Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Érdemes kipróbálnod. Úgysem azt érzed amit én. :sweat_smile: Lehet neked ez lesz a No.1 :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Most hogy írod, hasonló igen. :blush: Mármint a Kapucinerhez, Babylonhoz sajnos nem volt szerencsém.

3 kedvelés

Van még babylon?

3 kedvelés

A Kapuciner bejövős, szóval… :+1: (A régi jó dógok).

1 kedvelés

Akkor ez már pólpozíció. :grin:

1 kedvelés

Van @Janos_Groszeibl de azt a boltot nem szereted, és csak SnV! :facepunch:

2 kedvelés

Akkor nincs…kár szerettem.

3 kedvelés

Ja igen + itt is van SnV! :shushing_face: :facepunch:

2 kedvelés

Köszönöm ez ugyan az mint a végső megoldásban van…párat kóstoltam vagy az ízlésem változott vagy az ízűk…

3 kedvelés

Zanza Lemon Cheesecake: nagy vacak gyenge ez is…alig van íze. Halvány semmilyen citrom.Bár “csak” 10 százalékosra kevertem.
Egy német oldal szerint 13-17 az ajànlott. :roll_eyes:Akkor gazdaságos.
Ok, Zanzát nem veszek többet. Másnak se ajánlom. Humbugok :neutral_face:

3 kedvelés

Mindíg nézd meg a gyártó ajánlását is :stuck_out_tongue_winking_eye:
Nem biztos hogy a shop jól írja :smiling_face:

6 kedvelés

Ok, de 17 százalék, édes desszertre? Jó hogy nem 40 :frowning::grin: de nem várok megváltást a 13-17-től se.
Megalázza a Solub …

Ismerős rendelte ezt a kettő A&L finomságot, valakinek esetleg vélemény és / vagy tapasztalat velük kapcsolatban? :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Hát nekem olyan vanília - likőrös. Néha meg olyan vegyes virágméz ízt érzek rajta. Viszont talán az egyetlen, amire nem mondják a kívülállók, hogy büdös. Nekem is önmagában túl édes. Viszont RY4, vagy Symphony -vel fele arányban keverve, már kap annyi dohány ízt, ami nekem hiányzik belőle. Pedig már nagyon váltani akartam, de az aromamesternél nincs sem Cubano, sem Cigarillo (Viszont nikotinos oldat csak ott van. ). Ráfanyalodtam újfent a Solub Rotterdamra. Na majd egyszer a Vape42-nél, vagy a horvátoknál rendelek valamit, ami talán jobb ennél, ha nem kell mellé nikotin.

2 kedvelés

Szevasz Feri!
Te régen ingyen kaptad a cigit? miért nem veszel valami finom aromát? Ne sajnáld magadtól…

5 kedvelés

Mer nem tudom, hogy melyik a finom? Meg mindenkinek más a finom. Meg a nikotin miatt már kellett egy helyről valami. Majd jön az asszony, hogy mit akarsz? Most rendeltél. Ezért várok egy kicsit, addig gondolkodom, honnan kellene… Cigiből meg mindig csak mindig ugyanazt szívtam.

5 kedvelés

Viszont amíg csak parizert ettem,nem tudtam hogy milyen finom a téliszalámi :grin:én ezt így szoktam jellemezni :wink:

5 kedvelés

Ez igaz…Ry4-et használod próbáld ki Journey-be nagyon gazdaságos és nem rosszabb mint más gyártó
És még itt van ez is:

5 kedvelés

Gyümölcsös-likőrös, hálistennek nem virágos :slightly_smiling_face: Nem egész napos, de kellemes aroma. Bár én dohányra számítottam - na, az valóban nincs túl sok benne :slightly_smiling_face:
És izmos torokhatású a leves.

1 kedvelés

Gyerekkoromban, amíg nem voltam rabja, kóstoltam egy-két szivart is, és csak végig kóstoltam a külföldi cigiket. De ha már az ember napi egy doboznál is többet elérte, akkor már mindegy volt, csak legyen. Olyankor már a csikk is jó,ha minden bezárt… A pipa ebből a szempontból megváltás volt, mert abból max 2 zacskó dohány elég volt 1 hétre. A rendszerváltás után jött a nagy drágulás, addig még egy kiló kenyér árán kaptál cigit.

5 kedvelés