Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Azért is innen van,mert vettem én is hozzá még 3 tartály plusszba

2 kedvelés

Sajnos igen.Mint a többi olasznál GLS,15 Euro kb.

4 kedvelés

A kettes szimpatikusabb a vw miatt :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Elhiszem.De az égen-földön,sehol nincs.

2 kedvelés

Meg kellett kóstolnom a Solub citrom tortát… hát, ez pozitív csalódás :grin: nagyon finom, citomos nápolyis jellegű, a jobbik fajtából. Pedig rusnya a vattám, tankot se mostam, vár a du. műszak.
Ez már biztos jó lesz :+1:pedig féltem tőle.

Update esti: marha jó, öccázért meg TOP!
Citromos is, amennyire kell, nem csak piskóta ízű vacak.
Holnap Zanza citrone tart kóstolás :grin:

6 kedvelés

Aspire nautilus porlasztó. Jó cuccot vettél észre… :grin:

2 kedvelés

Sziasztok! :slightly_smiling_face:
Ha valakinek ismerős a kèpen látható aroma,megosztaná velem hány %-ban èrdemes keverni?
Kissè soknak gonolom a rendelèsi oldalon feltüntetett 10%-ot.

3 kedvelés

Én még olyan ry4-et nem láttam, ami nagyon 5 százaléknál többet kívánt. Csodálkoznék, ha ennyire gyenge lenne az aroma.:slightly_smiling_face:

1 kedvelés

https://www.lepetitvapoteur.com/fr/marque-arome-le-petit-vapoteur/3439-concentre-ry4.html
15%,a javasolt.Be is van keverve ennyire nekem,jövő héten megkóstolom.

4 kedvelés

Akkor ez is a hígabb vonal…bár ha finom…:+1: A Solub és Zanza desszertjeim eddig a top, ők 7-10 százalékok. Mert a süti ízesen jó :grin:

4 kedvelés

Nálam a K-Flavour,a maga 20%-ávalA Halo aromáknál 25% az ajánlás,de az túlzás volt nekem is :grinning:

4 kedvelés

Zanza Cookie Singer:

Ostyás csokis mogyorós ízt ígért. Nos, ez nagyjából megvan, bár inkább kakaóscsiga íz, mogyorót (egyelőre) nyomokban tartalmaz. Nem rossz, de semmi hűha, egy közel sem édes kakaós Győri keksz eddig. (8 napot gyorsérlelt).
Szerintem a Zanza kicsit túl van véleményezve. Nem karakteres na. Pár slukk után is kakaópor.
Bár annak meg jó :grin:
Update: 1 órát szívogattam, 10 % töménység, és csak kakaópor…nem írták, hogy a mogyorót én tegyem bele :roll_eyes:

Solub Rotterdam:

Érdekes anyag…nem rossz, azt nem mondanám.
Egész jó. Mintha valami világos Virginia vagy ilyesmi dohány volna, némi gyümölccsel (aszalt barack?). Gyümölcsösség dominál. Mindegy, szóval ilyesmit érzek, tehát desszertdohány. Egész jó th, viszont így édeskés, mindemellett száraz. (szintén 8 nap gyorsérlelt, de majd még állni fog). @Mefeca jól mondom?

8 kedvelés

@Zoli76! Ezt akartam neked megmutatni! Ajánlom! Raktam picit 20 ml (5 csepp) saját trüffelbe, olyan th-s lett, hogy alig bírom elszívni :grin:

3 kedvelés

Flavor Art vanillám van, azzal nem észleltem nagyon. De köszi​:+1:
Most is inkább az zavart, hogy a Zanza egy ilyen semmilyen szottyadt kakaópor. Pedig Törpe, friss tekerés…gyenge ez az aromájuk, na. Semmilyen.
Csokis mogyorós sütit írtak.

2 kedvelés

Pont ezt mondtam múltkor valakinek, hogy a csokissal vigyazzni, csak kakaópor! Még hozzá fűzném hogy érdemes több gyártó aromáját kiprobalni, mert nem mindig ugyanaz (vanília)

3 kedvelés

A Tabak Royal család rácáfol, hogy csak kakaó…de itt ez nem jött össze a Solub árának duplájáért. Mindegy. Majd kap valamit bele.

1 kedvelés

@Zoli76 most kóstoltam rá a 10 napos Pompei-re. :slightly_smiling_face:

Első 10-15 slukk olyan kávés friss tekeréssel mintha valóban kávét innék. Először csak nagyon halványan érezni a többi húzóízt. Ahogy kopik be a vatta, fokozotosan lágyul a kávé, de nem túlságosan, csak előrébb engedi kicsit a dohányt, és a mézet. :thinking: Csak pár perce szívom, de még sem a kókusz, sem a karamell nem került elő. Édesnek nem édes, a méz ellenére sem, de egyre jobban érzem, szép kis összhang kerekedik az egyenlőre kávé-dohány-méz kombóból. Karamell, és kókusz továbbra sem érezhető számomra, de biztos, hogy észrevenném, ha nem lenne benne. Hozzátesznek a kerek egészhez. :slightly_smiling_face: Elég komplex íz. És jól arcon is vágott. Az elején émelyítőnek gondoltam, de lágyul még, így nem lesz vészes. Talán nem 10%-ban kellett volna, hanem a 8 is elég lenne ennek. :thinking: Nem tudom eldönteni, de így 10%-ban most jó intenzív. :slightly_smiling_face: Számomra semmiképp nem lesz egésznapos, de kávézáshoz nagyon is passzolni fog. :slightly_smiling_face:

Míg írom ezt, folyamatosan szivogatom, erősödik a dohányos vonal. De a kávét sehogy sem tudná/fogja megkerülni. :sweat_smile: Mindenesetre finom. Arra amire vettem (kávé mellé) tökéletes lesz. Jó szívvel tudom ajánlani. :slightly_smiling_face:

10 kedvelés

Megfontolom, úgysincs jó kv-som :+1::wink:köszi.
De ez a Zanza…csalódott vagyok.

3 kedvelés

Pompei = Kapucíner szelet csoki retró = Babylon NO.1! :wink:

7 kedvelés

És még mennyi lesz :rofl:

2 kedvelés