Jónak tűnik, már várom, minimum 72 órát ír
Egyébként ezekkel az ízekkel rájöttem egy nagyon nagy hibámra, hiányosságomra, vagy mondjam bárhogy is. Nagyon megrögzött, begyöpesesett,befásul ember vagyok, vagy valami ilyesmi. Rohadtul nehéz eltérnem bármitől, ami nem a megszokott. Ezen gondolkodtam miközben szagolgattam az újjamat keverés után Új, és tetszik, változnom kell, nyitottabbnak lenni. Nagyon valószínű, hogy valamik csak kifejezetten azért nem tetszenek, mert nem a megszokott dolgok! Azért viszont nem adom alacsonyra a mércét, az egyszerű szimpla ízek kevesek, de kezdem kapizsgálni, hogy a koktélok azok pffff, bejöhetnek nagyon
A tiszta aroma illata megfogott, meglátjuk majd az ízét! Eddig jó, bízok benne nagyon
Én is nekiálltam 3 nap utánÉlvezhető már akkor is.A dohánynak kell egy kicsit több idő,hogy előbújjon.
Egyébként,nem kell ezt túlgondolni.Ami neked finom,az lesz a jó!Én az ízekből indultam ki az elején.Pl.én imádom a vaníliát,a csokit.De azért dohány is legyen benne.Ezért eleinte,olyan aromákat próbáltam,amiben van.Többnyire nem csalódtam.
Én is így indultam ki. Imádom az almát, citromot, narancsot, csokit. vaniliát, fahéjat, stb. Ezekből indultam ki, de csak natúr egyedülálló ízekként. Egyik szeretett ízem se jön be e-cigi aromaként. Már én is látom, hogy ez így nem fog menni. Hiába keresem azt az ízt, ami tetszik, nem fogom megtalálni aromában. Csak kevert ízekben Viszont kezdem pozitívan látni, hogy kevert ízben még sokkal többet is kaphatok a bevált ízeknél
Hát nekem a quinto is broáf volt, remélem neked bejön.
Ne add fel Kitartás és türelem majd meghozza a gyümölcsét vagy gyümölcsöket aromaként És ne vegye el a kedved az ha valami épp nem jó, rengeteg íz és márka van amiből lehet válogatni csak bírja a pénztárca
Hali sziasztok , én is azt mondom kitartás @anon66698024, majd lesz valahogy, elmondom az én esetem nekem eleinte gyümölcs vonal jött nagyon be, aztán desszert dohány vonal, most meg nagyon kezdek elmenni az olasz dohányok irányába!
Tehát maradt a deszert dohány+Latakia meg a többiek, na jó ehhez kelet 9-év!
Akkor nálam van még remény
A maradék aroma nálam kötött ki de nekem tetszett.
Ja, tényleg, még élsz?
Várj, megnézem… Úgy néz ki még igen.
Ezek a mai robotok tökre úgy kommunikálnak, mintha élő emberek lennének
Andris nem robot, ne bántsad, visszatérő vevőm. Csak kíváncsi voltam nem mérgeztem-e meg.
Bízok benne. A gyümülcsösek valamiért nem jók nekem. Jó párat kipróbáltam, de a sárgadinnyén, sárgabarackon, jeges teán kívül az összesnek van valami “műanyagy” íze. Vagy nem is tudom mi, de nem tetszik. Meglátjuk, még érik
A minőségével és az íz orgiával nincsen gond, tényleg minőségi cucc, nekem túl “parfümös” volt, ha létezik ilyen egyáltalán. Igaz finnyás is vagyok.
Régen sok gyümit használtam, de mostanában nem kívánom egyiket sem, inkább gyümi-desszert, desszert-dohány.
Most úgy néz ki, hogy én is a desszert dohány felé mennék, meglátjuk. Nem rosz tipp ez sem, bár nem szeretnék 9 évig kísérletezni
Desszert-dohány vonalon nálam jelenleg a nagypapi krémje a favorit, egy próbát megér, ha nem jön be átveszem.
https://www.aromaparadise.hu/journey-classic-grampas-cream-24ml-aroma?keyword=grampa
Jajj, dehogy bántom. De azért bámulatos, hol tart a tudomány. A robotok már vásárolnak is. Ha azt mondod még vépel is, eskü, leteszem a hajam
Az első jelölt megvan a következő hónapra