Hidd el tudom…csikket azért én nem szívtam de napi 2 és fél doboz cigit cseréltem le erre és milyen jól tettem aromát meg…ki kell próbálni milyenek,és azt csak úgy ha magadnak bekevered.
Ja,és ma 16-os dvarw napot tartok
Kiváncsiságból megkerestem a Solub oldalát.Literes kiszerelésben is megvehető a cucc.Azért az elég egy darabig
INAWERA Lemon Cake:
Na végre! Bexarás. Ez ám a citromos süti. Én még nem kóstoltam a Dinner Hölgy citromtortáját, de ennél jobb nem lehet. Ugyan nekem a gyári 5 helyett kb. 8 százalékosan jött be, de ez valami zseni. Furfangos citromos nápolyi, ez veri amazokat. Nagyon ajánlom
(Az 500 ft-os bácsinál 700 ft).
Milyen? Nagyon édes? Vagy az a pont jó?
Az a pont jó, alig édes, de már citromospiskóta. Erős citromíz, de nem csak héja. Nem olajos.
Tényleg kiváló. (Nekem).
Jó th, de nem durva. A pici karcot betudom a 16-os alapomnak.
(Ez a durva, jó nic-es sütik )
/Zanza elmehet a … Bekevertem próba 20 százalékba, mert 10-zel egy halovány bóvli. A csokisak is mentek 20-ra. Ha úgy is piacos kakaó, soha többé…/
Szuper, ugyis terveztem a bácsitól rendelni sokféle tortát Különben megfigyeltem sokszor ezek a “pure” olcsó aromák jobbak mindnél!
Ok, akkor még hármat javaslok, ezek Solubok (öccá), kivéve a sajt, az IW, 12 %-ban ajánlom keverni. Jók
Komolyan, drága longfill volt már sokkalta rosszabb, mint ezek. 3 nap alatt közben kb. bedunnyogtam a citromos próbát
(A Zanza ehhez képest citromos JAR)
Köszi, mindenképp, ha má úgyis öccá
12 db-ig “akcijós” levélként jön.
Jah még annyi, hogy lepetiten sasold meg, szerintem ezeket töltik be McDyer néven, azok csak háromcác a feketeribizli sajtorta nagyon ott van még
Azt így eddig még nem hallottam, de ezek megérik az 5-700 ft-ot/10 ml.
Ez legalábbis tuti az, ami.
Lehet hogy az IW citromos egyeseknek 5 %-ban is elég.
(Nekem jól esik, hogy odavág a süti, cukrászdába se vattát rágni mennék…)
A soluboknak tényleg kell a 10-15 százalék, azért öccá. De a Filippino is egész nyami.
Még ezek érnek mától, szintén ígéretes:
Hát nem akartam most rendelni sokat (semmit) de hát ez van, ugye @Zolika?
Így élünk
Nem nem !
SAJNOS ÍGY KELL ÉLNÜNK
Pontosabban
Vettem 12 “kimértet”, hatezerhéccá. Ebből már 6 kapásból jó
(Ezt még elkönyvelem májusiba ez a KARMÁM).
Igen erre gondoltam, majd te megmondod
Hát, majd következő hónap, de most már tényleg padló lesz és még ki kell fizetnem majd a meglepim is
Ögyél möggyött, könyörrel
Küldd el a rendelést becsukott szemmel, aztán majd meglepődsz hja, akkor már vettem 20 115 millis flakont is a bácsitól. Ne levesestányérban kavargassak mán.