesett,befásul ember vagyok, vagy valami ilyesmi. Rohadtul nehéz eltérnem bármitől, ami nem a megszokott. Ezen gondolkodtam miközben szagolgattam az újjamat keverés után :rofl: Új, és tetszik, változnom kell, nyitottabbnak lenni. Nagyon valószínű, hogy valamik csak kifejezetten azért nem tetszenek, mert nem a megszokott dolgok! Azért viszont nem adom alacsonyra a mércét, az egyszerű szimpla ízek kevesek, de kezdem kapizsgálni, hogy a koktélok azok pffff, bejöhetnek nagyon :slight_smile:

5 kedvelés

A tiszta aroma illata megfogott, meglátjuk majd az ízét! Eddig jó, bízok benne nagyon :slight_smile:

3 kedvelés

Én is nekiálltam 3 nap után​:grin:Élvezhető már akkor is.A dohánynak kell egy kicsit több idő,hogy előbújjon.
Egyébként,nem kell ezt túlgondolni.Ami neked finom,az lesz a jó!Én az ízekből indultam ki az elején.Pl.én imádom a vaníliát,a csokit.De azért dohány is legyen benne.Ezért eleinte,olyan aromákat próbáltam,amiben van.Többnyire nem csalódtam.

3 kedvelés

Én is így indultam ki. Imádom az almát, citromot, narancsot, csokit. vaniliát, fahéjat, stb. Ezekből indultam ki, de csak natúr egyedülálló ízekként. Egyik szeretett ízem se jön be e-cigi aromaként. Már én is látom, hogy ez így nem fog menni. Hiába keresem azt az ízt, ami tetszik, nem fogom megtalálni aromában. Csak kevert ízekben :slight_smile: Viszont kezdem pozitívan látni, hogy kevert ízben még sokkal többet is kaphatok :slight_smile: a bevált ízeknél :slight_smile:

7 kedvelés

Hát nekem a quinto is broáf volt, remélem neked bejön. :grin:

Ne add fel :smiley: Kitartás és türelem majd meghozza a gyümölcsét vagy gyümölcsöket aromaként :smiley: És ne vegye el a kedved az ha valami épp nem jó, rengeteg íz és márka van amiből lehet válogatni csak bírja a pénztárca :smiley:

7 kedvelés

Hali sziasztok :vaperina:, én is azt mondom kitartás @anon66698024, majd lesz valahogy, elmondom az én esetem nekem eleinte gyümölcs vonal jött nagyon be, aztán desszert dohány vonal, most meg nagyon kezdek elmenni az olasz dohányok irányába!
Tehát maradt a deszert dohány+Latakia meg a többiek, na jó ehhez kelet 9-év! :wink: :dash:

7 kedvelés

Akkor nálam van még remény :grin:

5 kedvelés

A maradék aroma nálam kötött ki :grin: de nekem tetszett.

3 kedvelés

Ja, tényleg, még élsz? :sweat_smile:

2 kedvelés

Várj, megnézem… Úgy néz ki még igen. :rofl::rofl:

1 kedvelés

Ezek a mai robotok tökre úgy kommunikálnak, mintha élő emberek lennének :smiley:

3 kedvelés

Andris nem robot, ne bántsad, visszatérő vevőm. :rofl: Csak kíváncsi voltam nem mérgeztem-e meg. :sweat_smile:

3 kedvelés

Bízok benne. A gyümülcsösek valamiért nem jók nekem. Jó párat kipróbáltam, de a sárgadinnyén, sárgabarackon, jeges teán kívül az összesnek van valami “műanyagy” íze. Vagy nem is tudom mi, de nem tetszik. Meglátjuk, még érik :slight_smile:

2 kedvelés

A minőségével és az íz orgiával nincsen gond, tényleg minőségi cucc, nekem túl “parfümös” volt, ha létezik ilyen egyáltalán. Igaz finnyás is vagyok. :sweat_smile:

Régen sok gyümit használtam, de mostanában nem kívánom egyiket sem, inkább gyümi-desszert, desszert-dohány.

1 kedvelés

Most úgy néz ki, hogy én is a desszert dohány felé mennék, meglátjuk. Nem rosz tipp ez sem, bár nem szeretnék 9 évig kísérletezni :slight_smile: :slight_smile:

4 kedvelés

Desszert-dohány vonalon nálam jelenleg a nagypapi krémje a favorit, egy próbát megér, ha nem jön be átveszem. :rofl:

https://www.aromaparadise.hu/journey-classic-grampas-cream-24ml-aroma?keyword=grampa

2 kedvelés

Jajj, dehogy bántom. De azért bámulatos, hol tart a tudomány. A robotok már vásárolnak is. Ha azt mondod még vépel is, eskü, leteszem a hajam :rofl:

4 kedvelés

Az első jelölt megvan a következő hónapra :yum:

3 kedvelés